Nomad
|
|
« Reply #225 on: October 07, 2011, 19:24:45 PM » |
|
Поздравления за KaraKitan за навременното му включване и думите му към Краси.Напоследък му се насъбра и имаше нужда някой да" успокои топката ".Познавам го от около година и смея да твърдя,че е отдаден изцяло на идеята Каракачанско куче. " Пере го тока яко" ,но с такива хора и хъсът им породата ще върви напред.
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
|
« Reply #226 on: October 07, 2011, 20:24:18 PM » |
|
Винаги е добре когато има дискусия и то с градивна критика, а не просто да се плюе! Мисля че всички които ме познават знаят че ако някога съм си позволил да критикувам дадени кучета по отношение на екстериорни недостатъци не го правя за да обидя човека или пък че му завиждам! Това първо. И Каси - да винаги величая работата на всеки който заслужава и работи в правилната посока. Винаги! Същото важи и за твоя работа - кучета произведени от теб също много харесвам. Разбира се че който работи той и греши и допуска грешки понякога неволно на всеки от нас се случва.Развъждането е процес при който много неща са неизвестни до последно. Но да твърдиш че не цениш моето мнение го приемам лично! Разбира се моето мнение не задължава никого. Но от думите ти личи някакво лично отношение към мен, както и да е - това си е твое мнение, но кое го е породило аз не знам защото нямам спомен да съм те обидил по някакъв начин или пък кучетата ти. Както и да е живи и здрави!
|
|
« Last Edit: October 08, 2011, 04:12:58 AM by kennel Vucho »
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #227 on: October 08, 2011, 22:07:03 PM » |
|
Аз също бих искал да напиша мое мнение свързано с дадените като пример хора-експерти с голям стаж сред КК...Нали ще бъдем директни за да сме по-истински? ---Д.Драганов---Малко ме хвърляш в тъча си Краси с тези думи за Митко...Не беше ли ти дето казваше че тоя нищо не разбира от съдийство след изложбата в Железница и беше доста зле настроен срещу него. ? Казах го тогава ще го кажа и пак..Познаваме се с Д.Драганов на тема кучета...ЗА мен е човек който е дал доста на породата...Проблема е че харесва само черно-белите.. ---Асен Узунов--.Истински човек,добър приятел и честен.За Асен и КК -той знае как изглежда истинското КК. Краси подчти съм убеден че не познаваш Св.Стоев...Ако човека има интерес към някое твое куче и иска нещо от теб -ще те възхвали много... Преди години искаше кучета от мен и взе де...Герой ли не бях тогава,паметник преживе искаше да ми прави и т.н.Малко след това когато го опознах и му казвах истините в очите за разлика от приближените му -му станах враг и какъв ли не..Иначе има дар слово за да накара някой да литне след няколко възхвали....Дадох им хубави кучета,направих доста неща за тях,организирах уникални изложби и накрая се отблагодариха по много достоен начин-откраднаха от мен ...На такива само казвам да са живи и здрави...От горе се вижда и не се забравя...Като ги гледам не прокопсаха много.. Иначе е пич .С него човек може да се смее много..
|
|
« Last Edit: October 08, 2011, 22:09:50 PM by ТИТО »
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
МУРГАШ
|
|
« Reply #228 on: October 08, 2011, 22:27:16 PM » |
|
Може и да си прав Росене,че не познавам Светлин чак толкова добре колкото примерно ти,но съм чувал от много хора на които уважавам мнението,че той е един от най големите познавачи на кк. куче. На мен ми изглежда мъжкар не мога да кажа нищо лошо за него,а за съдийството на Драганов миналата година в Железница пак ти казвам ,че не съм доволен от него,но това не значи че той не разбира от кк. кучета,просто съди тогава така по други причини,за които няма смисъл да говорим.Той се е доказал че разбира с кучетата които е произвел,това според мен е най голямото доказателство,а не за разлика от други които твърдят че разбират а произвеждат некачествени животни! Поздрави!
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #229 on: October 08, 2011, 23:22:06 PM » |
|
Краси кой какво говори -става малко махленски разговор..С чужди очи свят се не вижда..Големите познавачи на каракачански кучета са мераклиите овчари . Няма развъдчик който да е произвел все хубави кучета...Нека бъдем реалисти а не мечтатели.Няма и как да стане -толкова е просто и леснообяснимо...ЗА да стане трябва да работи само с перфектни кучета а такива няма..Всички си имат кусури..Ако едни са много хубави то пък нямат характера на кк и т.н. и т.н.
|
|
|
|
|
|
|
shogun
Newbie
|
|
« Reply #230 on: October 19, 2011, 12:28:08 PM » |
|
интересна работа е тая асоцияция , вместо да се учите един от друг и да си помагате Вие не спирате да се нападате и да мерите на кой му е по-голяма работата . Много детинско и смешно изглежда от страни .
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #231 on: October 20, 2011, 22:41:04 PM » |
|
интересна работа е тая асоцияция , вместо да се учите един от друг и да си помагате Вие не спирате да се нападате и да мерите на кой му е по-голяма работата . Много детинско и смешно изглежда от страни .
За интересна -ами нека да е -то иначе няма да се влиза и да се пише от време на време. А за другото--Според мен не се нападаме а се опитваме да комуникираме и по този начин се учиме.. Смешно може да е на всеки който не го интересува каракачанското куче... поздрави,,
|
|
|
|
|
|
|
shogun
Newbie
|
|
« Reply #232 on: October 22, 2011, 08:41:27 AM » |
|
За интересна -ами нека да е -то иначе няма да се влиза и да се пише от време на време. А за другото--Според мен не се нападаме а се опитваме да комуникираме и по този начин се учиме.. Смешно може да е на всеки който не го интересува каракачанското куче... поздрави,,
|
|
|
|
|
|
|
shogun
Newbie
|
|
« Reply #233 on: October 22, 2011, 08:52:16 AM » |
|
За интересна -ами нека да е -то иначе няма да се влиза и да се пише от време на време. А за другото--Според мен не се нападаме а се опитваме да комуникираме и по този начин се учиме.. Смешно може да е на всеки който не го интересува каракачанското куче... поздрави,, Не смятам да влизам в спорове и полемики с никого и да запълвам мястото на развъдника с моето невещо мнение относно каракачанското куче , тук имах предвид човешкия фактор , а онтосно това кой го интересува и кой не живеем в демократична държава , всеки може да се интересува от каквото иска , а вече дали разбира това от което се интересува е отделен въпрос ! ПОЗДРАВИ
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #234 on: October 22, 2011, 22:33:15 PM » |
|
лалалалалала
|
|
|
|
|
|
|
ivan-El.Pelin
Newbie
|
|
« Reply #235 on: October 25, 2011, 20:31:30 PM » |
|
Малко разведряване на обстановката
|
|