Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на Каракачански кучета, 11 ноември 2023г. гр.Казанлък.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 09, 2025, 05:14:42 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31
  Print  
Author Topic: Развъдник "МУРГАШ" - фотопредставяне  (Read 228790 times)
0 Members and 24 Guests are viewing this topic.
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #105 on: July 19, 2011, 12:42:23 PM »

Eвала  clap Хубав кучак  clap
Симбене, хубавото струва пари  Wink Че е излезнал солено на Краси показва, че човека е мераклия  Wink А като гледам и доста хубави кученца е насъбрал  clap Друго какво му трябва на човека та той си има всичко в изобилие  cheers
МУРГАШ
Full Member

« Reply #106 on: July 19, 2011, 14:00:18 PM »

Огнянчо,от сигурен източник знам ,че това са родителите,ти по скоро гледай да разбереш за твоите кучета,за моето не се притеснявай,разбирам че не си доволен че атила е моя собственост но да беше се напънал по рано а не в последния момент,знаеш какво имам предвид,пини едно трибестанче и споко! А
МУРГАШ
Full Member

« Reply #107 on: July 19, 2011, 14:06:10 PM »

За това че освен пари трябва и друго си прав напълно,поздрави и не се ядосвай за глупости!
МУРГАШ
Full Member

« Reply #108 on: July 19, 2011, 14:11:26 PM »

Кучето няма 4г,мерси за хубавите думи и поздрави!
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #109 on: July 19, 2011, 14:52:38 PM »

Огнянчо,от сигурен източник знам ,че това са родителите,ти по скоро гледай да разбереш за твоите кучета,за моето не се притеснявай,разбирам че не си доволен че атила е моя собственост но да беше се напънал по рано а не в последния момент,знаеш какво имам предвид,пини едно трибестанче и споко! А

Предплагам и ти знаеш какво имам предвид, но да си жив и здрав в крайна сметка човек се учи докато е жив.   cheers

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
МУРГАШ
Full Member

« Reply #110 on: July 19, 2011, 15:51:19 PM »

Напълно си прав,човек се учи докато е жив! cheers
vlado
Full Member

« Reply #111 on: July 19, 2011, 20:04:24 PM »

А нa кaкво сe учи,чe диaлогa стaнa много интригувaщ aко нe e тaйнa?
slavcho
Newbie
*

« Reply #112 on: July 20, 2011, 04:24:34 AM »

добро куче  notworthy  notworthy    notworthy
МУРГАШ
Full Member

« Reply #113 on: July 20, 2011, 09:44:03 AM »

Краси, виждам, че "действаш" експедитивно. Поздравления за покупката, разбрах, че ти е излязло солено! clap
Обаче само с пари не става, трябва и още нещо.
Имаш ли родословие на кучето, или ти се ще това да са родителите?   biggrin

Огняне,да ти кажа че бях приготвил двойно повече пари,така че като ми каза Пенко неговата цена и ми се видя сладко а не солено както казваш ти и дори и да бяхте побързали с твоя човек нямаше да успеете а най много да ми вдигнете цената,аз още в събота се бях разбрал и в понеделник свършихме работа! Влюбен съм в това куче още щом го видях и сън не ме ловеше докато не го взех!
rex
Hero Member

« Reply #114 on: July 20, 2011, 11:01:18 AM »

Кучето няма 4г,мерси за хубавите думи и поздрави!
Не че е от някакво значение, но да отбележа за протокола -  ако е от Майкъл и Меца Горан на Драганов, кучето трябва да преминава 4 години. Просто мой приятел има женска от това кучило и тя порастна пред очите ми. Родена е през март 2007 г.
ПП Иначе песа лови окото.  smile
Поздрави

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
МУРГАШ
Full Member

« Reply #115 on: July 20, 2011, 11:54:01 AM »

От същото кучило е,знам че е 2007г но за месеца не съм сигурен,може и да си прав rex!
rex
Hero Member

« Reply #116 on: July 20, 2011, 12:05:53 PM »

От същото кучило е,знам че е 2007г но за месеца не съм сигурен,може и да си прав rex!
Ако ти представлява интерес, мога да питам и за датата моя човек. Той доста време се канеше да си вземе родословието от Драганов, но накрая май си го получи.
ПП Сестрата, за която ти говоря също е много добро куче. Ще попитам собственика и - ако няма нищо против мога да кача няколко нейни снимки. Тя между другото в края на юни стана вече и баба.  smile

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
МУРГАШ
Full Member

« Reply #117 on: July 20, 2011, 12:36:58 PM »

Много ми се иска да я видя тази кучка,ако можеш ми дай тел. или ми звънни на моя ще е добре да се свържем!
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #118 on: July 20, 2011, 13:33:59 PM »

Краси, виждам, че "действаш" експедитивно. Поздравления за покупката, разбрах, че ти е излязло солено! clap
Обаче само с пари не става, трябва и още нещо.
Имаш ли родословие на кучето, или ти се ще това да са родителите?   biggrin

Огняне,да ти кажа че бях приготвил двойно повече пари,така че като ми каза Пенко неговата цена и ми се видя сладко а не солено както казваш ти и дори и да бяхте побързали с твоя човек нямаше да успеете а най много да ми вдигнете цената,аз още в събота се бях разбрал и в понеделник свършихме работа! Влюбен съм в това куче още щом го видях и сън не ме ловеше докато не го взех!

Красимире, цялата тази работа започва да ми прилича на много олигофренска история, на която съм сложил точка.
Единия не знае на кой свят живее и за пет кирливи лева повече, е готов не само гъза си и кучето си, ами и майка си да продаде. Другия забулен в тайна, конспиративно ръси ненужно купища пари за нещо, което реално не му трябва, нито ще може да използва както трябва.
И не говори глупости както за годините, така и за родителите на това куче.  Кучето в Русе, за което rex говори също няма родословие, а ако си малко по-умен ще разбереш, че нама и да има.
Не проумявам защо се дигат акциите и се създава толкова излишен шум около едно посредствено куче каквито има много, но ти няма как да ги знаеш защото те по изложби не ходят.
Кучето имаше някаква стойност като тип и кръв подходящо за включване в инбредно и линейно подреждане на развъдни комбинации с кучетата, които са при мене, от които ти не си видял и една трета дори, а както става ясно няма и да видиш. Затова беше и записано преди около три години като разплодник в развъдника, ако ти е къса паметта виж стр.1 р-к Симбен.
Както и да е практиката показва, че просто не може да се работи сериозно с всеки, колкото и за мераклия да се бара на пръв поглед.
Повтарям сложил съм точка. Остани жив и здрав!
« Last Edit: July 20, 2011, 13:34:54 PM by SIMBEN » Logged

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
МУРГАШ
Full Member

« Reply #119 on: July 20, 2011, 13:49:13 PM »

Колега кучето в Русе има родословие и човека, Зарко се казва нямаше нищо против да ми го продиктува,а ти още нямаш за твоите кучета което веднага показва кой колко акъл има,а това дали ми върши работа или не не те грее,едно е сигурно обаче,че на теб няма да ти свърши работа повече никога! Работи си там с квото имаш и недей да ръсиш толкова мозък!
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31
  Print  

Jump to: