SIMBEN
|
|
« Reply #615 on: February 10, 2015, 17:24:33 PM » |
|
Кера Белко едно жребче Дъги
|
|
|
|
"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО." (Екзюпери, Малкият принц)
|
|
|
SIMBEN
|
|
« Reply #616 on: February 10, 2015, 17:54:28 PM » |
|
|
|
|
|
"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО." (Екзюпери, Малкият принц)
|
|
|
trayko.asenov
|
|
« Reply #617 on: February 10, 2015, 21:10:56 PM » |
|
Кумрат е понаправил и врат и гърди, екстра е! Опашката още малко може да се развие. Обаче като цяло стой по-наперен, по-уверен, усилията за това животно си струват!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Habits
|
|
« Reply #618 on: February 11, 2015, 07:30:16 AM » |
|
Страхотни кучета! Много ми харесват! Чудя се как успяваш да разхождаш цяла глутница без проблем. Аз с две горанчета едва успявам
|
|
|
|
"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
|
|
|
SIMBEN
|
|
« Reply #619 on: February 11, 2015, 09:57:49 AM » |
|
Ами на практика това са развъдни кучета, пробирани по различни критерии, фенотип, характер, темперамент, устойчивост, анатомия, проява на наследствени белези и ред други. Движението е много важно за тях, при свободно движение особено в непозната среда, при това в група, кучето говори само за себе си и дава много информация в тази посока....... Въобще свободното движение е важно за нормалното и правилно развитие на тези кучета. Свободата за тях е всичко. За кучета, които не са в работна среда, това разбира се е много трудно. Особено при младите кучета, които още не са се подредили в йерархия и започнат непрекъснати битки и стремеж за лидерство и доминантност. И докато чобанина може да си позволи да махне скандалджията, аз не мога, защото колкото ми трябва едното, толкова и другото.... Абе, с повечко мерак и желание, едно средно ниво е възможно.
|
|
|
|
|
|
|
SIMBEN
|
|
« Reply #620 on: April 27, 2015, 09:28:45 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
SIMBEN
|
|
« Reply #621 on: April 27, 2015, 09:34:11 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
SIMBEN
|
|
« Reply #622 on: April 27, 2015, 09:39:58 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
|
« Reply #623 on: April 27, 2015, 11:57:39 AM » |
|
Много добри животни Оги, браво ! Моите поздравления! Дали ще успееш да извадиш от семката на ветерана или няма да е това теглене?
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
SIMBEN
|
|
« Reply #624 on: April 27, 2015, 12:25:19 PM » |
|
Благодаря, Трайко, то семката си я има вече от брат му, а и в другите кучета на "полянката", въпрос на време е да се покаже. Разбира се гъдела от директно заплождане остава. Да се надяваме!!!
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
|
« Reply #625 on: April 27, 2015, 12:30:19 PM » |
|
Благодаря, Трайко, то семката си я има вече от брат му, а и в другите кучета на "полянката", въпрос на време е да се покаже. Разбира се гъдела от директно заплождане остава. Да се надяваме!!!
Дано успееш, много ми хареса това куче. Не знам само тази травма да не му попречи да скача, но има и други методи
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
|
« Reply #626 on: April 27, 2015, 12:38:38 PM » |
|
От всички драганови кучета този най- много ми ляга на сърцето. Дано успееш да извадиш нещо негово от утробата на Кера, че и тя много ми допада.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
SIMBEN
|
|
« Reply #627 on: April 28, 2015, 09:59:27 AM » |
|
Този също се е развил много добре. Хвала на Емо за грижите. Жалко, че не успя да го покаже добре, кучето е много трудно.
|
|
|
|
|
|
|
SIMBEN
|
|
« Reply #628 on: May 05, 2015, 19:29:31 PM » |
|
Един от родата - "горанче" по Сирак:
|
|
|
|
|
|
|
Zahari
|
|
« Reply #629 on: May 05, 2015, 20:51:11 PM » |
|
Айде и една снимчица,и от мен:-)
|
|
« Last Edit: May 05, 2015, 20:56:15 PM by Zahari »