петко
|
|
« Reply #285 on: December 10, 2012, 18:13:12 PM » |
|
бре те всички маи крадени
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
|
« Reply #286 on: December 10, 2012, 18:25:20 PM » |
|
бре те всички маи крадени петко несе мешаи каде нетие работа ,преди 20тина години когато сам купил куче за 400лв. а заплатата беше 200лв. такива като тебе са били в детската градина
|
|
|
|
|
|
|
петко
|
|
« Reply #287 on: December 10, 2012, 18:41:33 PM » |
|
иронията не беше за теб ,ама щом ти харесва ......мога и към теб да се обръщам Та за това куче ли си броил парите
пп и още нещо именно купуването на кучета маи е причината да казваш няма ги едновремешните ,кои знае какво въдене е паднало и сред чобаните за да ви набутата нещо кои знае и какви "родословия" са ви измисляли и легенди
|
|
« Last Edit: December 10, 2012, 18:44:49 PM by петко »
|
|
|
|
|
Левски
|
|
« Reply #288 on: December 10, 2012, 19:02:35 PM » |
|
иронията не беше за теб ,ама щом ти харесва ......мога и към теб да се обръщам Та за това куче ли си броил парите
пп и още нещо именно купуването на кучета маи е причината да казваш няма ги едновремешните ,кои знае какво въдене е паднало и сред чобаните за да ви набутата нещо кои знае и какви "родословия" са ви измисляли и легенди
за жалост това куче нее било мое никога носам гледал много негови наследници ,тебе ако някои ти е набутал нещо това е друг вапрос ,това куче не струва толко малко пари такова куче несе продава
|
|
|
|
|
|
|
петко
|
|
« Reply #289 on: December 10, 2012, 19:11:59 PM » |
|
много си сигурен при условие че не си му броил парите на мен и чисто трудно някои ше ми набута ,аз пари за куче недавам ,пък и да ти кажа честно от които и да съм си поисквал винаги ми е давал ,никои не ми е казвал колко струва поради простата причина ,че ако взема куче то е от чобанин ,вярваи ми ако му е за даване дава ,ако не му е ....нямам право да му го искам ,пък вече аз може и агне да му дам ,а може и друго куче да му дам но пари никога не ми искат искат ги на вас и заради вас ,аз когато бях в детсаката градина(демек 92 93) така беше ,е че имал някои хубави кучета и сте се изредили всички "стари" да им ги купъвате еми може и да искат вече ,ама и да искат ше ме фанат за какалашката да ги искат от вас ,това куче не струва толко малко пари такова куче несе продава ..да разбирам ли че наистина аго сабри не го е продал а се е "простил с него"
|
|
|
|
|
|
|
goce_07
|
|
« Reply #290 on: December 10, 2012, 19:13:03 PM » |
|
Левски да не би да твърдиш ,4е ку4ето е купено от Сабрията?е ясно е ,4е трудно ще се докаже кой го е откраднал(нали ве4е по форума за вси4ко се искат снимки и видеоклипове ),но е факт 4е след кражбата се появява у М.Драганов.а 4е ку4ето си е било баш ку4е ,никой не спори.и едно му харесвам на Драганов ,4е в неговия саит срещу имената на някои от 4обанските ку4ета пишеше ,,дед-гейм тест,,.знам 4е сега доста хора ги отри4ат тия проби но за мен са доста показателни ,когато става въпрос за 4истокръвни представители на някоя 4обанска порода.дано Огнян ни извини 4е му спамим темата
|
|
|
|
|
|
|
петко
|
|
« Reply #291 on: December 10, 2012, 19:15:47 PM » |
|
аха демек скъпите (тоест тия де не си ги дава чобанина) се плащат на други ,е все пак е платено ама не на саибията пп гоце и на аго сабри ли си носил снимка
|
|
« Last Edit: December 10, 2012, 19:20:41 PM by петко »
|
|
|
|
|
Левски
|
|
« Reply #292 on: December 10, 2012, 19:25:52 PM » |
|
Левски да не би да твърдиш ,4е ку4ето е купено от Сабрията?е ясно е ,4е трудно ще се докаже кой го е откраднал(нали ве4е по форума за вси4ко се искат снимки и видеоклипове ),но е факт 4е след кражбата се появява у М.Драганов.а 4е ку4ето си е било баш ку4е ,никой не спори.и едно му харесвам на Драганов ,4е в неговия саит срещу имената на някои от 4обанските ку4ета пишеше ,,дед-гейм тест,,.знам 4е сега доста хора ги отри4ат тия проби но за мен са доста показателни ,когато става въпрос за 4истокръвни представители на някоя 4обанска порода.дано Огнян ни извини 4е му спамим темата гоце аз незнам как кучето е отишло при митко ,коментирам че кучето е велико по характер и екстериор ,ти като толко го коментираш виждал ,ли си го а оги щени извини щото и тои е достатачно заинтересуван
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
|
« Reply #293 on: December 10, 2012, 19:53:14 PM » |
|
гоце междо другото провери си информацията черния никога не е воден в богданов дол
|
|
|
|
|
|
|
goce_07
|
|
« Reply #294 on: December 10, 2012, 19:55:32 PM » |
|
Левски покрай мой приятел ов4ар на Сабрията ку4етата ги знам макар и не по имена или то4ен произход.преди доста години ме откараха в едно пернишко село да гледаме както е модерно да се казва сега тестове между ку4ета .не можахме да стоим много,щото се наложи внезапно да си тръгнем но един 4овек пусна мисля 4е същото 4ерно ку4е с боен питбул.ако е същото ку4е мисля 4е съм го виждал наживо .но може и да не е същото .не изгледах борбата ,щото си тръгнахме,но след време 4ух 4е се е представило много достойно.след това ми попадна и една касета .но това ку4е го нямаше на нея. за съжаление 4овека произвел ку4ето(Сабриата от Доспат) след това постепенно си загуби соя макар 4е моя приятел взе от него много добра на вълк ку4ка ,но с много лека муцуна ,която много предаваше в поколението и ку4етата губеха като екстериор. а колкото до това за кражбата 4ул съм го ли4но от аго Сабри 4е ку4ето му е откраднато и е отишло в София. тъй като виждам 4е има много добре запознати с ку4ето ,може ли да ми каже някой какви мерки е имало това ку4е .най-много ме интересува дължината на главата му -ако някой е измерил де!
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
|
« Reply #295 on: December 10, 2012, 20:06:47 PM » |
|
Левски покрай мой приятел ов4ар на Сабрията ку4етата ги знам макар и не по имена или то4ен произход.преди доста години ме откараха в едно пернишко село да гледаме както е модерно да се казва сега тестове между ку4ета .не можахме да стоим много,щото се наложи внезапно да си тръгнем но един 4овек пусна мисля 4е същото 4ерно ку4е с боен питбул.ако е същото ку4е мисля 4е съм го виждал наживо .но може и да не е същото .не изгледах борбата ,щото си тръгнахме,но след време 4ух 4е се е представило много достойно.след това ми попадна и една касета .но това ку4е го нямаше на нея. за съжаление 4овека произвел ку4ето(Сабриата от Доспат) след това постепенно си загуби соя макар 4е моя приятел взе от него много добра на вълк ку4ка ,но с много лека муцуна ,която много предаваше в поколението и ку4етата губеха като екстериор. а колкото до това за кражбата 4ул съм го ли4но от аго Сабри 4е ку4ето му е откраднато и е отишло в София. тъй като виждам 4е има много добре запознати с ку4ето ,може ли да ми каже някой какви мерки е имало това ку4е .най-много ме интересува дължината на главата му -ако някой е измерил де!
гоце може да си гледал някоя касетка на чернио но пак ти казвам кучето не е стъпвало в пернишко глава 31.см дълга една от наи големите глави които сам виждал
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
|
« Reply #296 on: December 10, 2012, 20:15:16 PM » |
|
гоце аз да те питам това куче дали някога е работило в екип ,или е било единак
|
|
|
|
|
|
|
goce_07
|
|
« Reply #297 on: December 10, 2012, 20:18:33 PM » |
|
сигурен ли си за дължината?аз затова и питам ,щото изглежда дълга ,но пък 31 см си са доста пък ку4ето като го гледам на снимката надали е пове4е от 71-72см.питам и за друго защото понякога си мисля 4е определението в стандарта за пропорционална глава не е съвсем то4но.щото навремето имаше и ку4ета с дълги за големината си глави или пък много обемни за ръста глави.едно от ку4етата с най-големи глави съм видял в гоцедел4евското село МУсомище , а то гаранция не беше пове4е от 68 см.
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
|
« Reply #298 on: December 10, 2012, 20:27:27 PM » |
|
понне 73 см беше висок а за главата сам сигурен ,щото сам го виждал на живо много пъти а и е мерен пред мене ако изкаш някои изтории на черния само на лични вече
|
|
|
|
|
|
|
goce_07
|
|
« Reply #299 on: December 10, 2012, 20:33:26 PM » |
|
няма кой от едновремешните ов4ари да държи ку4е дето е единак или му преси4а ку4етата.разбирам защо ме питаш и затова ти казвам -не е изклю4ено едно такова ку4е да даде и ку4ета дето им е трудна работата в екип.по тая ку4ка от Сабрията се роди едно дето не беше за работа в екип и преси4аше ку4етата примерно когато се сбият с ку4етата на друго стадо.разцепи ку4етата на моя приятел и даже му удавиха заедно с още едно ку4е най-добрият син на онзи абориген с тумора на крака дето му пусках снимки преди.и тогава моят приятел му прасна едно бренеке в главата.но мисля 4е самото ку4е си беше нещо сбъркано,защото например ядеше други умрели ку4ета и когато ку4етата на моя приятел удавиха един вълк той ми каза 4е ку4ето е яло и от вълка.но беше само едно .другите си работеха прекрасно в група и техните потомци също.така 4е мисля 4е това си са психи4ески увредени екземпляри които се раждат независимо от това дали родителите им са борбени или меки.
|
|
|
|
|
|
|
|