Александър Христов
|
 |
« Reply #330 on: October 01, 2012, 18:28:20 PM » |
|
 ето е в края на април
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #331 on: October 30, 2012, 16:52:28 PM » |
|
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Гроздан
Jr. Member

|
 |
« Reply #332 on: October 30, 2012, 17:15:52 PM » |
|
Благодаря за снимките, Дивна върви едричка има доста да се развива,Марта ми харесва. 
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #333 on: October 30, 2012, 18:46:46 PM » |
|
Хубави са Гроздане, съжалявамче не успях даотидав Пловдив 
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #334 on: October 30, 2012, 18:52:25 PM » |
|
Колкото до Дивна, виж дядо и, Помака, бащата на Шибил. Пък и майка и Шарка е едра кучка 
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #335 on: October 30, 2012, 18:59:08 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
sl
Newbie

|
 |
« Reply #336 on: October 30, 2012, 21:24:10 PM » |
|
sivata ku4ka mnogo mi xaresa 
|
|
|
|
|
|
|
Гроздан
Jr. Member

|
 |
« Reply #337 on: November 01, 2012, 06:57:03 AM » |
|
Шарка я видях на живо когато взех кутре от развъдник Вулкан,кучетата по Бомбата много ми допадат.  Шибил несъм го виждал на живо но се вижда че е едро куче,пожелавам ти успех с кучетата. 
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #338 on: November 01, 2012, 12:08:28 PM » |
|
Благодаря 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #339 on: November 01, 2012, 15:13:23 PM » |
|
Хубави са и двете,ама мене по ме тегли към сивата  Може и смешно да звучи но от тази снимка ми прилича на Помака  
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #340 on: November 01, 2012, 15:18:21 PM » |
|
ами де да знам, на 10- ти този месец ще навърши 1 година. Живи и здрави да сме пък и тя, ще я коментираме след 2 години
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #341 on: November 01, 2012, 18:02:13 PM » |
|
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #342 on: December 20, 2012, 21:48:42 PM » |
|
 Дивна Вулкан
|
|
|
|
|
|
|
Гроздан
Jr. Member

|
 |
« Reply #343 on: May 15, 2013, 10:16:19 AM » |
|
Алекс ще може ли да пуснеш снимки на Дивна Вулкан да я видим как се развива.  Също така ме интересува как е със характера на хора. 
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #344 on: May 15, 2013, 18:26:25 PM » |
|
Дивна стана майка, ама щото не я слуша много главата изпомачка бебетата. Само две момичета останаха. Как е на хора? - ами дори и мене харка като се опитам да докосна някое от кутеретата. Започна да свиква, но външен човек ще стане зян ако отиде там.  Преди да роди един тарикат с голяма джипка спря и взе да се бъзкика какви били кучетата, взе да ръкомаха и да ги дразни, по едно време реши да слезе от джипката. И тука я обърка, че не слезе сигурно се сещате, ама за малко и компания да си вземе, Дивна като видя отворената врата и крака му и направо тръгна да го яде вътре, оня си изкара акъла и както беше много курназ подпали е дим да го няма
|
|
|
|
|
|
|
|