shogun
Newbie

|
 |
« Reply #300 on: February 11, 2012, 15:54:16 PM » |
|
Че кучетото Ти е нетипично и аз така мисля но да давам крайни оценки и да го съдя с думи като мелез не ми е в правото и т.н. вади си изводите сам за хората , но да знаеш , че някой за по-зли от кучетата си 
|
|
|
|
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #301 on: February 12, 2012, 18:10:23 PM » |
|
Че кучетото Ти е нетипично и аз така мисля но да давам крайни оценки и да го съдя с думи като мелез не ми е в правото и т.н. вади си изводите сам за хората , но да знаеш , че някой за по-зли от кучетата си   Прав си Шогун, нетипично е. И за хората си прав. Нека само за аудиторията е ясно че нетипично и мелез са две тотално различни неща. Поздрави
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #302 on: February 14, 2012, 17:50:29 PM » |
|
Zahari може ли да кажеш (покажеш) бащата на тези кутраци? Намам за цел да търся интрига, не е в стила ми! Иннтересува ме, могат ли черно бели родители да дадат черни кучета!?
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Zahari
|
 |
« Reply #303 on: February 14, 2012, 18:34:22 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #304 on: February 14, 2012, 18:58:04 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Грозданн
Newbie

|
 |
« Reply #305 on: June 06, 2012, 10:22:39 AM » |
|
Може ли малко снимки на Елица да я видим как се развива . ;)Все си мисля че тази кучка не е мелез просто Шериф и Мировата кучка върнаха доста назад. 
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #306 on: June 06, 2012, 10:39:07 AM » |
|
Може ли малко снимки на Елица да я видим как се развива . ;)Все си мисля че тази кучка не е мелез просто Шериф и Мировата кучка върнаха доста назад.  Върнаха доста назад?  ?!!?!?!? Странно мислиш...
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
Грозданн
Newbie

|
 |
« Reply #307 on: June 06, 2012, 11:06:40 AM » |
|
Защо да е странно ако се интересуваш от каракачанското куче исе върнеш назад еимало доста голи кучета. ;)Защо Атила или Дойчин не се изсазаха по вапроса за това кучило. 
|
|
|
|
|
|
|
Грозданн
Newbie

|
 |
« Reply #308 on: June 06, 2012, 11:18:49 AM » |
|
Доста от старите костенски кучета са с къс косъм сигорен съм че никой не може да даде конкретен отговор дали кучката е мелез или не . 
|
|
|
|
|
|
|
Грозданн
Newbie

|
 |
« Reply #309 on: June 06, 2012, 11:44:44 AM » |
|
Защо дават пример за Шериф с кучки от развъдник Горан там косъмът е в изобилие и няма как да разберем дали Шериф може да даде кучета като Елица. :hmm:В развъдник Вулкан костенската кръв е доста наситена иси мисля че точно там се получи нещо като инбридинг на костенските кучета това сие мое мнение. 
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #310 on: June 06, 2012, 11:48:56 AM » |
|
Инбридинг-и на костенски кучета има много.
|
|
|
|
|
|
|
Грозданн
Newbie

|
 |
« Reply #311 on: June 06, 2012, 12:17:06 PM » |
|
Щети да един пример да влезнеш в развъдник Тито и давидиш Петра Тито и Тито 4 и сам си направи извода. 
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #312 on: June 06, 2012, 16:42:44 PM » |
|
Щети да един пример да влезнеш в развъдник Тито и давидиш Петра Тито и Тито 4 и сам си направи извода.  Остави снимки,на живо съм ги виждал
|
|
|
|
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #313 on: June 06, 2012, 19:28:45 PM » |
|
Момчета, с радост ще обсъдя това с вас, например на изложбата в Пловдив.
|
|
|
|
|
|
|
Bojko Dobrevski sbg
|
 |
« Reply #314 on: June 06, 2012, 19:54:28 PM » |
|
Алекс качи и нови снимки да я видим прословутата кучка каква е станала. 
|
|
|
|
|
|
|
|