Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 10, 2025, 22:15:04 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33
  Print  
Author Topic: Представяне на кучета_А. Христов  (Read 281306 times)
0 Members and 61 Guests are viewing this topic.
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #225 on: November 14, 2011, 19:12:36 PM »

Въпросите тепърва започват, но първо да си ги зададат хората които са произвели кутрето  Wink Къде е проблема в лошата ограда или в някоя несъществуваща немска овчарка  lol Защото тогава е лошо  Wink
vlado
Full Member

« Reply #226 on: November 14, 2011, 20:43:32 PM »

Тeмaтa мaй трябвa дa отидe в сeлeкция и рaзвъждaнe и слeд кaто коня e у рякaтa МАКК трябвa рeшитeлно и кaтeгорично дa си го издърпa от тaм.Жaлко зa стопaнинa и кучeто,дaно остaнaт в мир със сeбe си.
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #227 on: November 14, 2011, 20:53:37 PM »

До тук само се пише за съмнения в този или онзи. Все още няма доказателства за да се говори за "ряката" и "коне". Хайде да не се поставя каруцата пред коня. Нещата ще се проучат спокойно и бъдете сигурни, че според резултата ще се вземе адекватно решение.
С това смятам, че към момента темата е изчерпана.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
rex
Hero Member

« Reply #228 on: November 15, 2011, 07:58:25 AM »

Аз не мисля, че колкото и да чакат зяпачите, ще получат някакъв голям и разтърсващ скандал. Такъв би имало, ако отговорните личности в асоциацията са знаели и са си замълчали по случая. А хората както винаги действат открито - нещата ще бъдат проучени и ще бъде взето съответното решение. Чак се чудя - как за толкова години не разбрахте, че в лицето на хора като Атила Седефчев няма да откриете материал за жълтини ...
Използвам случая да поздравя Алекс за честната и принципна позиция. Както и за готовността да приеме нещата такива каквито са, без значение какви са!  cheers
Мисля си, че за в бъдеще от него ще излезе един развъждач на породата, на който твърдо ще може да се разчита и ще можем да кажем спокойно, че на този мъж думата му е желязо.
Алекс, ако се окаже, че нещата наистина не са в ред - приеми този факт като една проверка лично за себе си. И че си я издържал.
Поздрави

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #229 on: November 15, 2011, 15:07:12 PM »

rex,
хубави думи, верни и на място казани!
rex
Hero Member

« Reply #230 on: November 15, 2011, 17:45:07 PM »

От доста време МАКК е коректив в кучкарския свят в България - неоспорим факт. Съмнявам се, че съществува друг клуб/организация/асоциация в подкрепа на дадена порода кучета, който да получава толкова градивна критика. Както и да работи без измами, материална облага или търсене на други ползи.
В подкрепа на това твърдение ясно се вижда, че тук намират "убежище" много от разочарованите от съвременната "кинтология" почитатели на най-различни породи овчарски кучета  -азиати, кангали, кавказци ...
Отделно асоциацията може да се похвали с членство  както на хора  из основи запознати с породата, така и с такива, лично свързани с изучаването на животните  като професионално призвание - професионални животновъди, хора с академична насоченост и т.н.
Ако някой друг би могъл да се похвали с подобна амалгама от съмишленици - искрено бих го аплодирал!  cheers

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
aborigen
Sr. Member

« Reply #231 on: November 15, 2011, 17:45:49 PM »

А и къде видя да коментирам кучета? Къде видя да казвам на някой,че кучето му е мелез? Хайде да не си преписваме думи!
Tошко, направи ми услуга и не пиши повече по тази тема щото ми идва в повече!
В събота се чух с Цецо (Мировяне) и той, хъта мъта каза че можело преди Шериф няква немска да е посетила Елза!!Плюс това другите две кученца в кучилото били в същия цвят.
Вчера Миро (Вулкан) дойде в къщи да види Елица и ми каза че и според него не и е чиста работата!
Така че нищо чудно Никита да излезе прав! Друга тема е как така той знае а аз не- в края на крайщата 6 месеца гледам Елица и като оставим всичко друго на страна съм емоционално обвързан с животното. Няма да правя скандал само заради доброто име на МАКК!
на тебе лично- Благодаря за подкрепата!
Не изках да се намесвам във тая тема ама не се здържах.
Алекс кучето ти е сто процента от ШЕРИФ.
Виждал съм поколения по  Пчелинския Караман който изглеждат досъщ като твойто куче.
Мислех че е от майките ама явно такива кучета си дава това куче.

atanas_dargov
Jr. Member
**

« Reply #232 on: November 15, 2011, 18:20:10 PM »

http://bkk-za-bok.com/forum/index.php?topic=4216.30  eek

Никога не се чеши там, където не те сърби.!
Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #233 on: November 15, 2011, 18:24:44 PM »

само не разбрах защо ми спамиш в темата???

Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #234 on: November 15, 2011, 18:27:27 PM »

Аз не мисля, че колкото и да чакат зяпачите, ще получат някакъв голям и разтърсващ скандал. Такъв би имало, ако отговорните личности в асоциацията са знаели и са си замълчали по случая. А хората както винаги действат открито - нещата ще бъдат проучени и ще бъде взето съответното решение. Чак се чудя - как за толкова години не разбрахте, че в лицето на хора като Атила Седефчев няма да откриете материал за жълтини ...
Използвам случая да поздравя Алекс за честната и принципна позиция. Както и за готовността да приеме нещата такива каквито са, без значение какви са!  cheers
Мисля си, че за в бъдеще от него ще излезе един развъждач на породата, на който твърдо ще може да се разчита и ще можем да кажем спокойно, че на този мъж думата му е желязо.
Алекс, ако се окаже, че нещата наистина не са в ред - приеми този факт като една проверка лично за себе си. И че си я издържал.
Поздрави
Благодаря Рекс! Мисля че така е правилно ако искаме да запазим КК!

Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #235 on: November 15, 2011, 18:32:05 PM »

А и къде видя да коментирам кучета? Къде видя да казвам на някой,че кучето му е мелез? Хайде да не си преписваме думи!
Tошко, направи ми услуга и не пиши повече по тази тема щото ми идва в повече!
В събота се чух с Цецо (Мировяне) и той, хъта мъта каза че можело преди Шериф няква немска да е посетила Елза!!Плюс това другите две кученца в кучилото били в същия цвят.
Вчера Миро (Вулкан) дойде в къщи да види Елица и ми каза че и според него не и е чиста работата!
Така че нищо чудно Никита да излезе прав! Друга тема е как така той знае а аз не- в края на крайщата 6 месеца гледам Елица и като оставим всичко друго на страна съм емоционално обвързан с животното. Няма да правя скандал само заради доброто име на
на тебе лично- Благодаря за подкрепата!
Не изках да се намесвам във тая тема ама не се здържах.
Алекс кучето ти е сто процента от ШЕРИФ.
Виждал съм поколения по  Пчелинския Караман който изглеждат досъщ като твойто куче.
Мислех че е от майките ама явно такива кучета си дава това куче.

Дано излезеш прав Абориген! Харесва ми кутрето, и цвета, и това че е голо! Дано не излезе "извънбрачно" та да мога да вадя от него!

atanas_dargov
Jr. Member
**

« Reply #236 on: November 15, 2011, 18:33:18 PM »

Много правилно!И аз мисля така.

Никога не се чеши там, където не те сърби.!
Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #237 on: November 17, 2011, 16:34:33 PM »

Съжалявам че няма да мога да направя ДНК тест на Елица, цената просто е прекалено висока!         240 лв Х 2 не ми понася. Има още един начин, с кръвни тестове но не е сигурно.

bojko70
Newbie
*

« Reply #238 on: November 17, 2011, 17:32:58 PM »

Съжалявам че няма да мога да направя ДНК тест на Елица, цената просто е прекалено висока!         240 лв Х 2 не ми понася. Има още един начин, с кръвни тестове но не е сигурно.

Да допуснем,че намериш парите за ДНК-тест и го направиш.
По интересно в случея е с какво ще го сръвняваш?
Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #239 on: November 17, 2011, 18:16:51 PM »

Да допуснем,че намериш парите за ДНК-тест и го направиш.
По интересно в случея е с какво ще го сръвняваш?
С паралелен тест на бащата, затова съм написал 240Х2

Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33
  Print  

Jump to: