na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #225 on: November 14, 2011, 19:12:36 PM » |
|
Въпросите тепърва започват, но първо да си ги зададат хората които са произвели кутрето  Къде е проблема в лошата ограда или в някоя несъществуваща немска овчарка  Защото тогава е лошо 
|
|
|
|
|
|
|
vlado
|
 |
« Reply #226 on: November 14, 2011, 20:43:32 PM » |
|
Тeмaтa мaй трябвa дa отидe в сeлeкция и рaзвъждaнe и слeд кaто коня e у рякaтa МАКК трябвa рeшитeлно и кaтeгорично дa си го издърпa от тaм.Жaлко зa стопaнинa и кучeто,дaно остaнaт в мир със сeбe си.
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #227 on: November 14, 2011, 20:53:37 PM » |
|
До тук само се пише за съмнения в този или онзи. Все още няма доказателства за да се говори за "ряката" и "коне". Хайде да не се поставя каруцата пред коня. Нещата ще се проучат спокойно и бъдете сигурни, че според резултата ще се вземе адекватно решение. С това смятам, че към момента темата е изчерпана.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #228 on: November 15, 2011, 07:58:25 AM » |
|
Аз не мисля, че колкото и да чакат зяпачите, ще получат някакъв голям и разтърсващ скандал. Такъв би имало, ако отговорните личности в асоциацията са знаели и са си замълчали по случая. А хората както винаги действат открито - нещата ще бъдат проучени и ще бъде взето съответното решение. Чак се чудя - как за толкова години не разбрахте, че в лицето на хора като Атила Седефчев няма да откриете материал за жълтини ... Използвам случая да поздравя Алекс за честната и принципна позиция. Както и за готовността да приеме нещата такива каквито са, без значение какви са!  Мисля си, че за в бъдеще от него ще излезе един развъждач на породата, на който твърдо ще може да се разчита и ще можем да кажем спокойно, че на този мъж думата му е желязо. Алекс, ако се окаже, че нещата наистина не са в ред - приеми този факт като една проверка лично за себе си. И че си я издържал. Поздрави
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #229 on: November 15, 2011, 15:07:12 PM » |
|
rex, хубави думи, верни и на място казани!
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #230 on: November 15, 2011, 17:45:07 PM » |
|
От доста време МАКК е коректив в кучкарския свят в България - неоспорим факт. Съмнявам се, че съществува друг клуб/организация/асоциация в подкрепа на дадена порода кучета, който да получава толкова градивна критика. Както и да работи без измами, материална облага или търсене на други ползи. В подкрепа на това твърдение ясно се вижда, че тук намират "убежище" много от разочарованите от съвременната "кинтология" почитатели на най-различни породи овчарски кучета -азиати, кангали, кавказци ... Отделно асоциацията може да се похвали с членство както на хора из основи запознати с породата, така и с такива, лично свързани с изучаването на животните като професионално призвание - професионални животновъди, хора с академична насоченост и т.н. Ако някой друг би могъл да се похвали с подобна амалгама от съмишленици - искрено бих го аплодирал! 
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #231 on: November 15, 2011, 17:45:49 PM » |
|
А и къде видя да коментирам кучета? Къде видя да казвам на някой,че кучето му е мелез? Хайде да не си преписваме думи!
Tошко, направи ми услуга и не пиши повече по тази тема щото ми идва в повече! В събота се чух с Цецо (Мировяне) и той, хъта мъта каза че можело преди Шериф няква немска да е посетила Елза!!Плюс това другите две кученца в кучилото били в същия цвят. Вчера Миро (Вулкан) дойде в къщи да види Елица и ми каза че и според него не и е чиста работата! Така че нищо чудно Никита да излезе прав! Друга тема е как така той знае а аз не- в края на крайщата 6 месеца гледам Елица и като оставим всичко друго на страна съм емоционално обвързан с животното. Няма да правя скандал само заради доброто име на МАКК! на тебе лично- Благодаря за подкрепата! Не изках да се намесвам във тая тема ама не се здържах. Алекс кучето ти е сто процента от ШЕРИФ. Виждал съм поколения по Пчелинския Караман който изглеждат досъщ като твойто куче. Мислех че е от майките ама явно такива кучета си дава това куче.
|
|
|
|
|
|
|
atanas_dargov
Jr. Member

|
 |
« Reply #232 on: November 15, 2011, 18:20:10 PM » |
|
|
|
|
|
Никога не се чеши там, където не те сърби.!
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #233 on: November 15, 2011, 18:24:44 PM » |
|
само не разбрах защо ми спамиш в темата???
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #234 on: November 15, 2011, 18:27:27 PM » |
|
Аз не мисля, че колкото и да чакат зяпачите, ще получат някакъв голям и разтърсващ скандал. Такъв би имало, ако отговорните личности в асоциацията са знаели и са си замълчали по случая. А хората както винаги действат открито - нещата ще бъдат проучени и ще бъде взето съответното решение. Чак се чудя - как за толкова години не разбрахте, че в лицето на хора като Атила Седефчев няма да откриете материал за жълтини ... Използвам случая да поздравя Алекс за честната и принципна позиция. Както и за готовността да приеме нещата такива каквито са, без значение какви са!  Мисля си, че за в бъдеще от него ще излезе един развъждач на породата, на който твърдо ще може да се разчита и ще можем да кажем спокойно, че на този мъж думата му е желязо. Алекс, ако се окаже, че нещата наистина не са в ред - приеми този факт като една проверка лично за себе си. И че си я издържал. Поздрави Благодаря Рекс! Мисля че така е правилно ако искаме да запазим КК!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #235 on: November 15, 2011, 18:32:05 PM » |
|
А и къде видя да коментирам кучета? Къде видя да казвам на някой,че кучето му е мелез? Хайде да не си преписваме думи!
Tошко, направи ми услуга и не пиши повече по тази тема щото ми идва в повече! В събота се чух с Цецо (Мировяне) и той, хъта мъта каза че можело преди Шериф няква немска да е посетила Елза!!Плюс това другите две кученца в кучилото били в същия цвят. Вчера Миро (Вулкан) дойде в къщи да види Елица и ми каза че и според него не и е чиста работата! Така че нищо чудно Никита да излезе прав! Друга тема е как така той знае а аз не- в края на крайщата 6 месеца гледам Елица и като оставим всичко друго на страна съм емоционално обвързан с животното. Няма да правя скандал само заради доброто име на на тебе лично- Благодаря за подкрепата! Не изках да се намесвам във тая тема ама не се здържах. Алекс кучето ти е сто процента от ШЕРИФ. Виждал съм поколения по Пчелинския Караман който изглеждат досъщ като твойто куче. Мислех че е от майките ама явно такива кучета си дава това куче. Дано излезеш прав Абориген! Харесва ми кутрето, и цвета, и това че е голо! Дано не излезе "извънбрачно" та да мога да вадя от него!
|
|
|
|
|
|
|
atanas_dargov
Jr. Member

|
 |
« Reply #236 on: November 15, 2011, 18:33:18 PM » |
|
Много правилно!И аз мисля така.
|
|
|
|
Никога не се чеши там, където не те сърби.!
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #237 on: November 17, 2011, 16:34:33 PM » |
|
Съжалявам че няма да мога да направя ДНК тест на Елица, цената просто е прекалено висока! 240 лв Х 2 не ми понася. Има още един начин, с кръвни тестове но не е сигурно.
|
|
|
|
|
|
|
bojko70
Newbie

|
 |
« Reply #238 on: November 17, 2011, 17:32:58 PM » |
|
Съжалявам че няма да мога да направя ДНК тест на Елица, цената просто е прекалено висока! 240 лв Х 2 не ми понася. Има още един начин, с кръвни тестове но не е сигурно.
Да допуснем,че намериш парите за ДНК-тест и го направиш. По интересно в случея е с какво ще го сръвняваш?
|
|
|
|
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #239 on: November 17, 2011, 18:16:51 PM » |
|
Да допуснем,че намериш парите за ДНК-тест и го направиш. По интересно в случея е с какво ще го сръвняваш? С паралелен тест на бащата, затова съм написал 240Х2
|
|
|
|
|
|
|
|