Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 10, 2025, 22:29:25 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 33
  Print  
Author Topic: Представяне на кучета_А. Христов  (Read 281369 times)
0 Members and 48 Guests are viewing this topic.
Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #210 on: November 13, 2011, 18:49:23 PM »

Aлекс след като направиш ДНК държа да го покажеш в форума.Ако се окаже че,аз сам в грешка ще ти се извиня тук пред всички обаче ако е мелез изкам да кастрираш кучката и да не говорите за разчупване на стандарта. notworthy

Всичко ОК,ама само едно не схващам кой си ти та да искаш кастрация?Кучето ако ще да е най-големия мелез,кой си ти та да решаваш кастрация или не? confused
Прав е Тодоре, и да не беше поискал това, аз щях да го направя, че и повече!!
Но за това- друг път!
Друго ми е интересно на мене, за какво разчупване на стандарта говориш бе Никита? Недей  да спекулираш!!! Стандарта е един и никой не се опитва да излезе от него!

Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #211 on: November 13, 2011, 20:29:38 PM »

.....тая порода си има  отличителни белези....айде първо ги научете новоизлюпени пиленца и тогава спорете.....а относно Алекс....- напълно ти казвам че кучката ти е нетипична.......не се заяждам с никого но това е самата истина..... cheers

Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
Ariman
Hero Member

« Reply #212 on: November 13, 2011, 21:13:49 PM »

Момчета успокойте малко топката, това че във всеки пост се споменава думата "нетипично" няма да го направи съответно "по - нетипично", не виждам защо е нужно 5 човека да си тровите нервите(както и тези на останалите съфорумци, които искат по един, или друг начин да се развиват), ако е мелез - то, то не е единственя, а Вие вадите картите на масата, като за последно!
Не взимам ничия страна, нека не бъда разбран погрешно - за мен винаги времето е най - точният съдник, то показва кой прав - кой крив! В опита да уравновеся нещата, с "най - добри чувства изопачава"(ако има такова словосъчетание вобще), че Вие Nikita от 33 поста не сте публикували нито едно "ваше" куче , което другите участници във форума да съдят - наравно с това, което Вие съдите, или Вие колега Пламен Иванов - Пац - преди една година по това време, питахте всъщност какво куче гледате, а сега говорите за "новоизлюпени пиленца",  тъй че коректност в "опита за диалог" като цяло , като страничен наблюдател не намирам, не знам Вие какво намирате! Не мога обаче също да не Ви призная, ако думите от постовете Ви са верни - че сте махнали въпросното куче, след изясняването на произхода му, което прави чест на всеки, който иска да се занимава с породата - истински. Ако думите и на двама Ви са верни отностно въпросното кучето  Елица, то до колкото познавам тук от форума Алекс Христо, не бих се съмнявал, че ще я бракува - което е единственото съответно решение на нечистопородността.

Но това да си в опозиция винаги, малко отблъсква, поне мен - показвате до толкова, че "знаете", че имам чувството че Вие, колеги,  сами заплождате тия кучки!(да ме прощава Админа)
Започвам да чета постовете Ви с неинтерес, тези "Вашите" истории ги слушам от три петилетки, едно само не ми харесва, а именно че още ги слушам - едно време на живо, сега по - форумите - е признавам тук е къде, къде по - весело!
« Last Edit: November 13, 2011, 21:15:42 PM by Ariman » Logged

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #213 on: November 14, 2011, 00:10:51 AM »

.....тая порода си има  отличителни белези....айде първо ги научете новоизлюпени пиленца и тогава спорете.....а относно Алекс....- напълно ти казвам че кучката ти е нетипична.......не се заяждам с никого но това е самата истина..... cheers

"новоизлюпени пиленца"- не мислиш ли,че звучи смешно от твойте уста? Да кажеш такова нещо,човека дет допреди година питаше какво куче има,а от известно време гледа кучета взети от някъде и раздава мнения като най-стария радетел на породата confused Хайде стига глупости.....Първо обиколи достатъчно места дет се гледат кучета(Даниела в Родопите,КараКитан в Пирин,р-к Тито,Рангел и Петьо в М.Конаре,Миро в Змеево,Влади и Николай в Самоков,Николай в Говедарци и т.н.)виж различните кучета,разпитай,виж старите снимки и отгледай известен брой кучета и след това давай такива крайни заключения ;)Хайде тъй като сме "новоизлюпени пиленца",ти стара "носачке" дай мнение за това куче:

И в този ред на мисли,беше качил снимки на стари кучета в темата "Нашите кучета"-разкажи и за тях вижда с,че си на ти с материята Wink Образовай "пиленцата"

И си прав,че си има отличителни белези породата,но това не е черно белия цвят hmm
« Last Edit: November 14, 2011, 00:12:24 AM by todor_govedarci » Logged

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #214 on: November 14, 2011, 00:17:43 AM »

Момчета успокойте малко топката, това че във всеки пост се споменава думата "нетипично" няма да го направи съответно "по - нетипично", не виждам защо е нужно 5 човека да си тровите нервите(както и тези на останалите съфорумци, които искат по един, или друг начин да се развиват), ако е мелез - то, то не е единственя, а Вие вадите картите на масата, като за последно!
Не взимам ничия страна, нека не бъда разбран погрешно - за мен винаги времето е най - точният съдник, то показва кой прав - кой крив! В опита да уравновеся нещата, с "най - добри чувства изопачава"(ако има такова словосъчетание вобще), че Вие Nikita от 33 поста не сте публикували нито едно "ваше" куче , което другите участници във форума да съдят - наравно с това, което Вие съдите, или Вие колега Пламен Иванов - Пац - преди една година по това време, питахте всъщност какво куче гледате, а сега говорите за "новоизлюпени пиленца",  тъй че коректност в "опита за диалог" като цяло , като страничен наблюдател не намирам, не знам Вие какво намирате! Не мога обаче също да не Ви призная, ако думите от постовете Ви са верни - че сте махнали въпросното куче, след изясняването на произхода му, което прави чест на всеки, който иска да се занимава с породата - истински. Ако думите и на двама Ви са верни отностно въпросното кучето  Елица, то до колкото познавам тук от форума Алекс Христо, не бих се съмнявал, че ще я бракува - което е единственото съответно решение на нечистопородността.

Но това да си в опозиция винаги, малко отблъсква, поне мен - показвате до толкова, че "знаете", че имам чувството че Вие, колеги,  сами заплождате тия кучки!(да ме прощава Админа)
Започвам да чета постовете Ви с неинтерес, тези "Вашите" истории ги слушам от три петилетки, едно само не ми харесва, а именно че още ги слушам - едно време на живо, сега по - форумите - е признавам тук е къде, къде по - весело!

Да се опитам да отговоря защо е нужно да се тровят нервите:Защото човек с мерак си гледа животинките,радва им се,показва ги,а от другата страна се появява някой и се започва доказване какъв мелез имаш,колко е  нетипично,обиди,обясняване колко е навътре в материята,а "ти" (в случая Алекс) колко не разбира и тн.....В крайна сметка се сипят обиди по адрес на нечий любимец,без доказателства(а в конкретния случай доколкото разбрах от постовете Алекс е взел кучето именно от въпросния собственик на Шериф,който му го дава,за да бъде занесено на негов колега от МАКК и в последствие се оказва,че е дал мелез  eek) Намесват се хора,който не пишат във форума,дават се телефони,почват се някакви искания и какво ли още не..... Е как да не си тровиш нервите?

Относно кастрацията всяка животинка има право на потомство,друг е въпроса относно породната принадлежност,само собственика може да реши дали да кастрира или не кучето си!
« Last Edit: November 14, 2011, 00:21:12 AM by todor_govedarci » Logged

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #215 on: November 14, 2011, 00:28:16 AM »

А и появява се някой си с ник "Петрунчо" и започва  да обсъжда кучетата,да дава мнение,да казва колко знае за КК,заклеймява кучета,кучила,връзки-но нито показва свое куче,нито се представя кой е нито нищо..... Е как да му вярваш confused

p.s.Извинявай за спама Алекс в темата ти cheers

Ariman
Hero Member

« Reply #216 on: November 14, 2011, 08:38:26 AM »

todor govedarci, съвсем приятелска шега от мен, някой - някъде из форума беше казал нещо от сорта на "пак наляхте бензин и запали моторетката" - може би разбирам защо реагирате по този начин, мисля си че сте афектиран, от това че преди време Ваше куче беше обект на коментар и подхвърляния. Това е нормално - винаги го има, не е нормално още да реагирате така, колкото по - бързо олегнете , толкова по - лесно за Вас! Приличате ми точно на малко каракачанчета, джафка здраво и то иска да е в нещата, но овцете още го бият. Поздрави!

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #217 on: November 14, 2011, 08:52:22 AM »

Малко на посоки стреляте... Няма нищо общо с моя "мелез" Тито! Не мисля,че е редно да се плюат кучета от хора дет или не са се представили,или дет нямат и понятие от КК(поради скромния си  опит и ограничени срещи с различни представители на породата),а и поради фактора снимка!

Относно характера ми-ако преча  на съфорумците админа да ме банва и готово!

Ariman
Hero Member

« Reply #218 on: November 14, 2011, 09:08:44 AM »

Винаги , именно такива хора плюят кучетата, или какъвто там добитък се представя, хората които разбират, ще намерят къде - къде по интелигентен начин да Ви обеснят какво са видяли в представеното куче - те влизат тук виждат, преценяват, прават си изводите и не занимават аудиторията с това какви "капацитети" са. Не се засягайте от думите ми, не целя това, определено. А това с анонимността и представянето , започва да ми звучи като изказвания от един друг форум - и да се представят и не, все тая е мен ако ме питате, нервите са Вашите. Този форум е възможно най - отворения, което прави чест на KaraKitan и администраторите, тъй че премахването на хора и мнения е излишно, когато се говори с добър тон - не говорим за характери - всеки си е някакъв. Единственото което споделям е приятелски съвет, защото когато се занимаваш с нещо подобно, не бива да се захапва така въдицата - след време ще видите, че съм прав.

Nikita
Newbie
*

« Reply #219 on: November 14, 2011, 14:45:46 PM »

Тошко не съм изкал да обидя Алекс.По добре ли ще бъда да гледаш едно животно 2г.и накрая се окаже,че нестава за разплод.Аз мисля,че е време развъдчиците произвели въпросното куче да излезнат от хралупите си и да внесат яснота по въпроса. :blush:Тошко колкото до теб нали ходи обикаля прави снимки качи който искаш от Титовците и твоя ТИТО3 и направи сравнение с някой от предците му,след това коментирай на други хора кучетата. lol
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #220 on: November 14, 2011, 15:18:42 PM »

Първо-нали въпросните развъдчици са дали това куче? Щом са го произвели и го дават и казват родители-тогава за какво съмнение говорим? Хубаво е да се включат в дискусията! Второ влизаш във форума,не се представяш и почваш да казваш колко знаеш... И от постовете ти съдя,че целиш да засегнеш Алекс,както с последния пост мен! Трето явно знаеш къде ходя,къде обикалям,а знаеш ли ми номера на обувките? Сега сериозно-явно си на ти с всички кучкари-ходи и кажи на Рангел и Петьо,че кучетата им са "мътилки",щот родителите на моя Тито 4(благодаря,че ме изкара стопанин на сина на Тито2,но ти ги знаеш кучетата..)са произведени от тях!

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #221 on: November 14, 2011, 15:21:32 PM »

А и къде видя да коментирам кучета? Къде видя да казвам на някой,че кучето му е мелез? Хайде да не си преписваме думи!

Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #222 on: November 14, 2011, 17:42:59 PM »

А и къде видя да коментирам кучета? Къде видя да казвам на някой,че кучето му е мелез? Хайде да не си преписваме думи!
Tошко, направи ми услуга и не пиши повече по тази тема щото ми идва в повече!
В събота се чух с Цецо (Мировяне) и той, хъта мъта каза че можело преди Шериф няква немска да е посетила Елза!!Плюс това другите две кученца в кучилото били в същия цвят.
Вчера Миро (Вулкан) дойде в къщи да види Елица и ми каза че и според него не и е чиста работата!
Така че нищо чудно Никита да излезе прав! Друга тема е как така той знае а аз не- в края на крайщата 6 месеца гледам Елица и като оставим всичко друго на страна съм емоционално обвързан с животното. Няма да правя скандал само заради доброто име на МАКК!
на тебе лично- Благодаря за подкрепата!

Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #223 on: November 14, 2011, 17:51:15 PM »

Искам да помоля админа да затрие последния ми пост!
Беше предназначен за Тошко на лични, обърках се!

Ariman
Hero Member

« Reply #224 on: November 14, 2011, 18:21:42 PM »

Чест Ви прави, че споделихте това Алекс Христов, дори и неумишлен да е бил поста Ви тук! Жалко за кученцето, лично аз се надявах да грешат - малката е чаровница, но мисля трябва да се вземат съответните мерки! Изникват още много въпроси, след изясняването на случая(които не са свързани пряко с вас), но по - високите чинове, по - сериозно трябва да гледат на нещата.

Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 33
  Print  

Jump to: