Алекс Христов
|
 |
« Reply #210 on: November 13, 2011, 18:49:23 PM » |
|
Aлекс след като направиш ДНК държа да го покажеш в форума.Ако се окаже че,аз сам в грешка ще ти се извиня тук пред всички обаче ако е мелез изкам да кастрираш кучката и да не говорите за разчупване на стандарта.  Всичко ОК,ама само едно не схващам кой си ти та да искаш кастрация?Кучето ако ще да е най-големия мелез,кой си ти та да решаваш кастрация или не?  Прав е Тодоре, и да не беше поискал това, аз щях да го направя, че и повече!! Но за това- друг път! Друго ми е интересно на мене, за какво разчупване на стандарта говориш бе Никита? Недей да спекулираш!!! Стандарта е един и никой не се опитва да излезе от него!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #211 on: November 13, 2011, 20:29:38 PM » |
|
.....тая порода си има отличителни белези....айде първо ги научете новоизлюпени пиленца и тогава спорете.....а относно Алекс....- напълно ти казвам че кучката ти е нетипична.......не се заяждам с никого но това е самата истина..... 
|
|
|
|
Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #212 on: November 13, 2011, 21:13:49 PM » |
|
Момчета успокойте малко топката, това че във всеки пост се споменава думата "нетипично" няма да го направи съответно "по - нетипично", не виждам защо е нужно 5 човека да си тровите нервите(както и тези на останалите съфорумци, които искат по един, или друг начин да се развиват), ако е мелез - то, то не е единственя, а Вие вадите картите на масата, като за последно! Не взимам ничия страна, нека не бъда разбран погрешно - за мен винаги времето е най - точният съдник, то показва кой прав - кой крив! В опита да уравновеся нещата, с "най - добри чувства изопачава"(ако има такова словосъчетание вобще), че Вие Nikita от 33 поста не сте публикували нито едно "ваше" куче , което другите участници във форума да съдят - наравно с това, което Вие съдите, или Вие колега Пламен Иванов - Пац - преди една година по това време, питахте всъщност какво куче гледате, а сега говорите за "новоизлюпени пиленца", тъй че коректност в "опита за диалог" като цяло , като страничен наблюдател не намирам, не знам Вие какво намирате! Не мога обаче също да не Ви призная, ако думите от постовете Ви са верни - че сте махнали въпросното куче, след изясняването на произхода му, което прави чест на всеки, който иска да се занимава с породата - истински. Ако думите и на двама Ви са верни отностно въпросното кучето Елица, то до колкото познавам тук от форума Алекс Христо, не бих се съмнявал, че ще я бракува - което е единственото съответно решение на нечистопородността.
Но това да си в опозиция винаги, малко отблъсква, поне мен - показвате до толкова, че "знаете", че имам чувството че Вие, колеги, сами заплождате тия кучки!(да ме прощава Админа) Започвам да чета постовете Ви с неинтерес, тези "Вашите" истории ги слушам от три петилетки, едно само не ми харесва, а именно че още ги слушам - едно време на живо, сега по - форумите - е признавам тук е къде, къде по - весело!
|
|
« Last Edit: November 13, 2011, 21:15:42 PM by Ariman »
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #213 on: November 14, 2011, 00:10:51 AM » |
|
.....тая порода си има отличителни белези....айде първо ги научете новоизлюпени пиленца и тогава спорете.....а относно Алекс....- напълно ти казвам че кучката ти е нетипична.......не се заяждам с никого но това е самата истина.....  "новоизлюпени пиленца"- не мислиш ли,че звучи смешно от твойте уста? Да кажеш такова нещо,човека дет допреди година питаше какво куче има,а от известно време гледа кучета взети от някъде и раздава мнения като най-стария радетел на породата  Хайде стига глупости.....Първо обиколи достатъчно места дет се гледат кучета(Даниела в Родопите,КараКитан в Пирин,р-к Тито,Рангел и Петьо в М.Конаре,Миро в Змеево,Влади и Николай в Самоков,Николай в Говедарци и т.н.)виж различните кучета,разпитай,виж старите снимки и отгледай известен брой кучета и след това давай такива крайни заключения ;)Хайде тъй като сме "новоизлюпени пиленца",ти стара "носачке" дай мнение за това куче:  И в този ред на мисли,беше качил снимки на стари кучета в темата "Нашите кучета"-разкажи и за тях вижда с,че си на ти с материята  Образовай "пиленцата" И си прав,че си има отличителни белези породата,но това не е черно белия цвят 
|
|
« Last Edit: November 14, 2011, 00:12:24 AM by todor_govedarci »
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #214 on: November 14, 2011, 00:17:43 AM » |
|
Момчета успокойте малко топката, това че във всеки пост се споменава думата "нетипично" няма да го направи съответно "по - нетипично", не виждам защо е нужно 5 човека да си тровите нервите(както и тези на останалите съфорумци, които искат по един, или друг начин да се развиват), ако е мелез - то, то не е единственя, а Вие вадите картите на масата, като за последно! Не взимам ничия страна, нека не бъда разбран погрешно - за мен винаги времето е най - точният съдник, то показва кой прав - кой крив! В опита да уравновеся нещата, с "най - добри чувства изопачава"(ако има такова словосъчетание вобще), че Вие Nikita от 33 поста не сте публикували нито едно "ваше" куче , което другите участници във форума да съдят - наравно с това, което Вие съдите, или Вие колега Пламен Иванов - Пац - преди една година по това време, питахте всъщност какво куче гледате, а сега говорите за "новоизлюпени пиленца", тъй че коректност в "опита за диалог" като цяло , като страничен наблюдател не намирам, не знам Вие какво намирате! Не мога обаче също да не Ви призная, ако думите от постовете Ви са верни - че сте махнали въпросното куче, след изясняването на произхода му, което прави чест на всеки, който иска да се занимава с породата - истински. Ако думите и на двама Ви са верни отностно въпросното кучето Елица, то до колкото познавам тук от форума Алекс Христо, не бих се съмнявал, че ще я бракува - което е единственото съответно решение на нечистопородността.
Но това да си в опозиция винаги, малко отблъсква, поне мен - показвате до толкова, че "знаете", че имам чувството че Вие, колеги, сами заплождате тия кучки!(да ме прощава Админа) Започвам да чета постовете Ви с неинтерес, тези "Вашите" истории ги слушам от три петилетки, едно само не ми харесва, а именно че още ги слушам - едно време на живо, сега по - форумите - е признавам тук е къде, къде по - весело!
Да се опитам да отговоря защо е нужно да се тровят нервите:Защото човек с мерак си гледа животинките,радва им се,показва ги,а от другата страна се появява някой и се започва доказване какъв мелез имаш,колко е нетипично,обиди,обясняване колко е навътре в материята,а "ти" (в случая Алекс) колко не разбира и тн.....В крайна сметка се сипят обиди по адрес на нечий любимец,без доказателства(а в конкретния случай доколкото разбрах от постовете Алекс е взел кучето именно от въпросния собственик на Шериф,който му го дава,за да бъде занесено на негов колега от МАКК и в последствие се оказва,че е дал мелез  ) Намесват се хора,който не пишат във форума,дават се телефони,почват се някакви искания и какво ли още не..... Е как да не си тровиш нервите? Относно кастрацията всяка животинка има право на потомство,друг е въпроса относно породната принадлежност,само собственика може да реши дали да кастрира или не кучето си!
|
|
« Last Edit: November 14, 2011, 00:21:12 AM by todor_govedarci »
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #215 on: November 14, 2011, 00:28:16 AM » |
|
А и появява се някой си с ник "Петрунчо" и започва да обсъжда кучетата,да дава мнение,да казва колко знае за КК,заклеймява кучета,кучила,връзки-но нито показва свое куче,нито се представя кой е нито нищо..... Е как да му вярваш  p.s.Извинявай за спама Алекс в темата ти 
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #216 on: November 14, 2011, 08:38:26 AM » |
|
todor govedarci, съвсем приятелска шега от мен, някой - някъде из форума беше казал нещо от сорта на "пак наляхте бензин и запали моторетката" - може би разбирам защо реагирате по този начин, мисля си че сте афектиран, от това че преди време Ваше куче беше обект на коментар и подхвърляния. Това е нормално - винаги го има, не е нормално още да реагирате така, колкото по - бързо олегнете , толкова по - лесно за Вас! Приличате ми точно на малко каракачанчета, джафка здраво и то иска да е в нещата, но овцете още го бият. Поздрави!
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #217 on: November 14, 2011, 08:52:22 AM » |
|
Малко на посоки стреляте... Няма нищо общо с моя "мелез" Тито! Не мисля,че е редно да се плюат кучета от хора дет или не са се представили,или дет нямат и понятие от КК(поради скромния си опит и ограничени срещи с различни представители на породата),а и поради фактора снимка!
Относно характера ми-ако преча на съфорумците админа да ме банва и готово!
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #218 on: November 14, 2011, 09:08:44 AM » |
|
Винаги , именно такива хора плюят кучетата, или какъвто там добитък се представя, хората които разбират, ще намерят къде - къде по интелигентен начин да Ви обеснят какво са видяли в представеното куче - те влизат тук виждат, преценяват, прават си изводите и не занимават аудиторията с това какви "капацитети" са. Не се засягайте от думите ми, не целя това, определено. А това с анонимността и представянето , започва да ми звучи като изказвания от един друг форум - и да се представят и не, все тая е мен ако ме питате, нервите са Вашите. Този форум е възможно най - отворения, което прави чест на KaraKitan и администраторите, тъй че премахването на хора и мнения е излишно, когато се говори с добър тон - не говорим за характери - всеки си е някакъв. Единственото което споделям е приятелски съвет, защото когато се занимаваш с нещо подобно, не бива да се захапва така въдицата - след време ще видите, че съм прав.
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
Newbie

|
 |
« Reply #219 on: November 14, 2011, 14:45:46 PM » |
|
Тошко не съм изкал да обидя Алекс.По добре ли ще бъда да гледаш едно животно 2г.и накрая се окаже,че нестава за разплод.Аз мисля,че е време развъдчиците произвели въпросното куче да излезнат от хралупите си и да внесат яснота по въпроса. :blush:Тошко колкото до теб нали ходи обикаля прави снимки качи който искаш от Титовците и твоя ТИТО3 и направи сравнение с някой от предците му,след това коментирай на други хора кучетата. 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #220 on: November 14, 2011, 15:18:42 PM » |
|
Първо-нали въпросните развъдчици са дали това куче? Щом са го произвели и го дават и казват родители-тогава за какво съмнение говорим? Хубаво е да се включат в дискусията! Второ влизаш във форума,не се представяш и почваш да казваш колко знаеш... И от постовете ти съдя,че целиш да засегнеш Алекс,както с последния пост мен! Трето явно знаеш къде ходя,къде обикалям,а знаеш ли ми номера на обувките? Сега сериозно-явно си на ти с всички кучкари-ходи и кажи на Рангел и Петьо,че кучетата им са "мътилки",щот родителите на моя Тито 4(благодаря,че ме изкара стопанин на сина на Тито2,но ти ги знаеш кучетата..)са произведени от тях!
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #221 on: November 14, 2011, 15:21:32 PM » |
|
А и къде видя да коментирам кучета? Къде видя да казвам на някой,че кучето му е мелез? Хайде да не си преписваме думи!
|
|
|
|
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #222 on: November 14, 2011, 17:42:59 PM » |
|
А и къде видя да коментирам кучета? Къде видя да казвам на някой,че кучето му е мелез? Хайде да не си преписваме думи!
Tошко, направи ми услуга и не пиши повече по тази тема щото ми идва в повече! В събота се чух с Цецо (Мировяне) и той, хъта мъта каза че можело преди Шериф няква немска да е посетила Елза!!Плюс това другите две кученца в кучилото били в същия цвят. Вчера Миро (Вулкан) дойде в къщи да види Елица и ми каза че и според него не и е чиста работата! Така че нищо чудно Никита да излезе прав! Друга тема е как така той знае а аз не- в края на крайщата 6 месеца гледам Елица и като оставим всичко друго на страна съм емоционално обвързан с животното. Няма да правя скандал само заради доброто име на МАКК! на тебе лично- Благодаря за подкрепата!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #223 on: November 14, 2011, 17:51:15 PM » |
|
Искам да помоля админа да затрие последния ми пост! Беше предназначен за Тошко на лични, обърках се!
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #224 on: November 14, 2011, 18:21:42 PM » |
|
Чест Ви прави, че споделихте това Алекс Христов, дори и неумишлен да е бил поста Ви тук! Жалко за кученцето, лично аз се надявах да грешат - малката е чаровница, но мисля трябва да се вземат съответните мерки! Изникват още много въпроси, след изясняването на случая(които не са свързани пряко с вас), но по - високите чинове, по - сериозно трябва да гледат на нещата.
|
|
|
|
|
|
|
|