Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 10, 2025, 22:04:59 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33
  Print  
Author Topic: Представяне на кучета_А. Христов  (Read 281256 times)
0 Members and 19 Guests are viewing this topic.
Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #195 on: November 11, 2011, 17:32:28 PM »

Алекс не виждашли че твоята кучица не е от Шериф.На маика и скачал и некой немец.Ако не вярваш обади се на Цецо д-ра да ти каже истината.Това не е каракачанско куче.Предполагам че Цецо ще ти се реваншира като ти даде истинско кученце. cheers
Тук всеки знае кой коя кучка скочил,кога и как.....А само собственика на кученцето незнае.....Вижда се някое "по-странно"куче и  се започва обиди,обвинения,"отваряне" на очите,съвети и тн......Хайде стига де,не Ви ли писна?Гледам Nikita знае всички кучки и заплождания в развъдниците на МАКК,кажи ми къде да взема истинско куче?Ама ако може да не е черно бяло,но да е истинско......

p.s.Алекс недей да слушаш хората и да се нервираш,както много пъти съм казвал нека го видят наживо и после да говорят..... Wink
Тодоре, ще я заведа тая пуста кучка на първата изложба на пролет да видим какво ще ми кажат там та да мирясат "разбирачите"!   Wink

Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #196 on: November 11, 2011, 17:34:21 PM »

Тодоре, ще я заведа тая пуста кучка на първата изложба на пролет да видим какво ще ми кажат там та да мирясат "разбирачите"!   Wink

А и тогава няма да има мир,ще има конспирация,поткупени съдий и незнам още какво lol

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
Nikita
Newbie
*

« Reply #197 on: November 11, 2011, 17:36:13 PM »

Вместо да мислите че,постояно някой се заяжда вземи сеобади на GSM 0887 779140 или 0893841432 за да се убедиш сам,че това е мелез.А колкото до Тошко от Говедарци като не те натискат недей да звъниш.И колкото до кучетата в МАКК знам поне десет пъти колкото теб. cheers
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #198 on: November 11, 2011, 17:39:25 PM »

А колкото до Тошко от Говедарци като не те натискат недей да звъниш.И колкото до кучетата в МАКК знам поне десет пъти колкото теб. cheers
Аааа звъня,звъня Wink Няма лошо знай си lol Ама това са си приказки,докажи го Wink И не твърдя,че зная(стига с това мерене кой,по по най)

Nikita
Newbie
*

« Reply #199 on: November 11, 2011, 17:48:53 PM »

Никой не си ги мери а за да го докажа съм качил двата тел. на които да се убедите и вие с Алекс.И след това да ми се извиниш тук пред всички за да се научиш да не мрънкаш постоянно. notworthy notworthy
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #200 on: November 11, 2011, 17:51:41 PM »

Никой не си ги мери а за да го докажа съм качил двата тел. на които да се убедите и вие с Алекс.И след това да ми се извиниш тук пред всички за да се научиш да не мрънкаш постоянно. notworthy notworthy
lol lol нещо май вече се вживя lol lol мрънкам :confused:щом казваш Wink Да питаш и интересуваш,щом е мрънкане още сега се извинявам eek
« Last Edit: November 11, 2011, 17:55:34 PM by todor_govedarci » Logged

milkojor
Sr. Member

« Reply #201 on: November 11, 2011, 17:55:01 PM »

хора за въпросното куче и аз съм на мнение че няма нищо общо с каракачанско куче !!!нека и други споделят мнение

Балкана ражда Хора,Полето Тикви !!!
Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #202 on: November 11, 2011, 17:59:20 PM »

Да ти поясня Nikita, това куче съм го взел лично от ръцете на Цецо! Бяхме при Тошко в Равно Поле.
Така, кученцето трябваше да занеса при Миро щото такава е била уговорката м/у тях- Миро дава Елза, майката да я окучат и иска едно кученце от нея. В последствие Миро ми подари кученцето. Така то дойде при мене, не съм го купувал и никой не ме е мамил с него! Така че няма за какво да безпокоч Цецо с глупости!

Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
Nikita
Newbie
*

« Reply #203 on: November 11, 2011, 18:36:57 PM »

Алекс не се заяждам с теб просто ти казвам,че кучетоти не е чистопородно.И няма значение дали ти е подарак или си го купил.И не бади инат а провери,защото след година ще укучиш кучката и ще казваш че,имаш чистопородни кученца а това няма да е така. no
Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #204 on: November 11, 2011, 18:54:16 PM »

Никита, и аз не се заяждам, и за успокоение на теб и тебе подобните ще проверя кучето както се полага- с ДНК тест! Но аз не знам как си направи извода за животното като не си го виждал на живо?!?
Затова, както казах и по рано аз ще го заведа на изложба на пролет да го съдят хора които са на ясно с породата.

Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #205 on: November 11, 2011, 19:08:38 PM »

Вместо да мислите че,постояно някой се заяжда вземи сеобади на GSM 0887 779140 или 0893841432 за да се убедиш сам,че това е мелез.А колкото до Тошко от Говедарци като не те натискат недей да звъниш.И колкото до кучетата в МАКК знам поне десет пъти колкото теб. cheers
Ми тебе кой те натиска ми се иска да разбера Никита???!

Nikita
Newbie
*

« Reply #206 on: November 12, 2011, 18:06:33 PM »

Aлекс след като направиш ДНК държа да го покажеш в форума.Ако се окаже че,аз сам в грешка ще ти се извиня тук пред всички обаче ако е мелез изкам да кастрираш кучката и да не говорите за разчупване на стандарта. notworthy
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #207 on: November 12, 2011, 18:44:47 PM »

Aлекс след като направиш ДНК държа да го покажеш в форума.Ако се окаже че,аз сам в грешка ще ти се извиня тук пред всички обаче ако е мелез изкам да кастрираш кучката и да не говорите за разчупване на стандарта. notworthy
Бреййй, тука и биолози е имало  hmm Много ми е интересно, кой ще анализира резултата от теста   biggrin
« Last Edit: November 12, 2011, 18:46:04 PM by na Brad Pit- brat my » Logged
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #208 on: November 12, 2011, 20:04:45 PM »

Интересен въпрос повдига така наречения участник във форума Nikitа. А именно за кастрациите и изключването от разплод, но за тях ще стане въпрос много скоро в друга тема и по друг повод.

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #209 on: November 13, 2011, 06:19:40 AM »

Всичко ОК,ама само едно не схващам кой си ти та да искаш кастрация?Кучето ако ще да е най-големия мелез,кой си ти та да решаваш кастрация или не? confused

Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33
  Print  

Jump to: