todor_govedarci
|
 |
« Reply #45 on: November 02, 2010, 07:46:29 AM » |
|
сашо това ку4е ми прилича на едно куче от село влахи аз имам кучка досущ като него,има нещо от ерул в него.не съм го виждал до сега,но ще ти кажа ако има каракачански кучета в българия то те са в село влахи.от там тръгва всичко.
сашо мисля че това е ерул да не се лъжа само,такова куче не може да се сбърка. Ей това е Ерул  
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #46 on: November 02, 2010, 08:00:45 AM » |
|
Видях Венци, обедих се с очите си!!! Невероятно място, невероятни трябва да са и хората които са го направили и нормално, такива са и кучетата!!!!!!!!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
vencislav_mk
Newbie

|
 |
« Reply #47 on: November 02, 2010, 13:02:18 PM » |
|
да да той е ,той е баща на моята кучка,а на мъжкото ми куче бащата е Шерко.Сега ще наблягаме на Пепеляновото поколение.Благодаря за справката,а това куче кое е на снимката черногривото тогава?
|
|
|
|
|
|
|
vencislav_mk
Newbie

|
 |
« Reply #48 on: November 02, 2010, 13:27:52 PM » |
|
сашо виж в раздел каракачански кучета -пазачи на стадата на170 стр. Даниела е снимала едно мъжко куче със шарката на твойта кучка виж заа какво куче става на въпрос......на една тераса е кучето.
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #49 on: November 08, 2010, 22:31:55 PM » |
|
Може ли някой да помогне? Опитвам да разясня родословието на моя Рекс (на снимката) Човека който ми го даде ми каза че баща му се казва Барон. Единственото куче с това име което открих във форума е на развъдник "Япе" а моето куче дойде от Нова Махала, респективно "Карастанчо". Въпроса ми е бил ли е този Барон собственост на Карастанчо за да разбера може ли той да е бащата? Предварително Благодаря на този който може да предостави инфо по въпроса!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #50 on: November 09, 2010, 18:23:15 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #51 on: November 09, 2010, 18:38:33 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #52 on: November 09, 2010, 18:44:36 PM » |
|
Може ли някой да помогне? Опитвам да разясня родословието на моя Рекс (на снимката) Човека който ми го даде ми каза че баща му се казва Барон. Единственото куче с това име което открих във форума е на развъдник "Япе" а моето куче дойде от Нова Махала, респективно "Карастанчо". Въпроса ми е бил ли е този Барон собственост на Карастанчо за да разбера може ли той да е бащата? Предварително Благодаря на този който може да предостави инфо по въпроса! Барон Япе никога не е бил собственост на р-к Карастанчо. Нито пък от там са заплождали на него. Във вашият случай се касае за друго куче с това име. Най-добре потърсете информация за кучето в с.Нова махала. 
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #53 on: November 09, 2010, 20:19:10 PM » |
|
  Това Барон Япе ли е?
|
|
|
|
|
|
|
vencislav_mk
Newbie

|
 |
« Reply #54 on: November 10, 2010, 15:06:56 PM » |
|
САШО ТОЙ Е,ТОВА КУЧЕ Е МНОГО ДОБРО НАДЯВАЙ СЕ ДА СИ ХВАНАЛ ДАМАЗЛЪК ОТ НЕГО.АЗ ЩЯХ ДА КАРАМ КУЧКАТА НА НЕГО НО СЕ ОБЪРКАХА РАБОТИТЕ.
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #55 on: November 10, 2010, 16:46:22 PM » |
|
Надявам се Венци, ама надали става въпрос за същия Барон. Явно както казва КАРАКИТАН има и друго куче с това име, от тези в Нова Махала (Карастанчо) и моя дамъзлък е от там. Не намирам обаче нищо в нета за него. Утре смятам да отида до Нова Махала за да си довърша разследването. 
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #56 on: November 11, 2010, 16:21:56 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #57 on: November 11, 2010, 16:27:11 PM » |
|
Тоз Мечо много ми напомня на 1 куче от Говедарци! Кучето е вземано от Родопите,ще направя снимки и ще кача 
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #58 on: November 12, 2010, 17:26:46 PM » |
|
Честно казано очаквах повече коментари за този кучак! На 2 години е и едва сега почва да вдига крака си! А з не съм спец но мисля че е много типичен представител. Голяма, тежка глава, обемна муцуна и така нататък. Интересна окраска! Искам да хвана кръв от него, какво мислите?
|
|
|
|
|
|
|
jordan1976
Newbie

|
 |
« Reply #59 on: November 27, 2010, 18:04:13 PM » |
|
Кой е собственикът на Мечо от Мъглиж.Интересувам се от него за заплождане на моята кучка Сара.Аз съм от Казанлък
|
|
|
|
|
|
|
|