Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 10, 2025, 22:23:26 PM

Login with username, password and session length

Pages: [1] 2 3 ... 33
  Print  
Author Topic: Представяне на кучета_А. Христов  (Read 281348 times)
0 Members and 56 Guests are viewing this topic.
Александър Христов
Hero Member

« on: October 25, 2010, 19:04:52 PM »

Здравейте, искам да ви покажа кучетата си!
Рекс- 1,5г. и Кунда- 9м.
Бих искал да чуя мнения, моля!
Предварително благоодаря!
Опитах да кача снимки но не успявам.
« Last Edit: November 19, 2011, 10:31:46 AM by KaraKitan » Logged

Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #1 on: October 25, 2010, 19:18:07 PM »

За вмъкване на снимка в текст:

1. Качвате вашите снимки в интернет фотоалбум от сорта на www.radikal.ru или http://www.photoalbum.org/.

2. При писане във форума в новото съобщение натискате вторият бутон(от ляво на дясно)"Вмъкни изображение" на долният ред от опции. Бутонът е оформен като картина.
Ще ви се появи [ img ][ /img ]

3. Копирате URL на снимката и го поставяте помежду [ img ][ /img ].
В www.radikal.ru можете да изкопирате готов код "2.Картинка в тексте" и само да го поставите в съобщението си, без да ползвате бутона за вмъкване на изображение.

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
Александър Христов
Hero Member

« Reply #2 on: October 25, 2010, 19:19:47 PM »

Благодаря

Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
Александър Христов
Hero Member

« Reply #3 on: October 25, 2010, 19:30:10 PM »

eто ги....

Александър Христов
Hero Member

« Reply #4 on: October 25, 2010, 19:36:24 PM »

Александър Христов
Hero Member

« Reply #5 on: October 25, 2010, 19:39:47 PM »

аз май харесвам повече кучката
струва ми се много първична и дива
какво ще кажете?

Александър Христов
Hero Member

« Reply #6 on: October 25, 2010, 20:19:44 PM »

Е, май ще излезе вярно че коментирате само ваши (от развъдници) кучета, щото се притеснявате да не кажете нещо глупаво та да ви падне рейтинга !! 

blagoy chilyashev
Full Member

« Reply #7 on: October 25, 2010, 22:55:48 PM »

Е, май ще излезе вярно че коментирате само ваши (от развъдници) кучета, щото се притеснявате да не кажете нещо глупаво та да ви падне рейтинга !! 

ako napravish po hubavi snimki niakoi moje i da ti kaje neshto cheers
Александър Христов
Hero Member

« Reply #8 on: October 26, 2010, 15:40:06 PM »

Oк колега ще се постарая  cheers

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #9 on: October 26, 2010, 16:27:05 PM »

Добре дошъл Сашо cheers
Щом искаш мнение-ето моето(аматьорско,любителско):
На мен като външен вид,в смисъл форма на тяло,глава,излъчване и т.н., ми по-харесва черно-бялото,а като цвят сивото, дето е като напръскано cheers
« Last Edit: October 26, 2010, 16:29:19 PM by DonKrasi » Logged

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
Александър Христов
Hero Member

« Reply #10 on: October 26, 2010, 17:05:59 PM »

Благодаря ти за мнението Краси.
Кучката наистина е бая грозна,
но на 9 месеца е висока колкото мъжкия и си мисля че тепърва ще показва качества.
Виждам потенциял, това е.
А за цвета- прегледал съм де що има каракачанско куче из нета ама още не съм виждал такова.
 cheers

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #11 on: October 26, 2010, 17:48:00 PM »

Ааа нещо не си ме разбрал,казах кое ми по-харесва и защо,а не че е грозна.Всъщност какво разбираш под грозно куче?За мен грозно куче-няма Wink(освен Френския пудел,е те това е грозно куче,по-точно подобие на куче.От всички породи само него признавам за грозно,разбира се това си е мое мнение.)Колкото до цвета-хубав е и то много,а ако искаш ще ти покажа куче с подобна украска дето ми е попадало из нета smile

Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
Александър Христов
Hero Member

« Reply #12 on: October 26, 2010, 18:52:11 PM »

Аз като казвам грозна, имам впредвид дива, некултивирана, а мен точно това ме кефи в каракачанското куче. Така че грозна в случая е комплимент!  naughty
А за снимка- направо пращай ако не е проблем!

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #13 on: October 26, 2010, 19:03:23 PM »

Никакъв даже smile
Е не е точно като твойто,ама е подобно нещо,има наченки на "напръсканос",както му казвам аз,пък и кучето е хубаво.

Александър Христов
Hero Member

« Reply #14 on: October 26, 2010, 19:34:22 PM »

Наистина е много хубаво  notworthy
Не знам как да кача клипче иначе щях да ти пратя бащата на мойта Кунда
качеството на клипа не е много добро щото съм го правил с телефон ама се вижда класата

Pages: [1] 2 3 ... 33
  Print  

Jump to: