Пеньо
|
 |
« Reply #465 on: February 04, 2016, 09:24:40 AM » |
|
Сашо беше дал кучката на някакъв тиквеник да му пази овощната градина и понеже беше близо до пътя, там я блъсна кола. Даже аз я открих в канавката, но късно.
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #466 on: February 04, 2016, 09:27:31 AM » |
|
Рекс е жив и здрав и пази къщата на сеатра ми. Кунда за жалост не м/у живите.
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #467 on: February 04, 2016, 14:27:34 PM » |
|
За Кунда съжалявам. Интересен цвят имаше. На Пеньо едно куче има същият. Относно Рекс,има ли снимки?
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #468 on: February 04, 2016, 15:24:55 PM » |
|
Не съм му правил скоро Трайко, ще нащракам и ще пусна 
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #469 on: August 07, 2017, 21:27:10 PM » |
|
Снимки?
|
|
« Last Edit: August 07, 2017, 21:28:01 PM by Mad Max »
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #470 on: August 08, 2017, 04:56:54 AM » |
|
Драйфа ми се от "кинология" по нашенски Макс, смятам да си остана непросветен кучкар, и да си гледам кучета както си знам. Снимки не чакайте нито тук нито другаде.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #471 on: August 08, 2017, 06:31:59 AM » |
|
Чакай малко.
Не дей да тъпчеш камбаната си със слама само защото туй се вижда от твоята камбанария. Знаеш ли още колко стотици камбанарии има? От всяка се гледа и вижда по разному. За да я пребъде вярата обаче, навсякъде трябва да е звъннало.
И с кучето така. И с хората му. Нищо и никой не е само добър или лош. И точно от това иманужда света за да е такъв какъвто е.
Ако не ти се говори с мен за животни - кажи си, че нямаш мерак и толкоз. Аз съм по директните разговори.
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #472 on: August 08, 2017, 06:48:12 AM » |
|
Таман тъй, шарен свят и ора сякакви! С удоволствие ще си говоря с тебе за животни, сурат тефтеря ми го знаеш! 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #473 on: August 08, 2017, 07:03:51 AM » |
|
Ора всякви и точно за туй имаме привилегията днес да се кефим на това и онова.
Много обидчиви сте станали всички нещо. Ще кажеш ли защо не искаш да пишеш тук повече и да участваш в организация и с киноложки цели като МАКК
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #474 on: August 08, 2017, 07:04:29 AM » |
|
Някой ще ми обясни ли какво е станало толкова?
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #475 on: August 08, 2017, 09:10:01 AM » |
|
Егоизъм, алчност, неосъществени амбиции и кой виновен, колегата. Това е.
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #476 on: August 08, 2017, 09:40:41 AM » |
|
Лайнар,нали щеше само из фейсбук да рипаш.Напусна с гордо вдигната глава. Сега какво пак си на всяка тенджера похлупака. Завлече Сидер с агнета и се ослушваш вече втора година за парите! Какви очи имаш само да категоризираш някой?!
|
|
|
|
|
|
|
Newbie

|
 |
« Reply #477 on: August 08, 2017, 10:30:25 AM » |
|
Егоизъм, алчност, неосъществени амбиции и кой виновен, колегата. Това е.
Гледам, че си много в час, я кажи на колко мероприятия на МАКК присъства последните 3 години, че си позволяваш да категоризираш колегите си (бивши и настоящи) и да даваш компетентни мнения? Ако обичаш доразвий си съждението - Егоизъм ...., Алчност ...., Амбиции ..., П.П. За да не се чудиш кой съм - в този форум има един, единствен изтрит потребител.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #478 on: August 08, 2017, 10:40:59 AM » |
|
Така е, лайнар е човек, който с лайна се разправя  Вано, оставям на теб да довършиш съждението, коментирал съм не един или два пъти. Присъствал съм на не едно или две мероприятия. А позволявам си да категоризиран, защото виждам и имам личен опит. Но, както каза колегата от Шумен, попътен вятър.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #479 on: August 08, 2017, 10:46:14 AM » |
|
Лайнар,нали щеше само из фейсбук да рипаш.Напусна с гордо вдигната глава. Сега какво пак си на всяка тенджера похлупака. Завлече Сидер с агнета и се ослушваш вече втора година за парите! Какви очи имаш само да категоризираш някой?!
Чакай, че ме сети за очите ( да не си бил между нас със Сидер, за да знаеш кой на кого какво има), нали беше с момчетата до последно, кво стана, пресметна, че да защитаваш смело позиция ще ти донесе някой загубили бре?! Толкова тъпо парче си, рожба на системата, че думи нямам.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
|