Брей много писане,много нещо

Да не остана по-назад ще си кажа и аз

Интересно като все се повтаря,че не трябва да се дава оценка по снимка и оценка на куче преди да годиняса как пък все се намира някой експерт дето да дава такива оценки!?И от къде това самочувствие,че сте толкова запознати и толкова навътре в нещата?Понякога хора дето с години са гледали кучета правят грешки та ние тука само по снимки и слухове ще сме сигурни

А бе Тодоровото-кавказко,на Сашо-немска овчарка,чудно с какво ли ще е омешано следващото

Е поне са в кръга на овчарките

Друг е въпроса,че не е коректно да се дават кучета ако има съмнение кои са родителите

Не е честно да се посочват едни родители,а после да се казва,че "можело" и да е прескочило и някое друго и да е намазало

И да ме прощавате-никак не е професионално,виж ако се случи на някой като мене дето се занимава с кучета от има няма 10-тина години(+ -)ще кажеш-тумбака е от скоро в кучкарлъка и не внимава,ама ако имаш някакви претенции за опит и знания си мисля,че е недопустимо

За косъма Тодор е уцелил със снимката на Караман(голия или кьоровия беше)по-назад из темите имаше и една Банска кучка със много къс косъм-беше обяснено,че не е проблем и че се срещат такива кучета.А Сашо дори и ДНК тест ще прави само за да е ясно кое как е и да няма неясноти-ами не е честно спрямо него,нито от страна на бившия собственик който е дал куче за което не е сигурен относно родителите,нито от страна на "специалистите",които само го тормозят със слухове ;)Че и ще го поучават какво да прави с кучето-от къде на къде бе! И да,ако се окаже,че всичко с кучето е наред ще има извинения и още как

Заради всички скъсани нерви и обвинения,човек вместо да се наслаждава на хобито си във форума трябва само да се занимава със слухове и клевети без да има вина за това