Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 10, 2025, 15:11:22 PM

Login with username, password and session length

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Вихър - 8месеца  (Read 15920 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
graphic
Newbie
*

« on: March 29, 2010, 12:16:28 PM »

Здравейте! Представям ви нашият Вихър  smile
Взехме го в началото на октомври 2009 от едно село в айтоския Балкан - с.Вресово.
Младежът е почти на 8месеца (без една седмица) и височината при холката е 63/65см. Теглото му в момента е неизвестно  blush преди месец и нещо беше 28кг. Когато го взехме беше доста слабичък, но бързо се съвзе, а и след като го изчистихме от стомашните паразити бързо започна да качва килограми. Стараем се да му осигуряваме добро хранене и достатъчно движение.
За това дали изглежда добре - преценете сами като видите снимките.

Поздрави на всички любители на тези прекрасни животни  cheers
miroslav
Full Member

« Reply #1 on: March 30, 2010, 17:12:46 PM »

ne se vprqgai v tolkova snimki i bez tova nqma da ti otgovorqt... biggrin   tuk samo kucheta chlenove na MAKK i tehni priqteli se obsujdat ... taka de pone tova sa moite nabliudeniq.... a za ne moga da dam ocenka na tvoeto kuche poneje neznam dostatachno  smile
graphic
Newbie
*

« Reply #2 on: March 31, 2010, 08:32:03 AM »

Мирославе, надявам се да не си прав... Макар, че наистина си първият коментирал  cheers
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #3 on: March 31, 2010, 09:34:26 AM »

Разбира се че не е прав!
Кучето не изглежда никак зле дай малко повече информация относно произхода му и производителя му!
graphic
Newbie
*

« Reply #4 on: March 31, 2010, 10:53:25 AM »

Разбира се че не е прав!
Кучето не изглежда никак зле дай малко повече информация относно произхода му и производителя му!
Здравейте, радвам се, че проявихте интерес!
Относно произхода на Вихър признавам, че подлежа на сериозна критика, защото не знам почти нищо  blush
Имам голям проблем с помненето на имена, затова разчитам на записване... но наскоро се оказа, че съм затрил (не знам как) контактите на хората от които взехме кучето. Някой ден ще отскоча с колата до с.Вресово и ще рабера повече.
Имам снимка на бащата:

За да стигна до майката трябваше да минем през разярения татко, а не ми се рискуваше защото много яко опъваше синджира, а ние бяхме и с детето, което е доста неуправляемо в любовта си към животните. Хубавото е, че и двамата родители са на едни собственици (от с.Вресово). Майката са я взели от ВМБ(военно морска база) "Атия". Таткото ако не ме лъжат спомените е от Сливенския район. Ето още дна негова снимка:

Ние бяхме тръгнали да си вземаме женско кученце, но в крайна сметка взехме това с което се харесахме взаимно:

И така - за повече инфо ще трябва да ходя пак в селото, надавям се това да стане скоро.
Поздрави!
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #5 on: March 31, 2010, 10:57:32 AM »

Бащата на кучето също много ми допада като тип! Само във ваша полза ще е ако проучите произхода на кучетата от които произлиза Вихър! А относно помненето на имена - както казва народната поговорка - Глупавите хора помнят, а умните записват!!!
Поздрави!

П.П. Ще помоля админа да премести тази тема в темата Нашите кучета. Няма смисъл от отваряне на нова тема и там може дискусията да продължи
graphic
Newbie
*

« Reply #6 on: March 31, 2010, 11:08:28 AM »

Извинявам се, че не съм "уцелил" темата, но мислех, че "Нашите кучета" е представяне на някой от развъдниците. Наистина, ако може админа да раздаде правосъдие  cheers
Pages: [1]
  Print  

Jump to: