Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 04, 2025, 19:31:32 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 2 [3] 4
  Print  
Author Topic: Използване на родословни Каракачански кучета от алтернативни организации  (Read 100290 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #30 on: August 05, 2010, 15:38:51 PM »

То и  Марко Вучо стана победители в теста за характер и шампион на изложбата. Да него водят и него бок confused

Нещо не мога да ги разбера там в срок. За какво се борят, кви кучета развъждат, (хем кк хем бок), как ги развъждат. Чета и в т6ехния форум ама там е пълно мазало. Хиляди разхвърляни теми, никакъв ред. no
може ли да попитам нещо  според вас марко
naughty :excl:ко кк ли е аз не мися така аи освен това в срок се развъжда само бок

Марко Вучо е каракачанско куче произведено в развъдник Вучо. Сестрите и братята му както и родителите му са вписани в племенната книга на МАКК като каракачански. Това е още един пример за използване на чистопородни каракачански кучета в алтернативни организации!!!
ТИТО
Hero Member

« Reply #31 on: December 17, 2010, 07:23:08 AM »

kennel Vucho ,
 Е Наско аз малко не съм съгласен с теб за самосъзнанието и т.н.
 По скоро бих допълнил ,че тези проблеми биха се решили и огромната помощ на асоциацията например.А и трябва .

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
sensation
Jr. Member
**

« Reply #32 on: December 17, 2010, 09:12:22 AM »

То и  Марко Вучо стана победители в теста за характер и шампион на изложбата. Да него водят и него бок confused

Нещо не мога да ги разбера там в срок. За какво се борят, кви кучета развъждат, (хем кк хем бок), как ги развъждат. Чета и в т6ехния форум ама там е пълно мазало. Хиляди разхвърляни теми, никакъв ред. no
naughty :excl:ко кк ли е аз не мися така аи освен това в срок се развъжда само бок

Марко Вучо е каракачанско куче произведено в развъдник Вучо. Сестрите и братята му както и родителите му са вписани в племенната книга на МАКК като каракачански. Това е още един пример за използване на чистопородни каракачански кучета в алтернативни организации!!!

какво доказва това и какво е значението, това са безсмислени глупости и поводи за самоизтъкване и в обратен ред може да се дадът ярки примери може би. В крайна сметка какъв е смисъла от толкова бръщолевене по този въпрос.
Mad Max
Hero Member

« Reply #33 on: December 17, 2010, 10:16:44 AM »

Глупав си. Не ми отговаряй на въпроса в другата тема.

Доказва че всички се стремят към едно, но отричат фактите.
И те като теб.

sensation
Jr. Member
**

« Reply #34 on: December 17, 2010, 11:56:31 AM »

Глупав си. Не ми отговаряй на въпроса в другата тема.

Доказва че всички се стремят към едно, но отричат фактите.
И те като теб.
компа май прескача доколкото виждам не отговарям на теб нито като час нито като цитат,  отностно глупоста това е друг въпрос , неискам да се карам с които и да било,  още повече с хора на то може би деня им е крив (женски проблеми) затова и неискам . Пожелавам ти повече искрени усмивки
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #35 on: December 17, 2010, 17:22:05 PM »

какво доказва това и какво е значението, това са безсмислени глупости и поводи за самоизтъкване и в обратен ред може да се дадът ярки примери може би. В крайна сметка какъв е смисъла от толкова бръщолевене по този въпрос.
Аз, какво ти казах в другата тема  Wink прав си sensation и ме изкефи с тва  clap
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #36 on: December 17, 2010, 20:03:49 PM »

Какво доказва ли?
Ами реалните факти.
Фактите не са "поводи за самоизтъкване" нито "безсмислени глупости" още по малко "бръщолевене". Съжалявам ако за преждепишещият фактите нямат значение.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
sensation
Jr. Member
**

« Reply #37 on: December 17, 2010, 23:06:57 PM »

То и  Марко Вучо стана победители в теста за характер и шампион на изложбата. Да него водят и него бок confused

може ли да попитам нещо  според вас марко

Какво доказва ли?
Ами реалните факти.
Фактите не са "поводи за самоизтъкване" нито "безсмислени глупости" още по малко "бръщолевене". Съжалявам ако за преждепишещият фактите нямат значение.
Преждепишещият има въпрос относно караман топо - куче Горан, после Бок и накрая Кк,дали и с марко не е ли примера подобен това също са факти при които Бг Горан и Нк Бок трябва да претендират в случая с това ли. Моето мнение е,  че тук не сте прави . Това,  че даден екземпляр е преминал със собственика преди сума време някъде в някоя дружинка не дава право за такива думи . Наясно съм с доста непокрити твърдения и убиди спрямо Макк,  ама и вие не сте стояли със скръстени ръце. По същата логика може би основоположниците на р-к Вучо трябва да са Бок, а Топо да се води Горан . Има още примери,  но не бива така господа умни хора сте нека не нападаме никои . имате много и много прекрасни питомци ,това неможе да се отрече. Поздравявам всички съфорумци
« Last Edit: December 17, 2010, 23:16:37 PM by sensation » Logged
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #38 on: December 17, 2010, 23:18:38 PM »

Това е вече коментирано неведнъж. Ще повторя.
Караман ТоПо е селектиран на базата на каракачански кучета произведени в развъдник "Горан на Драганов" от "Национален клуб Каракачанско куче", София. Така че по произход Караман ТоПо е каракачанско куче.
Зад Марко Вучо също стоят аборигенни каракачански кучета.
Просто в случая коментарите са излишни.

Напомням че селекцията на така наречените БОК започва едва след основаването на НК БОК преди 10 години. Преди това дори и самият Стефан Попов отглежда аборигенни каракачански кучета, член е на клуб за каракачанско куче и предлага проекто-стандарт за тази порода.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #39 on: January 10, 2013, 01:13:24 AM »

Наскоро разбрах,че произведеното от мен куче Зита Мургаш от връзката Дико То По x Белка Мургаш родена на 04 04 2011 е представяна на изложби на БРКС като БОК и има издадено родословие от БРКС,като собственика и който я купи от мен като кученце получи и родословие от МАКК, което е истинското. Името на човека на който я продадох е Ценко Балабанов,и именно той я представя като БОК на изложбите им с родословието издадено от Бркс. Според мен това е изключителна наглост и поредният случай на каракачанско куче което е представяно за БОК. Какво може да се предприеме в подобни случаи според закона и установения ред, ме интересува, по принцип има член от нпк за създаване и използване на документ с невярно съдаржание! Мисля ,че асоциацията ни трябва да вземе някакви мерки и подобни неща да не се случват за в бъдеще,обидно е както за мен така и за МАКК!
Копирам поста от първоначалното му място http://www.karakachan.org/forum/index.php/topic,70.msg37523.html#new в тази специално създадена за целта тема.
Колегата изнася информация за пореден случай на ИЗМАМА и съставяне на документ с невярно съдържание, каквото е фалшивото родословие съчинено от БРКС.

Контрамерки
Първо: широко да се разгласи в публичното пространство този нагъл случай на измама.
Второ: личността на измамника Ценко Балабанов става persona non grata за МАКК и всеки от членовете ни. Преустановяване на всякакви контакти с измамника.
Трето: постоянен бан на потребител "д-р Ценко Балабанов" във форума на МАКК.
Това за начало.
Другите мерки във връзка със случая ще се обсъдят извън форума.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
МУРГАШ
Full Member

« Reply #40 on: January 10, 2013, 07:59:52 AM »

Да, тук му е мястото на поста ми но не я видях тази тема,крайно време е да се вземат по сериозни мерки и подобни наглости да не се случват повече.Ще помоля юридическото лице на асоциациата да изкаже мнение по случая,това си е вид престъпление от общ характер, нали Кольо!
Nomad
Hero Member

« Reply #41 on: January 10, 2013, 08:26:11 AM »

Това е "новопокръстената" кучка:

( сн. е на vano )

Явно поредния пишман кучкарин е решил да се прави на интересен и скоро ще се спука балона му.
Nomad
Hero Member

« Reply #42 on: January 10, 2013, 08:32:22 AM »

Случайно попаднах на една негова снимка.
На изложба с "голям" кворум от кучета-съдени от велик и едър корифей hmm biggrin biggrin

Напред към нови постижения!!!
И много пълни ремаркета през Новата Година!
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #43 on: January 10, 2013, 09:19:55 AM »

Да, тук му е мястото на поста ми но не я видях тази тема,крайно време е да се вземат по сериозни мерки и подобни наглости да не се случват повече.Ще помоля юридическото лице на асоциациата да изкаже мнение по случая,това си е вид престъпление от общ характер, нали Кольо!
За престъпление, не става. По скоро някакво административно дело да се заведе за името или патент и т.н., но за престъпление няма да издържи Wink Бегай при адвокатите те ще измислят нещо   Wink
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #44 on: January 10, 2013, 11:52:19 AM »

Ебати наглеците! Само не разбрах - подменена ли е информацията в родословието? Но дори и да не е, самото преименуване на кучето след като е с родословие от МАКК, е един вид посегателство върху труда на развъдчиците в МАКК, и в частност на Красимир Динов! Лошото е че хората които са направили това считат този акт за нормален! Е какво пък толкова! Да ама не, наистина ще ми е интересно какво ще каже адвокат Андреев по този казус
Pages: 1 2 [3] 4
  Print  

Jump to: