todor_govedarci
|
 |
« Reply #390 on: January 04, 2012, 00:38:33 AM » |
|
А доколкото си спомням,не само маската,а и цвета коментира на Тито....
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
kennel Kyurenitsa
|
 |
« Reply #391 on: January 04, 2012, 07:14:20 AM » |
|
това не беше ли преди година и с росен сме го обсъждали, миналото лято ме държа един час на телефона ? а бе колега ти сляп ли си за тито4 ? или ти е готино да те работят ? маската мишия цвят все едно е брат на тая дето беше при мен ?кога ще ти издадат родословие за него ? за майката петра ти казах да провериш има ли описание в МАКК защото бащата го има и тъй като имаше кучета при росен които трябваше да маха , случайно да не е останало нещо.... имаше една куна при него от която преди две години искаше да ми подари кутре (той подаръци не ми е правил и ми се видя странно, сивата кучка която беше при мен, от него я взех за едно агне. и като стана известно как е тя тои ми даде друга кучка заплодена от която му върнах кутре) поразпитах за куна и не можаха да ми дадат точна информация.... за това съм ти казал да внимаваш когато взимаш нещо щото те виждах че си "запален кучкар" вече. но ти явно си в децката градина и ходиш и правиш интриги ....е "колега" като си агне да те ядат вълците пък може да ти харесва да ....... за Шабан ли кучето изглежда добре ! но ми кажи ти знаеш ли защо ти го даде росен  (и то за сума пара не така)
|
|
« Last Edit: January 04, 2012, 07:16:04 AM by kennel Kyurenitsa »
|
|
|
|
|
ТИТО
|
 |
« Reply #392 on: January 04, 2012, 08:18:59 AM » |
|
Ххахаххахах, Майсторчето на интриги взе да показва своите прекрасни възможности...
Предполагам като засегнат с мои кучета ти се искаше Иванчо от приказките да чуеш и мое мнение..Давам ти го веднага.. Да започна отзад напред.. 1. За Шабан... Всеки според заслуженото в случая..Дал съм Шабан на Тодор защото за разлика от теб той не е XXXXXXX а мъж. Ти постоянно ходеше и просеше кучета за без пари. Няма безплатен обят друже нали знаеш..Казвал съм ти го винаги..ТИ искаш с посредствени кучета да станеш шампион...Няма как да стане..Очите на Шабан са светли..И това ли го прави това уникално куче за обсъждане бе XXXXXXX.? Колко и овце да си отчувал с дядо ти явно си далеко ама много от хубавите кучетата. Като много сте овчари и сте имали кучета защо идваше при мен, и при тоя оня да събираш на кой каквото не му хареса или не върши работа.ЗАтова и се базиках с теб с кучетата ама ти кълвеше и си продължаваш като гледам да си най-големия шаран.
2. ЗА ТИТО 4. Маска ,миши цвят и т.н. Освен че си интригант си и лъжец..Кога XXXXXXX си имал по-хубава кучка и някога ще имаш ли като Сара която ти ПОДАРИХ,а бе XXXXXXX?...Не съм му бил подарявал. Веси-жена ми сигурно я забрави...ТЯ е свидел на цялата ти просия която правеше всеки път когато идваше при нас...И като спряхме да ти даваме -отиде и почна да просиш от Семпервива,след това от Миро и т.н.Все на теб трябва да ти се дава било кучета било помощ за изложби...Тя Кристина хубаво ти го каза на срещатата след първата изложба в Струмяни и ти остана като XXXXXXX а всички си умряха от смях...А сигурно и това не е вярно а? Та да отидем на ТИТО4...Кучето черна ли маска има и как беше с миши сцят...Не се излагай да говориш така..И претендираш ,че започваш да разбираш от костенски кучета. Пак ти казвам не намесвай лека муй пръст Спас ТУНИН ,че той много щеше да ти се смее. Хванал си се да плюваш по кучетата ,които те/Спас и Ането сина му/ най-много признаваха при мен Иванчо.
Абе гледам нещо в последно време все много експерти се навъдихте такива XXXXXXX като теб в МАКК и затова се органириза последната среща...Да се научите да говорите не зад гърба на хората глупости а там на място...Някои като теб изобщо не дойдоха даже..ДАли са им свършили памперсите ли какво..Как те чаках само да дойдеш . Ама и на срещата беше така такива като теб дето само се пенявят -бяха най-мълчаливите..Не си виждате караконджулите в къщите а поглеждате в градината на другия.. И вземи си включи тел...не се крий като страхлив плъх. Иванчо дето повече от циганите го е страх от кучетата..Иначе пак ти казвам лакардиите за овчарлъка си ги разпъвай колко щеш..То овчарина си личи бе. А съм животновъд Иванчо и си ги гледам аз а не като теб по телефоните било то овце,кучета,крави,коне и т.н.
admin:Имате предупреждение за нарушаване на добрият тон във форума!
|
|
« Last Edit: January 14, 2012, 12:33:28 PM by KaraKitan »
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
ТИТО
|
 |
« Reply #393 on: January 04, 2012, 08:35:00 AM » |
|
Доуточнение.. Караконджул - тази дума я чух за пръв път от Дойчин от Банкя...
Той визираше един човек -подобен на теб плюнчо и експерт но от Равно поле.. и думите на Дойчин бяха следните:..."Абе голями експерти бе човек като дойдат.Цвета на очите,ъгъла на ухото,па зъбите па тва и онова -голема работа бе човек. А не виждат какъв караконджул са ми вързали ей там за кучка да я запложда старото куче/Карабаш/-писнало ми е вече"..И вярно кучката беше -мале мале,,,,
|
|
« Last Edit: January 04, 2012, 08:36:49 AM by ТИТО »
|
|
|
|
|
ТИТО
|
 |
« Reply #394 on: January 04, 2012, 08:46:57 AM » |
|
И Иванчо нито гроздето ми киселее нито нищо но твоето нахалство и наглост нямаха край затова реших да ти споделя мнението ми. И както виждаш го правя открито пред всички.Понеже не дойде на срещата ,много хора говорят и плюят по организацията на изложбата в Струмяни и т.н. Преди това дочух и глупости изречени от твоята уста по мой адрес и по други и си казах , я да му клъцнем малко крилцата на македонското пиле ,че почна доста високо да лети и да цвъка безпричинно..В другите ви измислени организации незнам какви позиции имаш ама при нас в МАКК трябва малко по-спокойно, с хубави идеи,не много думи а повече дела...
нищо лично Иванчо.
|
|
|
|
|
|
|
kennel Kyurenitsa
|
 |
« Reply #395 on: January 04, 2012, 08:51:29 AM » |
|
Ххахаххахах, Майсторчето на интриги взе да показва своите прекрасни възможности...
Предполагам като засегнат с мои кучета ти се искаше Иванчо от приказките да чуеш и мое мнение..Давам ти го веднага.. Да започна отзад напред.. 1. За Шабан... Всеки според заслуженото в случая..Дал съм Шабан на Тодор защото за разлика от теб той не е п...а а мъж. Ти постоянно ходеше и просеше кучета за без пари. Няма безплатен обят друже нали знаеш..Казвал съм ти го винаги..ТИ искаш с посредствени кучета да станеш шампион...Няма как да стане..Очите на Шабан са светли..И това ли го прави това уникално куче за обсъждане бе смешко.? Колко и овце да си отчувал с дядо ти явно си далеко ама много от хубавите кучетата. Като много сте овчари и сте имали кучета защо идваше при мен, и при тоя оня да събираш на кой каквото не му хареса или не върши работа.ЗАтова и се базиках с теб с кучетата ама ти кълвеше и си продължаваш като гледам да си най-големия шаран.
2. ЗА ТИТО 4. Маска ,миши цвят и т.н. Освен че си интригант си и лъжец..Кога боклуче си имал по-хубава кучка и някога ще имаш ли като Сара която ти ПОДАРИХ,а бе пръдльо?...Не съм му бил подарявал. Веси-жена ми сигурно я забрави...ТЯ е свидел на цялата ти просия която правеше всеки път когато идваше при нас...И като спряхме да ти даваме -отиде и почна да просиш от Семпервива,след това от Миро и т.н.Все на теб трябва да ти се дава било кучета било помощ за изложби...Тя Кристина хубаво ти го каза на срещатата след първата изложба в Струмяни и ти остана като наакан а всички си умряха от смях...А сигурно и това не е вярно а? Та да отидем на ТИТО4...Кучето черна ли маска има и как беше с миши сцят...Не се излагай да говориш така..И претендираш ,че започваш да разбираш от костенски кучета. Пак ти казвам не намесвай лека муй пръст Спас ТУНИН ,че той много щеше да ти се смее. Хванал си се да плюваш по кучетата ,които те/Спас и Ането сина му/ най-много признаваха при мен Иванчо.
Абе гледам нещо в последно време все много експерти се навъдихте такива плюнчовци като теб в МАКК и затова се органириза последната среща...Да се научите да говорите не зад гърба на хората глупости а там на място...Някои като теб изобщо не дойдоха даже..ДАли са им свършили памперсите ли какво..Как те чаках само да дойдеш . Ама и на срещата беше така такива като теб дето само се пенявят -бяха най-мълчаливите..Не си виждате караконджулите в къщите а поглеждате в градината на другия..
внимаваи с обидите да няма после ако по гащите ти !!!до сега толко не съм писъл общо от създаване на форума. 1. винаги трябва да искаш мнението и на двете страни ! 1:1 за Шабан жълтите очи трябва да се избягват нали ! дал си го на "мъж" да си троши главата с него, сега той ли "кълве"  как ще се впише кучето в регистрите и колко години ще трябва да се работи с него за да няма съмнения ! да даде ми къдрава кучка - тя дъщеря и е добра работна но от нея дамъзлък не си оставям. 2. тито 4 е видно . няма с какво да лъжа или да правя интрига кучето е брак. За Сара !!! - Не я взех от теб а от Емилиян и той ти я е платил та аз я взех от него с пари и размяна с работно куче за нея !!! ..... ееййй лъжльооо  и като разбра че кучката е бременна искаше да взимаш кутретата от нея ......  не намесвай жена си в писаниците - моите уважения към нея ! винаги когато съм питал за кучета по кои са съм питал нея щото ти всеки път се омотаваше и ми говореше различни неща ! кристина кво ми каза тогава,че не мога да опазя кучетата и все ги тровят или умират.... кое му е смешното ? Сара умря защото беше пропуснал да споменеш за проблема с пикочния мехур инак щеше да роди секцио ! Не плювам по кучетата на никой най-малко на Тунини !!! кучетата в двора ти са си твои не са техни. организацията на изложбата я правя сам , без ничия помощ и не съм искал такава от никой. и крилцата клъцваш на себеси като те разбират все повече колегите че си мошеник. я кажи онова вълчата порода като излезе от колибата на разгонената кучка .... Рангел като го пусна що не го удави бре..... 
|
|
« Last Edit: January 04, 2012, 08:59:19 AM by kennel Kyurenitsa »
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #396 on: January 04, 2012, 09:57:22 AM » |
|
това не беше ли преди година и с росен сме го обсъждали, миналото лято ме държа един час на телефона ? а бе колега ти сляп ли си за тито4 ? или ти е готино да те работят ? маската мишия цвят все едно е брат на тая дето беше при мен ?кога ще ти издадат родословие за него ? за майката петра ти казах да провериш има ли описание в МАКК защото бащата го има и тъй като имаше кучета при росен които трябваше да маха , случайно да не е останало нещо.... имаше една куна при него от която преди две години искаше да ми подари кутре (той подаръци не ми е правил и ми се видя странно, сивата кучка която беше при мен, от него я взех за едно агне. и като стана известно как е тя тои ми даде друга кучка заплодена от която му върнах кутре) поразпитах за куна и не можаха да ми дадат точна информация.... за това съм ти казал да внимаваш когато взимаш нещо щото те виждах че си "запален кучкар" вече. но ти явно си в децката градина и ходиш и правиш интриги ....е "колега" като си агне да те ядат вълците пък може да ти харесва да ....... за Шабан ли кучето изглежда добре ! но ми кажи ти знаеш ли защо ти го даде росен  (и то за сума пара не така) и с кое правя интрига?Да млад съм,но не и тъп.... Поразпитал си эа Куна,ама не си питал явно когото трябва  Даде ми Шабан,"эа сума пари"(явно энаеш эа колко,кажи да раэберем),щот аз настоявах и го исках..... за тито-родословието ли прави кучео? да те успокоя,говорих с хора,эанимаващи се от доста повече време от теб с кк и думите бяха"изчакай,след време ще се видят теэ дет говорят...." я разкажи за пуфчо 
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
kennel Kyurenitsa
|
 |
« Reply #397 on: January 04, 2012, 10:08:01 AM » |
|
с деца от градината не ми се занимава но.... ти кажи какво имаш да казваш за пуфчо да не би росен да е съчинил нещо 
|
|
« Last Edit: January 04, 2012, 10:08:18 AM by kennel Kyurenitsa »
|
|
|
|
|
kennel Kyurenitsa
|
 |
« Reply #398 on: January 04, 2012, 10:26:51 AM » |
|
 това куче е от сестра(от следващо кучило със същите родители) на пуфчо и от баща му инбредна връзка ако е имало нещо да е лъснало ти май ядеш доматите с колците ........... един от всички балъци помниш ли че искаше кутре от пуфчо , не ти дадох и тогава росен те "оноди"
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Kyurenitsa
|
 |
« Reply #400 on: January 04, 2012, 10:54:42 AM » |
|
 дъщеря на мечо  сестра на пуфчо
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
 |
« Reply #401 on: January 04, 2012, 11:08:02 AM » |
|
Иванчо,
Чакам те за акото на гащите...Където кажеш и когато...Щом ти можеш да говориш зад гърба на хората,да интригантстваш и да даваш погрешни преценки за определени кучета което е обидно мисля ,че е редно и теб да обиждаме.. И пак повтарям "Кой каквото си е надробил това ще сърба...". Не мога да разбера такива индивиди като теб в МАКК. КАкво си мислиош ,че правиш когато оплюваш погрешно кучета на други?-Мислиш си по този начин ,че твоите ще бъдат по-хубави в очите на другите или че ще се докажеш като по-голям разбирач. Това е много ниско ниво..
-ЗА жълтите очи и Шабан/ей тук ти киселее гроздето ама яко/.Мура при мен е негова дъщеря -я хубаво я огледай XXXXXXX.Мелезите такива дъщери ли дават бе ?...Пак глупости си написал за очите...Кой каза ,че трябва да се избягват???-при който ги няма нали?.Е сори аз не мисля така..Трябва тогава да не работим с Шабан на Славейко -ти знаеш ли за какво куче иде реч изобщо и не само за него...Иванчо не викай на Тодор че е дете , щото като ти чета размислите ти си много по-дечко от него. Относно родословието. Те и в БОК ги правят по родословия..Там си знаят по-добре произхода и го имат на хартия..НЕ са като нас в МАКК. Но относно ШАбан-небой се кучето си има каквото му трябва.З
-За ТИТО4 -пак ти казвам XXXXXXX си и кучето е по-малко брак за каракачанско отколкото ти за човек или овчар..
-За Сара...Абе уж все мелези правим а не само ти и много други обикалят и ни търсят дамазлъците..
-ЗА къдравината...Смешко дал съм ти дамазлък -костенски от последния ама ти нали си капацитет и много ги разбираш-не оставяй дамазлък от тях -остави от някои по-хубави с прави косми...
-За Веси- стои до мен,чете те и умира от смях..Не може да повярва ,че ти ги пишеш всичките измишльотини..Не съм те вземал насериозно..Много ясно..Ти дразниш с наглото си държание,изхвърлянията ти в думите/в много случаи празнодумства/ и страха си от кучетата а иначе да се тупкаш на гърба на баща ти и брат ти колко си овчар..Добре ,че са те иначе си геврек...След теб винаги е смях. Винаги си говорил с нея..Ами много ясно -по женски вие се рабирахте добре. -За организацията на изложби.Напротив пак излъга...Само се обаждаше на всички от МАКК да доведем кучета щото си некадърен да организираш местните да дойдат.То не става само с "Уа уууу"...Нека изложбата да е съдило за човека и сметни колко струваш..Затова ти казах не само думи а трябват и дела...Не само да искаш изложби и след това подчти нищо като организация Асоциацията не организирва като орган а го правим всички ние като нейни членове.Но никой не ни е длъжен.
-За Сара...Как не те е срам заради твоята некомпетентност и некадърност да обвиняваш мен. Откъде накъде.Абе ти си егати случая..Дъщеря и Бодра да не беше по-добре? А и една голяма част изобщо от кучетата които развъдих. Или ти викаш всички други са мошенници само ти -светата вода не си .Ти в месеца един път дали си ходиш на село ?И така ли се въдят кучета и се чуват овци...Сара умря защото не ти се занимаваше с нея и не ти се дават както винаги пари за кучета..Ако беше малко по-умен да заведеш някой вет.лекар и да поемеш случая навреме -може би сега друга песен щеше да пееш..Ама това струва пари...А на теб както всички разбрахме не ти се дават за кучета. п.с Черна маска викаш...Колкото ТИТО4 има черна маска толкова и Мира-правнучката на Ханко има...А г-н експерт?Или тя няма има само ТИТО4..Я дай малко яснота по тая..А да видим сега какви глупости ще ти роди главата. Или викаш щото едно куче е по-светло сиво от другото по-тъмно -тогава едното е брак а другото не е..Я кажи как стоят нещата сега във твоя животновъдски поглед.. И друго ---като стана въпрос за вълци и кучета давачи/нали си ербап на кучетата/-Я разкажи тук пак оная историйка за моето кутре на 8 или 9 месеца и вълка бе г-н овчар при комшията ти по обори....
admin:Имате предупреждение за нарушаване на добрият тон във форума!
|
|
« Last Edit: January 14, 2012, 12:37:44 PM by KaraKitan »
|
|
|
|
|
kennel Kyurenitsa
|
 |
« Reply #402 on: January 04, 2012, 11:35:55 AM » |
|
Иванчо,
Чакам те за акото на гащите...Където кажеш и когато...Щом ти можеш да говориш зад гърба на хората,да интригантстваш и да даваш погрешни преценки за определени кучета което е обидно мисля ,че е редно и теб да обиждаме.. И пак повтарям "Кой каквото си е надробил това ще сърба...". Не мога да разбера такива индивиди като теб в МАКК. КАкво си мислиош ,че правиш когато оплюваш погрешно кучета на други?-Мислиш си по този начин ,че твоите ще бъдат по-хубави в очите на другите или че ще се докажеш като по-голям разбирач. Това е много ниско ниво..
-ЗА жълтите очи и Шабан/ей тук ти киселее гроздето ама яко/.Мура при мен е негова дъщеря -я хубаво я огледай шматкен.Мелезите такива дъщери ли дават бе ?...Пак глупости си написал за очите...Кой каза ,че трябва да се избягват???-при който ги няма нали?.Е сори аз не мисля така..Трябва тогава да не работим с Шабан на Славейко -ти знаеш ли за какво куче иде реч изобщо и не само за него...Иванчо не викай на Тодор че е дете , щото като ти чета размислите ти си много по-дечко от него. Относно родословието. Те и в БОК ги правят по родословия..Там си знаят по-добре произхода и го имат на хартия..НЕ са като нас в МАКК. Но относно ШАбан-небой се кучето си има каквото му трябва.З
-За ТИТО4 -пак ти казвам плюнчо си и кучето е по-малко брак за каракачанско отколкото ти за човек или овчар..
-За Сара...Абе уж все мелези правим а не само ти и много други обикалят и ни търсят дамазлъците..
-ЗА къдравината...Смешко дал съм ти дамазлък -костенски от последния ама ти нали си капацитет и много ги разбираш-не оставяй дамазлък от тях -остави от някои по-хубави с прави косми...
-За Веси- стои до мен,чете те и умира от смях..Не може да повярва ,че ти ги пишеш всичките измишльотини..Не съм те вземал насериозно..Много ясно..Ти дразниш с наглото си държание,изхвърлянията ти в думите/в много случаи празнодумства/ и страха си от кучетата а иначе да се тупкаш на гърба на баща ти и брат ти колко си овчар..Добре ,че са те иначе си геврек...След теб винаги е смях. Винаги си говорил с нея..Ами много ясно -по женски вие се рабирахте добре. -За организацията на изложби.Напротив пак излъга...Само се обаждаше на всички от МАКК да доведем кучета щото си некадърен да организираш местните да дойдат.То не става само с "Уа уууу"...Нека изложбата да е съдило за човека и сметни колко струваш..Затова ти казах не само думи а трябват и дела...Не само да искаш изложби и след това подчти нищо като организация Асоциацията не организирва като орган а го правим всички ние като нейни членове.Но никой не ни е длъжен.
-За Сара...Как не те е срам заради твоята некомпетентност и некадърност да обвиняваш мен. Откъде накъде.Абе ти си егати случая..Дъщеря и Бодра да не беше по-добре? А и една голяма част изобщо от кучетата които развъдих. Или ти викаш всички други са мошенници само ти -светата вода не си .Ти в месеца един път дали си ходиш на село ?И така ли се въдят кучета и се чуват овци...Сара умря защото не ти се занимаваше с нея и не ти се дават както винаги пари за кучета..Ако беше малко по-умен да заведеш някой вет.лекар и да поемеш случая навреме -може би сега друга песен щеше да пееш..Ама това струва пари...А на теб както всички разбрахме не ти се дават за кучета. п.с Черна маска викаш...Колкото ТИТО4 има черна маска толкова и Мира-правнучката на Ханко има...А г-н експерт?Или тя няма има само ТИТО4..Я дай малко яснота по тая..А да видим сега какви глупости ще ти роди главата. Или викаш щото едно куче е по-светло сиво от другото по-тъмно -тогава едното е брак а другото не е..Я кажи как стоят нещата сега във твоя животновъдски поглед.. И друго ---като стана въпрос за вълци и кучета давачи/нали си ербап на кучетата/-Я разкажи тук пак оная историйка за моето кутре на 8 или 9 месеца и вълка бе г-н овчар при комшията ти по обори....
...........ще усетиш. дали да ти се обяснявам,... но пак лъжи и измишльотини !!!! къде за шабан писах мелез и това за времето през което ще го проверяваш и доказваш - не е ли така ? тито4 е срам за името-тито............. за сара ти от нея кво извади за четири години всичко от нея е наготово !за изложбите не съм звънял за помощ а съм канил членове на МАКК да участват организиране е едно а участие съвсем друго. за местните ....КОИ ?? тези дето им раздаде и много "Сбирщини" ли и не щат от организацията към общината да чуят за теб ? при мира няма маска за разлика от тито 4 с трети цвят на муцуната  И друго ---като стана въпрос за вълци и кучета давачи/нали си ербап на кучетата/-Я разкажи тук пак оная историйка за моето кутре на 8 или 9 месеца и вълка бе г-н овчар при комшията ти по обори....кучето беше на 1,8г. и е от раздадените по програмата в Струмяни и е от тези дето не щеш да издадеш сертификат - демек незнайно от кой.
|
|
« Last Edit: January 04, 2012, 11:37:19 AM by kennel Kyurenitsa »
|
|
|
|
|
kennel Kyurenitsa
|
 |
« Reply #403 on: January 04, 2012, 11:59:29 AM » |
|
и ако обичаш да не се спами тук има си тема "Да си кажем кривиците" - .... там можеш да разкажеш и за вълчака ....това на тодор да не е от него 
|
|
« Last Edit: January 04, 2012, 12:03:00 PM by kennel Kyurenitsa »
|
|
|
|
|
ТИТО
|
 |
« Reply #404 on: January 04, 2012, 12:11:19 PM » |
|
На всяка твоя една -ще ти давам по 2 най-малко от мен но ще предпочета да спра..Не си ми на нивото женчьо... Каквото трябва ,вярвам и си мисля за теб го написах..Нека всеки сам мисли с главата си ,да гледа с очите си а не с ушите си като теб Иванчо и да слуша сърцето си /ти имаш ли такова или е орехче/. Щях да го кажа и на срещата на МАКК но ти не посмя вероятно да дойдеш за да те направя на палячо-какъвто си  .. п.с То като няма какво съществено да каже човече от твоя ранг и започва да си измисля какво ли не...  чао,,
|
|
« Last Edit: January 04, 2012, 12:15:40 PM by ТИТО »
|
|
|
|
|
|