Всъщност случилото се в петък се характеризира само с една простичка дума - ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ !
Както и преди една година,
вносителите на заявлението, БКК за БОК не изпълняват изискването на Закона за животновъдството. Поради което не може по законов ред да им се даде разрешение за извършване на селекция.
Впрочем няма как да изпълнят изискването. И те прекрасно го знаят. Поради това опитват да заблуждават и да заобикалят Закона.
Ситуация повтаряща действията им и при миналогодишният им опит -да заблудят комисията и заобиколят Закона.
Два идентични опита за измама в рамките на една календарна година, свързани с кандидатстване за права за получаване на субсидии са очеваден факт за целта на БКК за БОК - усвояване на едни средства на всяка цена(включително и чрез закононарушения)! Очевидно е също, че ръководството на БКК за БОК счита Закона за "вратА у полье"
Четейки до тук ще кажете - нещо липсва за да бъде пълна композицията от петък? Прави сте! Ами липсва черешката на всяка подобна "торта" - лицето Николай Атанасов.
Може ли да има измама свързана с кучкарлъка в България без да присъства и тази "светла" личност сред антуража.
Очевидно не.
Николай Атанасов - cynology
Потребител
Публикации: 555
I want to know
Re:За овчарското куче на България... И още нещо
« Отговор #160 -: Днес в 12:00:49 »
--------------------------------------------------------------------------------
Хайде отново за неудачите и спънките в бъдещите мизерии на социопатите пак Николай Атанасов е виновен.
Тая морално закърняла гнида отново представя информацията в типично техния стил – да четат евангелието така, както дявола го чете.
След като съм измамник, защо ми отправяше покани за съвместо дискутиране по темата бе, навлек наугледен?!
След като този и онзи са измамници, а вие – най-големите светци, защо ви спряха субсидиите бе, селски тарикат?!
След като бяхте много близки с Тракийския университет, защо ви шкартираха от там, присламчихте се под крило на друг, който макар и на по-високо позиция от вас е на същото морално ниво, след като ви предава едно начинание, а после предава и вас. И сега се чуди как да се одтърве от постоянното ви натрапване.
След като сте много принципни, достойни и истински бойци, защо навсякъде мъкнете като кудук по един адвокат да ви вързва гащите и да ви бърше осраните задници.
Като твърдите че КК е призната от народа, че вие сте „светците” в националната кинология, защо постоянно надничате в канчето на другите?!
Тук ще ви отговоря. Правите го, защото сте елементарни, злобни и некадърни. Правите го, защото знаете, че постигнатото от вас е чрез интриги, далавери и заблуждаване на институции, които си нямат и грам понятие от това, с което декларирате, че се занимавате.
Хващате шепа тъпанари, развивате им вашите си теории, замайвате ги с декларации колко сте велики, честни и онеправдани, колко подли и продажни са всички останали, а в същото време се чудите каква поредна интрига да спретнете, за да бъдете навсякъде, където лае куче. Макар че до момента, откакто сте се афиширали като някаква институция освен интригите нищо друго, не ви се отдало да направите успешно.
Да ви кажа ли къде ви е болката, макар че вие много добре си я знаете, но пред тъпо следващата си тълпа не я споделяте.
Болката ви е, че финансовите инжекции към вас ще спрат. И те всъщност вече спряха. В преден свой пост споменах защо. Да го кажа ли пак. А ако искате и с факти и изказвания на други хора мога да го направя.
И едно нещо, което не се отнася за вас, а за тези които четат и които ви вярват, пък после ако имат мозък в главите си да продължават да го правят.
Вашата основна цел, идея и дори заложеност в документите ви е да взимате субсидии под различен предтекс, че те ще бъдат давани незнам си къде и незнам си на кого.
В програмата на Аврам Петков като първа и основна декларация е заложено (перефразирам): „Декларираме, че не искаме държавата да ни субсидира в нашата дейност. Декларираме, че всяко дадено на овчар кученце ще бъде абсолютно безвъзмездно”.
Нещо общо да съзирате мужду вашата и тяхната декларация ?! Жалки, долни интересчии, спекуланти с доверието и наивитета на последователите си.
Та ако говорим за измама, измамата сте вие – вашето жалко съществуване на гниди, пълзящи в собствената си бълвоч.
П.П. Никога на никого не съм се натрапвал и никога на никого не съм отказал помощ. Това могат да го потвърдят от БРФК, от СРОК от организацията на Аврам Петков. От никого до момента не съм поискал и 1 ст. за това, което съм им давал като интелектуален труд.
Всъщност, за да бъда докрай обективен, преди няколко години предложих на Стефан Попов да му помогна с каквото мога. Той от страх, невежество или комплексираност ми отказа помощта. Опитах да го успокоя, че нямам аспирации за ръководни длъжности в оглавяваната от него организация, нещо повече – въобще не желая да членувам в нея, но съм готов да помогна. Стефчо ме игнорира.
Една година по-късно опитах да говоря по същата тема с Камен Литов, отново със същото предложение и отново със същото деклариране, че нямам аспирации към нито една структура или пост в БРФК. Той ме парира, като ме препрати към Стефан Попов, макар че вече бе наясно, че втория руши и малкото което съществува. Сега, от позицията на времето и на развилите се събития започвам да се съмнявам дали това не са били обмислени и преднамерени действия.
Така че, жалки селски тарикати от „каракачания” и Сие, вие никога няма да разберете неща, които поначало не са заложени в духовната ви същност.
Аз работя с институти и институции това, което ми е професията, това, което съм специализирал допълнително, това, което е предмет на моите постоянни интереси, търсения и научни обогатявания. Не крия труда си от никого и съм готов да го дам на всеки, който има нужда от него. Вътрешни структури и живот на тази или онази организациуя въобще не ме интересуват. Всеки да прави каквото си ще.
Вие сте за това – да ползвате чуждите действия, които като сте некадърни да вършите, можете поне да усмърдите със собствената си воня.