Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 19, 2025, 12:52:25 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 [2] 3 4 ... 13
  Print  
Author Topic: БКК за БОК - за новият Бай Ганьо и кучетата  (Read 207335 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #15 on: October 17, 2009, 06:53:34 AM »

Приближените до воеводата Аврам, обикаляха отпреди седмици из страната и даваха гръмки обещания! Подобно на сектанти се събират и шушукат за това как само тези които са ПОСВЕТЕНИ ще се облажат! Да но все пак някои от "доверените" се престараха - в стремежа си да бъдат по убедителни разказваха как ще се признае БОК, как видите ли Карака4анското куче ще изчезне от лицето на земята!
Та така се правят нещата - тихомълком, по терлици, по Монтански!

spartak888
Full Member

« Reply #16 on: October 17, 2009, 11:51:17 AM »

По терлички им е най изгодно,току виж някои им разбере плановете и обърка работите,но то скрито покрито няма!
DIO
Sr. Member

« Reply #17 on: October 17, 2009, 12:42:45 PM »

Петков и да покани всички радетели на породата да присъстват - !
В тия сукаци затъпявам по цял ден и нете разбирам докторе confused

Като какви да бъдете канени :confused:като вие такава порода непрезнавате,нали уж породата е КК
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #18 on: October 17, 2009, 14:36:49 PM »

Дио става въпрос за това че всички останали клубове за БОК също не са знаели за Монтанската завера! Интересно е кой на кой ще прави евала? А що се отнася до това кой какво признава - да, кучето е Каракачанско а БОК е производно на него. Всъщност май трябваше да кажем Буковина! lol

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #19 on: October 18, 2009, 09:29:36 AM »

Re:dog
« Отговор #87 -: май 09, 2009, 07:58:41 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: vava в май 07, 2009, 10:40:50
Цитат на: krimkata в март 30, 2009, 07:25:53
напротив сега сме СРОК оделихме се от Аврам а не сме отишли при него

Защо се оделихте? По какви причини? Конкретно.

Причините са няколко:
Използва разплодници които не са от нашата порода за да повиши ръста.
Злоупотреба с финансови средства.
Изгуби се голяма сума пари които тои оправда с фалшиви фактури.
Искаше всичко да е в Монтана:Прецедател,касиер,отговорник племенна книга,главен клубен експерт съдия,отговорник контакт с медиите.
Опитваше се да настрои клубовете един срещу друг.
Затова се отделихме 12 клуба.

Това по горе е цитат от сайта на СРОК - същите които се отделиха от Монтанския лидер. Това са причините заради които според член на СРОК се налага този акт на разделение! Нека да стане ясно за какъв "кокал" става въпрос и каква цена има кокала!
 Много упрекват МАКК че видите ли интересува ги само келепира - не уважаеми, интересува ни основно съхраняването на чистопородното каракачанско куче!!! Колкото и да се хвърля кал срещу дейността на МАКК първата официално призната от Държавата България порода автохтонно овчарско куче е Каракачанското куче - всичко останало са мнения по темата!
« Last Edit: October 18, 2009, 09:30:50 AM by kennel Vucho » Logged
karakardam
Jr. Member
**

« Reply #20 on: October 18, 2009, 18:13:19 PM »

дали има или няма сертификат породата не е важно. сертификати се раздават, комисии се събират, решенията се разписват предварително.... тоя цирк е отиграван и там системата работи. тъжно е, обаче, че уж в правителството на законопазителите и експертите, се подвиват опашки, както досега. няма държавен чиновник понесъл лична или професионална отговорност. тъжно!!!
на всички е ясно кое е автохтонното куче на България. зарди това, че най-дълго и най-чисто са го развъждали каракачанските овчари, му е останало нарицателното име, което всички приемаме и за официално име на породата.
слава Богу, МАКК успя навреме да направи тъй, че да не бъде ограбен труда на отдадените развъдчици. и, понеже не можеха да окрадат готовата свършена работа, наложи се на шепа "експерти" да приложат и политически хватки. е, тези хватки, обаче доведоха до закононарушение. следващото е да се наредат на опашката на подпомагането чрез еврофондовете. европейците обаче нервничат, когато стане въпрос за пари дадени несправедливо.
едва ли нещо можем да сторим на наша земя, но с двете ръце ще подпиша едно известие до еврокомисията за допускането и съзнателното погазване на законите с цел облагодетелстване. на всички им писна от мискинлъци. ако трябват и още подписи - давайте да го пуснем и по членовете на АРМАПБ.
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #21 on: October 18, 2009, 19:03:37 PM »

Всъщност случилото се в петък се характеризира само с една простичка дума - ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ !

Както и преди една година,
вносителите на заявлението, БКК за БОК не изпълняват изискването на Закона за животновъдството. Поради което не може по законов ред да им се даде разрешение за извършване на селекция.
Впрочем няма как да изпълнят изискването. И те прекрасно го знаят. Поради това опитват да заблуждават и да заобикалят Закона.
Ситуация повтаряща действията им и при миналогодишният им опит -да заблудят комисията и заобиколят Закона.

Два идентични опита за измама в рамките на една календарна година, свързани с кандидатстване за права за получаване на субсидии са очеваден факт за целта на БКК за БОК - усвояване на едни средства на всяка цена(включително и чрез закононарушения)! Очевидно е също, че ръководството на БКК за БОК счита Закона за "вратА у полье"

Четейки до тук ще кажете - нещо липсва за да бъде пълна композицията от петък? Прави сте! Ами липсва черешката на всяка подобна "торта" - лицето Николай Атанасов.
Може ли да има измама свързана с кучкарлъка в България без да присъства и тази "светла" личност сред антуража.
Очевидно не.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
DIO
Sr. Member

« Reply #22 on: October 19, 2009, 05:42:46 AM »

Каракитане този Атанасов и на сън ти се превижда вече :lol:неразбрах само коя е поредната измама дето е направил confused
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #23 on: October 19, 2009, 07:33:16 AM »

Каракитане този Атанасов и на сън ти се превижда вече :lol:неразбрах само коя е поредната измама дето е направил confused
DIO, прочети пак написаното по-горе проумей какво си прочел и тогава се изказвай.
Разбирам, че понякога трудно схващаш написан текст и ти съчувствам, но с повече препрочитане ще успееш да преодолееш проблема в бъдеще.  Wink lol

Атанасов слабо ме интересува. Констатирам факта, че присъстваше и участваше в закононарушението в петък. За участието му в други измами можеш да намериш достатъчно информация и документи в нета. Ако и търсенето в нета те затруднява мисловно си кажи, за да ти се помогне.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
DIO
Sr. Member

« Reply #24 on: October 19, 2009, 08:08:03 AM »

DIO, прочети пак написаното по-горе проумей какво си прочел и тогава се изказвай.
Разбирам, че понякога трудно схващаш написан текст и ти съчувствам, но с повече препрочитане ще успееш да преодолееш проблема в бъдеще.  Wink lol

Атанасов слабо ме интересува. Констатирам факта, че присъстваше и участваше в закононарушението в петък. За участието му в други измами можеш да намериш достатъчно информация и документи в нета. Ако и търсенето в нета те затруднява мисловно си кажи, за да ти се помогне.
Aз проблем нямам дори с нета Wink
То и за слепите е ясно че под вола теле търсите ;)какво ви интересува БКК за БОК какво прави :confused:Гледате в тяхната паница какво става щот на вас никой вече по истанцийте неви обръща внимание no
Доколкото си спомням гледате коренно различни кучета, а и субсидийка си взимате :biggrin:или май ви я спряха вече naughty
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #25 on: October 19, 2009, 08:31:06 AM »

DIO, ако за теб позата на щрауса със заровена в пясъка глава е нещо нормално, то за нас не е. Ако понякога си изваждаш главата от дупката ще спреш и да коментираш като слепец.

Ако още не си разбрал - извършено е грубо нарушение на Закона за животновъдството. Да. Естествено, че ще реагираме. Спазването и съблюдаването на Законите в тази държава са задължение за всички нейни граждани независимо от породата куче, което отглеждат в двора си.
Смятам, че сме Европейска държава имаща претенции да е правова. Случилото се в петък е опасен и тревожен прецедент бламиращ голямите обещания за законност на новите управляващи.

Странно ми е това, че такива като теб се правят че няма проблем, когато се нарушава Българското законодателство. Защо ли? Май мушенгията те устройва.  naughty

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
dandi
Hero Member

« Reply #26 on: October 19, 2009, 19:49:23 PM »

Всъщност случилото се в петък се характеризира само с една простичка дума - ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ !

Както и преди една година,
вносителите на заявлението, БКК за БОК не изпълняват изискването на Закона за животновъдството. Поради което не може по законов ред да им се даде разрешение за извършване на селекция.
Впрочем няма как да изпълнят изискването. И те прекрасно го знаят. Поради това опитват да заблуждават и да заобикалят Закона.
Ситуация повтаряща действията им и при миналогодишният им опит -да заблудят комисията и заобиколят Закона.

Два идентични опита за измама в рамките на една календарна година, свързани с кандидатстване за права за получаване на субсидии са очеваден факт за целта на БКК за БОК - усвояване на едни средства на всяка цена(включително и чрез закононарушения)! Очевидно е също, че ръководството на БКК за БОК счита Закона за "вратА у полье"

Четейки до тук ще кажете - нещо липсва за да бъде пълна композицията от петък? Прави сте! Ами липсва черешката на всяка подобна "торта" - лицето Николай Атанасов.
Може ли да има измама свързана с кучкарлъка в България без да присъства и тази "светла" личност сред антуража.
Очевидно не.

Николай Атанасов - cynology
Потребител

Публикации: 555

I want to know

Re:За овчарското куче на България... И още нещо
« Отговор #160 -: Днес в 12:00:49 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Хайде отново за неудачите и спънките в бъдещите мизерии на социопатите пак Николай Атанасов е виновен.

Тая морално закърняла гнида отново представя информацията в типично техния стил – да четат евангелието така, както дявола го чете.

След като съм измамник, защо ми отправяше покани за съвместо дискутиране по темата бе, навлек наугледен?!

След като този и онзи са измамници, а вие – най-големите светци, защо ви спряха субсидиите бе, селски тарикат?!

След като бяхте много близки с Тракийския университет, защо ви шкартираха от там, присламчихте се под крило на друг, който макар и на по-високо позиция от вас е на същото морално ниво, след като ви предава едно начинание, а после предава и вас. И сега се чуди как да се одтърве от постоянното ви натрапване.

След като сте много принципни, достойни и истински бойци, защо навсякъде мъкнете като кудук по един адвокат да ви вързва гащите и да ви бърше осраните задници.

Като твърдите че КК е призната от народа, че вие сте „светците” в националната кинология, защо постоянно надничате в канчето на другите?!

Тук ще ви отговоря. Правите го, защото сте елементарни, злобни и некадърни. Правите го, защото знаете, че постигнатото от вас е чрез интриги, далавери и заблуждаване на институции, които си нямат и грам понятие от това, с което декларирате, че се занимавате.

Хващате шепа тъпанари, развивате им вашите си теории, замайвате ги с декларации колко сте велики, честни и онеправдани, колко подли и продажни са всички останали, а в същото време се чудите каква поредна интрига да спретнете, за да бъдете навсякъде, където лае куче. Макар че до момента, откакто сте се афиширали като някаква институция освен интригите нищо друго, не ви се отдало да направите успешно.

Да ви кажа ли къде ви е болката, макар че вие много добре си я знаете, но пред тъпо следващата си тълпа не я споделяте.

Болката ви е, че финансовите инжекции към вас ще спрат. И те всъщност вече спряха. В преден свой пост споменах защо. Да го кажа ли пак. А ако искате и с факти и изказвания на други хора мога да го направя.

И едно нещо, което не се отнася за вас, а за тези които четат и които ви вярват, пък после ако имат мозък в главите си да продължават да го правят.

Вашата основна цел, идея и дори заложеност в документите ви е да взимате субсидии под различен предтекс, че те ще бъдат давани незнам си къде и незнам си на кого.

В програмата на Аврам Петков като първа и основна декларация е заложено (перефразирам): „Декларираме, че не искаме държавата да ни субсидира в нашата дейност. Декларираме, че всяко дадено на овчар кученце ще бъде абсолютно безвъзмездно”.

Нещо общо да съзирате мужду вашата и тяхната декларация ?! Жалки, долни интересчии, спекуланти с доверието и наивитета на последователите си.

Та ако говорим за измама, измамата сте вие – вашето жалко съществуване на гниди, пълзящи в собствената си бълвоч.

П.П. Никога на никого не съм се натрапвал и никога на никого не съм отказал помощ. Това могат да го потвърдят от БРФК, от СРОК от организацията на Аврам Петков. От никого до момента не съм поискал и 1 ст. за това, което съм им давал като интелектуален труд.

Всъщност, за да бъда докрай обективен, преди няколко години предложих на Стефан Попов да му помогна с каквото мога. Той от страх, невежество или комплексираност ми отказа помощта. Опитах да го успокоя, че нямам аспирации за ръководни длъжности в оглавяваната от него организация, нещо повече – въобще не желая да членувам в нея, но съм готов да помогна. Стефчо ме игнорира.

Една година по-късно опитах да говоря по същата тема с Камен Литов, отново със същото предложение и отново със същото деклариране, че нямам аспирации към нито една структура или пост в БРФК. Той ме парира, като ме препрати към Стефан Попов, макар че вече бе наясно, че втория руши и малкото което съществува. Сега, от позицията на времето и на развилите се събития започвам да се съмнявам дали това не са били обмислени и преднамерени действия.

Така че, жалки селски тарикати от „каракачания” и Сие, вие никога няма да разберете неща, които поначало не са заложени в духовната ви същност.

Аз работя с институти и институции това, което ми е професията, това, което съм специализирал допълнително, това, което е предмет на моите постоянни интереси, търсения и научни обогатявания. Не крия труда си от никого и съм готов да го дам на всеки, който има нужда от него. Вътрешни структури и живот на тази или онази организациуя въобще не ме интересуват. Всеки да прави каквото си ще.

Вие сте за това – да ползвате чуждите действия, които като сте некадърни да вършите, можете поне да усмърдите със собствената си воня.

dandi
Hero Member

« Reply #27 on: October 19, 2009, 19:55:37 PM »

Нещо си изпуска нервите господин преподавателя като го настъпят по мазола май.
Не го познавам,но вече отдавна съм си съставила мнение за него и горния пост всъщност се отнася за самия него,доста добре се познава.И не само той...............

Е.Петков каза...

Сигурен съм че г-на атанасова може да каже доста неща.Например, защо е осъден за измама?Защо бе изгонен като мръсно псе от ОНОК?защо фалшифицира подписи и официални документи? защо на всякъде е нежелан ,проклет и гонен като псе?
Последните му подли деяния са осакатяването на форума НОК в сайта dog.bg.Влезе в книгата на гинес КАТО ПЪРВИЯ В СВЕТА БАННАТ МОДЕРАТОР, след като за краткото си модераторстване там(около 20-тина дни) успя инкогнито да затрие около 500(петстотини) поста в които се изнасяха истини както за мизерната му личност така и за плагиатствата му. Оригиналите от които никитуту превеждаше писанията си и после ги тиражираше като свои научни трудове изчезнаха безследно. Иначе да разтяга лакардии по нета еша си няма никитуту.
николайчо!!!Как не те е срам от всичките ти долни интриги и сплетни.Как не те е срам от деянията и мерзостите които сътвори в киноложките среди,бре ники.ЩОМ СИ ТОЛКОВА ОТВОРЕН НА ТЕМА БОК-КК,ЗАЩО НЕ ПРИЕ ПОКАНАТА НА ВЕНЕЛИН ДИНЧЕВ ЗА НАУЧЕН ДИСПУТ.ТОГАВА МЪЛЧА И СЕ КРИ КАТО ЛАЛУГЕР.Защото си страхливец и лъжец. Преводач и крадец на чужди научни трудове.Затова.
------------
П.С. името на атанасов е умишленно написано с малка буква.От уважение.
-----------------
Евгени Петков
Хасково

23:26
« Last Edit: October 19, 2009, 21:02:44 PM by dandi » Logged
dandi
Hero Member

« Reply #28 on: October 19, 2009, 20:02:04 PM »

[/quoteНиколай Атанасов - cynology [/b]
Потребител

Публикации: 555

I want to know

Re:Средно азиатска овчарка - Алабай
« Отговор #22 -: Юли 24, 2009, 11:13:17 » 

Цитат на: Антон Филипов - toni_vg1972 в Юли 24, 2009, 11:04:27
Цитат на: Николай Атанасов - cynology в Юли 24, 2009, 11:01:53
Цитат на: Антон Филипов - toni_vg1972 в Юли 24, 2009, 10:51:49
Цитат на: Евтим Стамболов - Вълчан в Юли 24, 2009, 10:46:58
Теико   как  са   белите   тигри     тестираш   ли  ги

нямам пари да си купя балони и чадъри тейковото,кризата и мен ма удари

Мандрите раздават празни тенекии от саламурено сирене без пари. Вършат работа по лозята да плашат гаргите. Може и тук да влязат в употреба.

много ще съм ти благодарен ако ми вземеш поне една за да извърша теста тоест ртуала за завършен джедай

С една става, само, ако я вържеш за опашката на кучето, напълниш я с пепел и му напъхаш в задното отворче една предстояща да гръмне пиратка. Тога ве щи видиш тактическото упражнение - пускане на димна (пепелна) завеса.]

Добре прикрива същтноста си,но понякога не става.С каква "любов" само говори за кучетата  no
« Last Edit: October 19, 2009, 21:11:28 PM by dandi » Logged
DIO
Sr. Member

« Reply #29 on: October 20, 2009, 05:56:29 AM »

DIO, ако за теб позата на щрауса със заровена в пясъка глава е нещо нормално, то за нас не е. Ако понякога си изваждаш главата от дупката ще спреш и да коментираш като слепец.

Ако още не си разбрал - извършено е грубо нарушение на Закона за животновъдството. Да. Естествено, че ще реагираме. Спазването и съблюдаването на Законите в тази държава са задължение за всички нейни граждани независимо от породата куче, което отглеждат в двора си.
Смятам, че сме Европейска държава имаща претенции да е правова. Случилото се в петък е опасен и тревожен прецедент бламиращ голямите обещания за законност на новите управляващи.

Странно ми е това, че такива като теб се правят че няма проблем, когато се нарушава Българското законодателство. Защо ли? Май мушенгията те устройва.  naughty

По разрових се из нета както ме посъветва и виж какво открих smile

Че г-н Атанасов е присъствал в министерството със заповед на министъра. В тая заповед е имало включени доста други хора от различни институтции. Явно и те са измамници confused no

Имам чуството че ви глозди мисълта,зощо нас нени канят Wink

И като е такъв мошеник,измамник и какъв ли не още,и нефигорира в ръководството на нито една организация,защо се занимавате с него и все той вие устата smile

Вашата работа е май-гузни негонени бягат Wink

Айде да бягам да паса овцете,че от компа нестава
Pages: 1 [2] 3 4 ... 13
  Print  

Jump to: