EXIIIT
Jr. Member

|
 |
« Reply #555 on: March 18, 2014, 14:23:58 PM » |
|
Интересувам се кои са родителите на : Добчо/линия Пайо/ - майка, баща и баби, дядовци. Мечо/рижия/ който вече е в Смилян, неговите родители и баби и дядовци. На бащата на Бетка / мисля , че е Мечо жълтия/предполагам е различен от Мечо рижия,за майка и знам , че е Шакира- дъщеря на Рекс и Звезда. Снежка - б.Кубрат по Караман м.Любка / ако не бъркам/, на Любка родителите кои са
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #556 on: March 18, 2014, 15:20:38 PM » |
|
Има ги назад във темата, ползвай търсачката! 
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #557 on: March 18, 2014, 15:25:15 PM » |
|
Има ги назад във темата, ползвай търсачката!  Ако напишеш "Мечо" в търсачката в появилите се резултати ще видиш снимки на Мечо Пайо- баща на Добчо, и на Мечо Жълтия и така..
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #558 on: March 18, 2014, 20:17:41 PM » |
|
 Багра Вулкан  Добчо Вулкан Х Кипра Вулакн
|
|
|
|
|
|
|
EXIIIT
Jr. Member

|
 |
« Reply #559 on: March 19, 2014, 07:21:58 AM » |
|
Ползвах я но неоткривам това което ми трябва затова попитах. 
|
|
|
|
|
|
|
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #560 on: March 19, 2014, 18:41:36 PM » |
|
Има ги назад във темата, ползвай търсачката!  Ако напишеш "Мечо" в търсачката в появилите се резултати ще видиш снимки на Мечо Пайо- баща на Добчо, и на Мечо Жълтия и така.. ...Голям професор в нета се изкара бе Христов.Човека пита за инфо ти го пращаш в трета глуха...Кажи знаеш или незнаеш бе отколко да объркваш и да го караш да рови с часове.,грозна работа  Такива сте повечето кучкарета..,в нета вишисти ма в практиката аматьори 
|
|
|
|
Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #561 on: March 19, 2014, 18:47:21 PM » |
|
...Голям професор в нета се изкара бе Христов.Човека пита за инфо ти го пращаш в трета глуха...Кажи знаеш или незнаеш бе отколко да объркваш и да го караш да рови с часове.,грозна работа  Такива сте повечето кучкарета..,в нета вишисти ма в практиката аматьори  Пламене ти пък защо се обаждаш? Кога ти даде инфо за произход когато е питано,та сега звъниш? И как реши и защо,че Алекс е ''аматьорче"?!
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #562 on: March 19, 2014, 19:35:11 PM » |
|
... ...Голям професор в нета се изкара бе Христов.Човека пита за инфо ти го пращаш в трета глуха...Кажи знаеш или незнаеш бе отколко да объркваш и да го караш да рови с часове.,грозна работа  Такива сте повечето кучкарета..,в нета вишисти ма в практиката аматьори  #IGNORE
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #563 on: March 19, 2014, 19:53:59 PM » |
|
Пиша си на лични с човека заради такива като тебе Пламенчо! Няма да спамя повече темата на развъдника! Колкото до третата глуха (форумната търсачка), хич не е трета глуха стига да знаеш как да я ползваш.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #564 on: March 19, 2014, 20:35:20 PM » |
|
Има ги назад във темата, ползвай търсачката!  Ако напишеш "Мечо" в търсачката в появилите се резултати ще видиш снимки на Мечо Пайо- баща на Добчо, и на Мечо Жълтия и така.. ...Голям професор в нета се изкара бе Христов.Човека пита за инфо ти го пращаш в трета глуха...Кажи знаеш или незнаеш бе отколко да объркваш и да го караш да рови с часове.,грозна работа  Такива сте повечето кучкарета..,в нета вишисти ма в практиката аматьори  Готин, айде стегни се вече де?!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
adrianmarinov
Full Member

|
 |
« Reply #565 on: March 30, 2014, 16:31:58 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
BQLA ROZA
|
 |
« Reply #566 on: March 30, 2014, 17:27:45 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #567 on: March 30, 2014, 17:47:44 PM » |
|
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #568 on: March 30, 2014, 19:13:16 PM » |
|
Освен, че е красавица, на живо показва и характер. Скоро бях там. Адриане, ако можеш качи снимки и на Перла. Силно съм впечатлен от тази кучка.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #569 on: March 30, 2014, 20:04:01 PM » |
|
Като я гледам, няма да е и на майка си. Страшно много ми харесва, че е рунтава, има си грива, харесват ми линиите на главата, погледа, изглежда ми много добра на височина! Много ме радва и баща й! Дано имам честта да я видя на живо! Браво!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
|