SIMBEN
|
 |
« Reply #300 on: December 03, 2011, 22:16:45 PM » |
|
 Само за ценители!!! Благодаря на Стартер за снимката. Миро, не дълбай с длетото тънко, отдавна съм му хвърлил око на тоя Добчо, ама си ми много далече, но всичко с времето си.  Поздрави !
|
|
« Last Edit: December 03, 2011, 22:22:06 PM by SIMBEN »
|
|
"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО." (Екзюпери, Малкият принц)
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #301 on: December 04, 2011, 01:32:55 AM » |
|
Хубави животни,може ли малко да разкажете за тях?
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #302 on: December 04, 2011, 05:28:12 AM » |
|
Интересни връзки, за тази от последната снимка ще стискам палци, на хаир да е!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
niki mk
Jr. Member

|
 |
« Reply #303 on: December 04, 2011, 12:57:10 PM » |
|
Пише ти Гроздан от Мало Конаре на 14.8.2011 взех котре от Янка и от Кубрат.Кутрето се развива добре.Ако може рожденната дата на кутрето.Искам да разбера повече за бабите на кутрето и по кои кучета варвят!Ако може искам да извадя на кутрето радословие.
Здравей Гроздане, радвам се че кутрето се развива добре. Съжалявам, че с теб не се срещнахме, но по това време бяхме по Балкана. Мислех си, че баща ми ти е дал датата на раждане на кутрето, а тя е 21.06.2011г. Бабите на кутрето са: Бялка Вулкан , която е майка на Янка и Катрина, която е майка на Кубрат.   Благодаря ти за отговора.Искам да питам Бялка и Катрина по кои линий варвят.Много ми харесват кучетата по Бомбата,интересуваме Рекс на каква възрас е.Има ли други кучета по Бомбата на които не си пускал снимки.Ще се радвам някой ден да се запознаем лично.Поздрави  Относно родословието ми се обади за уточнение. Поздрави...
|
|
|
|
|
|
|
Гроздан
Jr. Member

|
 |
« Reply #304 on: December 04, 2011, 13:35:07 PM » |
|
Последния коментар е от Гроздан ^_^
|
|
|
|
|
|
|
mirovulkan
Jr. Member

|
 |
« Reply #305 on: December 07, 2011, 18:26:41 PM » |
|
Благодаря ти за отговора.Искам да питам Бялка и Катрина по кои линий варвят.Много ми харесват кучетата по Бомбата,интересуваме Рекс на каква възрас е.Има ли други кучета по Бомбата на които не си пускал снимки.Ще се радвам някой ден да се запознаем лично.Поздрави  Катрина е сестра на Мечо (жълтия), Бялка е дъщеря на Катрина и Калан (линия Караман - Триград). Относно Рекс: Рекс е роден на 20.01.2000г. Кучето охраняваше стадо кози, но за съжаление изчезна безследно преди няколко години. Относно кучета по линия Бомбата: Да има кучета, на които не съм качвал снимки. В момента в развъдника има кученца от тази линия. Те са от ШИБИЛ Вулкан Х Шарка Вулкан. Родени на 20.11.2011г.  Айде със здраве 
|
|
|
|
|
|
|
adrianmarinov
Full Member

|
 |
« Reply #306 on: December 07, 2011, 19:24:55 PM » |
|
Шибил Вулкан  Шарка Вулкан 
|
|
|
|
|
|
|
|
adrianmarinov
Full Member

|
 |
« Reply #308 on: December 08, 2011, 19:01:05 PM » |
|
Гроздане, косъмът е нещо, което се променя през сезоните и възръстта на кучето... Ето какъв беше косъмът на Шибил, когато беше на 1 година.  
|
|
« Last Edit: December 08, 2011, 19:02:16 PM by adrianmarinov »
|
|
|
|
|
Гроздан
Jr. Member

|
 |
« Reply #309 on: December 12, 2011, 11:45:17 AM » |
|
Това със сезонното събличане на кучетата мие ясно,но това с годините не! 
|
|
|
|
|
|
|
Гроздан
Jr. Member

|
 |
« Reply #310 on: December 13, 2011, 09:34:09 AM » |
|
Това със сезонното събличане на кучетата мие ясно,но това с годините не! :smile
неполучих отговор на другите вапроси ще приема отговора какъвто идае той ; ; 
|
|
|
|
|
|
|
mirovulkan
Jr. Member

|
 |
« Reply #311 on: December 15, 2011, 02:42:23 AM » |
|
неполучих отговор на другите вапроси ще приема отговора какъвто идае той Гроздане всичко се променя с времето/само Пи=3,14 е константа/  Балкан е баща на Габриела но и двамата за съжаление не са между живите. Относно косъма на кучетата: Аз лично в развъждането се стремя да толерирам кучета с прав/без прекъдрене/ и остър/осилест/ косъм.Предпочитам дългокосместите или със средна дължина на косъма екземпляри. Но основното на което държа освен чистопородността,захапката и движенията си остава характера на кк куче. Избягвам "фотомоделите,плюшените играчки и плюнчовците"...  Поздрави на теб и твоите любимци.Весели празници... 
|
|
|
|
|
|
|
Гроздан
Jr. Member

|
 |
« Reply #312 on: December 15, 2011, 06:12:06 AM » |
|
неполучих отговор на другите вапроси ще приема отговора какъвто идае той Гроздане всичко се променя с времето/само Пи=3,14 е константа/  Балкан е баща на Габриела но и двамата за съжаление не са между живите. Относно косъма на кучетата: Аз лично в развъждането се стремя да толерирам кучета с прав/без прекъдрене/ и остър/осилест/ косъм.Предпочитам дългокосместите или със средна дължина на косъма екземпляри. Но основното на което държа освен чистопородността,захапката и движенията си остава характера на кк куче. Избягвам "фотомоделите,плюшените играчки и плюнчовците"...  Поздрави на теб и твоите любимци.Весели празници...  Благодаря за отговора сажалявам за Балкан хубаво животно весели празници 
|
|
|
|
|
|
|
Гроздан
Jr. Member

|
 |
« Reply #313 on: December 19, 2011, 13:42:58 PM » |