Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 12, 2025, 11:20:26 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 23 24 [25] 26 27
  Print  
Author Topic: Из медиите  (Read 278550 times)
0 Members and 16 Guests are viewing this topic.
Ariman
Hero Member

« Reply #360 on: June 19, 2015, 10:12:14 AM »

Ако все още се чудиш и не си разбрал какъв е пътя на МАКК, не ти е добре работата. no

Гледам, че освен Китан и внук му Мрако се появи като снимка на корица в група за БОК. biggrin

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
Zahari
Hero Member

« Reply #361 on: June 19, 2015, 11:42:38 AM »

Аз съм втрещен до къде им стига наглоста!!!
От друга страна си мисля,дали не се избират всички с конкурс там! lol
vano
Guest
« Reply #362 on: June 19, 2015, 11:50:43 AM »

Нали виждаш какви дискусии вървят във фейса. Сега упорито се втълпяват разложки корени на Китан, така че това си е чисто разложко БОК.
Zahari
Hero Member

« Reply #363 on: June 19, 2015, 12:05:53 PM »

Абе,всички знаем,че света започва от РазлоЧ,само дето няма и помен от старите кучета!
Ariman
Hero Member

« Reply #364 on: June 19, 2015, 12:10:31 PM »

vano, нека бъдем точни - всяко едно овчарско куче има кръв от Разлог, това трябва да се знае и то не само на територията на България, на територията на целите Балкани - всички отделни национални породи овчарски кучета, както също са забелязвани отделни екземпляри, за които хората от пра време знаят, че са с разложка кръв, в източните части на Мала Азия.

Писали сме паралелно със Захари, но ето думите ни се припокриват! Cheesy
« Last Edit: June 19, 2015, 12:11:17 PM by Ariman » Logged

vano
Guest
« Reply #365 on: June 19, 2015, 12:13:26 PM »

vano, нека бъдем точни - всяко едно овчарско куче има кръв от Разлог, това трябва да се знае и то не само на територията на България, на територията на целите Балкани - всички отделни национални породи овчарски кучета, както също са забелязвани отделни екземпляри, за които хората от пра време знаят, че са с разложка кръв, в източните части на Мала Азия.

Писали сме паралелно със Захари, но ето думите ни се припокриват! Cheesy

Взех да се замислям Александър Македонски да не е роден в Разлог Smiley и при походите си из Азия да е разпространил разложките вълкодви, които глупавите азиатци започнали да наричат с най-различни тамошни имена - как не ги е срам.
Habits
Hero Member

« Reply #366 on: June 19, 2015, 12:21:55 PM »

Луно, луно, земьо разложка....

"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #367 on: June 19, 2015, 12:27:06 PM »

Ако все още се чудиш и не си разбрал какъв е пътя на МАКК, не ти е добре работата. no

Не се чудя, тъжно ми е, че не се популялизира МАКК, че не се популялизират линии, кучета. За да имаме ситуацията с БКК на БОК, явно има и проблем при нас. Наглостта е ясна. Истински и хубави кучета на всеки е ясно, че има основно в МАКК. Но както казва баба ми: " какво за всички, това и за мен." Проблемът е в това, че после се чудим откъде идва апатията. Бездействието също е действие и невзимането на решение също е решение. Но както се каза, аз нито разбирам, нито мога да чета, пък и съм кучкар от скоро.

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
Ariman
Hero Member

« Reply #368 on: June 19, 2015, 13:34:57 PM »

Тоя занаят се учи с години, ще се научиш ако имаш ищах.
Друго не мога да разбера, защо за МАКК се говори като нещо високо в облаците?! Имаш предложения, идеи и виждане - вдигаш телефона и правиш среща, търсиш спонсори, създаваш средата, МАКК не е самостоятелна единица, МАКК са хората.

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #369 on: June 19, 2015, 13:54:17 PM »

Нали виждаш какви дискусии вървят във фейса. Сега упорито се втълпяват разложки корени на Китан, така че това си е чисто разложко БОК.
Ти остави, че Китан уж бил от Разлог, ами се оказва, че и неговите потомци също били от там, пък ние ги представяме като кучета от МАКК - баси кви сме нагли  sp_ike emot-drunk wow shocking baby lol_sign oops disgust lol lol lol lol

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
vano
Guest
« Reply #370 on: June 19, 2015, 14:02:09 PM »

Ти остави, че Китан уж бил от Разлог, ами се оказва, че и неговите потомци също били от там, пък ние ги представяме като кучета от МАКК - баси кви сме нагли  sp_ike emot-drunk wow shocking baby lol_sign oops disgust lol lol lol lol

Е па ти не знаеш ли че Буйо е от Осман, а го представят по Китан. Този цвят от къде мислиш идва, а? Много си назад.
« Last Edit: June 19, 2015, 14:02:50 PM by vano » Logged
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #371 on: June 19, 2015, 14:29:39 PM »

Не ще да е само Буйо, сите са се от там, от де да са иначе notworthy clap lol lol lol lol lol lol
Еййй тааа разложка жилка - ююта бре naughty

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #372 on: June 19, 2015, 15:53:48 PM »

Кой занаят? Ако говорим за отглеждане на кучетата, мисля, че ако нямах мерак нямаше да се захвана. Ако е за овцете-също.

За МАКК се говори така, както е организирана да бъде. Така е, МАКК са хората, но МАКК са и кучетата. Асоциацията има управление, глава. Накъдето погледне главата натам вървим всички. Ако са уморани и нямат време тогава се търси и назначава екип, който да работи, пък управлението да следи за изпълнението на поставените цели и задачи. Финансиране на всичко това може да се осигури, чрез различни програми за подпомагане. Има ли желание има и начин. Аз не желая да организирам срещи и да говорим едно и също, тези, които отделим време да дойдем. Не подкрепям варианта на разцеплинието. Подкрепям МАКК, защото добра, лоша организацията, която следи и контролира селекционното развъждане на Каракачанското куче трябва да е една. Смятам, че с каквото мога съм помагал, помагам и ще помагам, защото съм част от МАКК.

Относно изречението:  МАКК са хората, не бих искал да коментирам, колко заразени с ентусиазъм  са повечето членове на МАКК.

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #373 on: December 18, 2015, 20:19:58 PM »

https://m.youtube.com/watch?v=UBQ8T__ysso

Руснаците винаги са били майстори на комедията!
Habits
Hero Member

« Reply #374 on: December 18, 2015, 21:11:02 PM »

Червеното куче едва ходи в това видео. Леко се изумих, че са решили да го покажат.

"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
Pages: 1 ... 23 24 [25] 26 27
  Print  

Jump to: