Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 14, 2025, 15:20:51 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27
  Print  
Author Topic: Из медиите  (Read 280747 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #120 on: April 28, 2010, 20:17:45 PM »

lol http://bgdogforum.com/index.php?topic=538.msg12044#new
Доживяхме и модератора Лайката да си признае, че отдавна знае и е толерирал писаниците на Николай Атанасов под множество никове.
Остава модератора да си каже и за останалите му многолики любимци.
Упорството на новозагорският "учен", когато е влязъл в роля е убийствено шоу.  lol

Иван Димитров - laikata
BGDOGFORUM
Потребител
Публикации: 13

Re:За измеренията на морала в кинологията или некадърността на комплексарите
« Отговор #6 -: 28.04.2010 19:00:26 »

Достатъчно бях търпелив,но ми писна от тебе АТАНАСОВ,дето ми се правиш на приятел,а ме наричаш анонимник.Но хората може да баламосваш ,но мен не.Аз на всякъде съм зад името си,а не зад измислени имена ,като този "Колев".Може да бъзикаш другите но не и мен,нищо ,че като те предупредих почна да пишеш от друго IP!Вземи се засрами, уж си ми приятел,но аз не съм като другите или съм приятел или не ,няма да си играя на иди ми дойдими!Всеки ще ти разпознае в писането и непрекъснато повтаряната наука и "хабилитиран" или не ,все тази тема ти е в устата.Мислех те за интелигентен човек с малко залитане в заяжданията,но вече ми падна в очите.Хич не ми се обяснявай!Може пак да пишеш от едно IP с двата си ника ,но не и там където съм аз.Помисли си по въпроса,още не е късно.И анонимник ще викаш ,както казах на себе си!Опитах се да не използвам твойте епитети от другия форум.И престани да пишеш на "У" И ДА СЕ ПРАВИШ НА СЕЛЯНИН ПРЕД ХОРАТА В ТЕМАТА НА DOG.BG господин PRINTON!
  Извинявам се на хората от форума и на ВАНО.
   Активен

------------------------------------------
Георги Колев
Потребител с право на четене
Потребител
*
Публикации: 5

Ел. поща

« Отговор #7 -: 28.04.2010 19:42:57 »

Цитат на: Иван Димитров - laikata в 28.04.2010 19:00:26
Достатъчно бях търпелив,но ми писна от тебе АТАНАСОВ,дето ми се правиш на приятел,а ме наричаш анонимник.Но хората може да баламосваш ,но мен не.Аз на всякъде съм зад името си,а не зад измислени имена ,като този "Колев".Може да бъзикаш другите но не и мен,нищо ,че като те предупредих почна да пишеш от друго IP!Вземи се засрами, уж си ми приятел,но аз не съм като другите или съм приятел или не ,няма да си играя на иди ми дойдими!Всеки ще ти разпознае в писането и непрекъснато повтаряната наука и "хабилитиран" или не ,все тази тема ти е в устата.Мислех те за интелигентен човек с малко залитане в заяжданията,но вече ми падна в очите.Хич не ми се обяснявай!Може пак да пишеш от едно IP с двата си ника ,но не и там където съм аз.Помисли си по въпроса,още не е късно.И анонимник ще викаш ,както казах на себе си!Опитах се да не използвам твойте епитети от другия форум.И престани да пишеш на "У" И ДА СЕ ПРАВИШ НА СЕЛЯНИН ПРЕД ХОРАТА В ТЕМАТА НА DOG.BG господин PRINTON!
  Извинявам се на хората от форума и на ВАНО.
======
Господин Лайката,

Извинявам се, че Ви нарекох анонимник, но първия път, когато влязохте в моята тема и трихте, по нищо не личеше, че сте Вие.

Мисля, че Ви казах, ако не съм, правя го сега – Вие определено ме набеждавате на някого, което е показател за няколко неща:

- или, че не сте коректен човек по принцип;
- или, че целите съвсем тенденциозно да засегнете конкретна личност;
- или, че се отъждествявате с нещо от коментарите ми и не можете да надскочите комплексираността си.

Във всички случаи Вие целите интрига и някой да поеме нейните последствия.

Определено, Вие сте обсебен от нещо но да Ви кажа – това въобще не ме касае. И същевременно отново ще повторя – това, че някой си АНОНИМНИК е дръзнал да ми трие текста, ме стимулира да дам колкото може по-голяма гластност на постъпката му.

Е, сега поне вече ще зная по отношение на кого давам тази гластност, господин Лайка.

И ако имате да кажете нещо по същество относно популационната генетика (а защо не и за кинологията), направете го. Ще ми бъде приятно да коментираме, независимо, че до момента не виждам да имате проблясъци в тези науки. Ако не можете да кажете нищо, по добре се стойте във форума и се радвайте на себе си колко сте велик.

Поздрави!

-------------------------

Иван Димитров - laikata
BGDOGFORUM
Потребител
Публикации: 13

« Отговор #9 -: 28.04.2010 20:25:16 »

Ьтанасов,Атанасов, не вярвах,че може да паднеш толкова ниско,само че аз не съм Венелин да се плюете и да му размахваш генетиката си.Седи си мирен и ходи ги разтягай тези въдства в техникума.Погледни само каква тъпотия питаш "какво животновъдно образование имате господине" и това го свързваш генетика ,но хората не са толкова ограничени за да мислят ,че учене на крави и овце е генетика,явно нищо не знаеш за хората генетици ,които не са учили въдства.
Повече с тебе няма да се занимавам,пиши каквото искаш,те за това на всякаде те банират,а после ме молиш да говоря с тоя оня да те оправям.Как съм се подвел,че си сериозен човек,та то се вижда от километър комплексаря.И понеже се правиш на ощипан ,че аз те бъркам ще взема да копирам постоветети от дога да видят ,как от едно IP пишеш с ника КОЛЕВ и ПРИНТОН.Последно ,не се занимавай с мен ,ако нямаш какво да правиш,дръж си ръцете в джобовете.Еее,много време ти отделих,стига.

Вано,извинявай.

« Last Edit: October 14, 2012, 21:12:59 PM by KaraKitan » Logged

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
petko
Hero Member

« Reply #121 on: April 28, 2010, 20:42:16 PM »

е те за разлика от никсън му вършат работа ,,горкия как ще "мастурбира" след като е вече на възраст и сам яма смелост да "оправи "някоя каракачанка ,предпочита ефтим да го прави а тои стиска очички и се кефи

атанасов го настъпа по мазола ,другите така не правят те за разлика от него не искат признание и трибуна да четата лекции ,просто местенце от кудето да плюят а тои хора които да го правят на вместо него ,но само по кк атанассов взе че захапа бок ,донякъде и съдииството брфк

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #122 on: April 28, 2010, 21:06:49 PM »

Новозагорския се има за най-по-единствения УЧЕН кинолог на планетата.
Колкото и да се слага на Литовци, Аврамци и подобни накрая егото му надделява и спира да се въздържа пред по низшите в наУката от него. Но не му стиска да го направи открито и затова задейства системата на "двойниците".
Пък и да не забравяме, че преминаването му в лагера на БОК не е поради това че вярва в тази "порода", а за да е контра на определени хора, които го уличиха в измами.  Wink

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
petko
Hero Member

« Reply #123 on: April 28, 2010, 21:18:39 PM »

Новозагорския се има за най-по-единствения УЧЕН кинолог на планетата.
Колкото и да се слага на Литовци, Аврамци и подобни накрая егото му надделява и спира да се въздържа пред по низшите в наУката от него. Но не му стиска да го направи открито и затова задейства системата на "двойниците".
Пък и да не забравяме, че преминаването му в лагера на БОК не е поради това че вярва в тази "порода", а за да е контра на определени хора, които го уличиха в измами.  Wink
cheers,аз съм му казвзл че неговото отношение към "кучетата пазачи на стада" приляга повече на каракачанското куче ,ма му пречат хората покраи него за да си го признае

и за комплекса му за недооцененост съм му споменавал ,и за двуличието ,всчиките ги хвали а после плюе даже и теб  lol чета там няква статия дето те споменава чак се чудя тои ли го е писал

колкото и да странно имах негова книга за нок маи беше .същия си е от книгата разбрах повече за него (а бъзика попов с АЗ)и за "капацитетите" естествено имена пак не споменава ...за познанствата му с еди кои си ....абе наш танас ,мучничко човече с комплекса си за недооцененност .странно ми е как аз го прозрях само от писаниците му , а дългогодишния му явно приятел бате иван димитров го разбра едва ли не на смъртния си одер lol(да пукне дано че пак ме трие из дога)

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #124 on: April 29, 2010, 08:01:08 AM »

lol lol lol Атанасов ще ме спука от смях, как се прави на ущипана девица http://bgdogforum.com/index.php?topic=538.msg12056#new
Да му припомням ли, че и във форум "Каракачанско куче" бе баннат защото се опита да пише простотии чрез свои "двойници". Човека си има тежък психологичен проблем, но форумите не са мястото където да го лекува.
Ако се съберат всичите му никове и персони зад които пише из интернет ще се напълни една конферентна зала. Тамън да проведе научна конференция пред обожаваща го "аудитория".  Wink

Николай Атанасов - cynology
BGDOGFORUM
« Отговор #15 -: Днес в 09:00:17 »

Вано, ти ме изненадваш за пореден път. Като название "Принтон" фигурира в твоя форум, видях, че го има и във форума на каракачанкаджиите.
Видял бил lol. Уж никога не беше влизал тук. Никога не бил чел тук и т.н.
Само, че нерегистрирано в този форум лице няма как да види списъка с членовете на форума.  naughty

Вано, отдавна бе ясно че Атансов списва и в твоя форум под няколко лица. Чудех се кога ще реагираш на некоректните действия на многНИКИЯ учен.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
dandi
Hero Member

« Reply #125 on: May 13, 2010, 20:05:25 PM »

ДИМИТЪР БАЛЧЕВ-БАЛКАН
BGDOGFORUM
Потребител

Публикации: 454

Re:Типични Овчарски Кучета в България
« Отговор #234 -: Май 11, 2010, 07:53:13 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: Николай Николов - Карабаш в Май 11, 2010, 06:05:05
това куче от кога е р-к Балкан 

....................от както имам дамазлък от него
а от кога Карабаш на Дойчин е КК и е на вашия календар за 2010г.

Имаш дамазлък от него?Случайно собственика ми е приятел,утре ще питам по телефона какъв дамазлък имаш.
dandi
Hero Member

« Reply #126 on: May 16, 2010, 19:37:52 PM »

Евтим Стамболов - Вълчан
BGDOGFORUM
Потребител

Публикации: 1720

Re:Галерия - Каракачанско куче
« Отговор #329 -: Днес в 08:50:07 » 

--------------------------------------------------------------------------------

dandi
Hero Member

Re: Хищниците, стадото и КК
« Reply #141 on: May 14, 2010, 10:22:57 PM » 

Вчера един млад каракачанец отново е станал жертва на мечка в с.Орехово,Смолянско.Син на Мърчо и Шарка Каракитан.
И той си дал живота за да пази поверената му стока.Поклон на такива кучета.

Само  не    разбрахме  каракацанката   се    била    с   мечката    или   е   била   вьрзана   нее   могла    да    избяга    и   мечока   се   нахранил 

ЕЕЕЙЙЙ Ефтине,бре всичко знаеш ти,даже че мечоците с кучета се хранят.

Кучетата са защитили стадото от мечката,били са 2 ,каракачанеца и един кангал.Кангала също е зле ,не се движи ,не яде......Но е още жив.

Ами написала съм къде се е случило,иди и питай за подробнисти.
dandi
Hero Member

« Reply #127 on: May 16, 2010, 19:44:25 PM »

http://www.focus-news.net/?id=n1383136
То край нас ни мечки има,ни стада ОХРАНЯВАНИ от кучета,а и как ще се срещтнат едни с други,баира голям.А Ефтиме кво ше каиш.А и тия наште кучета не са като твоите.Твоите току виж я хванали мечката и я завели в село на мегдана да се изфукат с нея.
dandi
Hero Member

« Reply #128 on: May 16, 2010, 19:47:38 PM »

Екатерина Гаджева: Обсъжда се вариант каракачански кучета да бъдат използвани за намаляване щетите от мечки в Смолянско

07 април 2010 | 17:56 / Агенция "Фокус" / Страната   Смолян. Обсъжда се вариант каракачански кучета да бъдат използвани за ограничаване на щетите от мечки в Родопите. Това каза пред радио „Фокус” –Смолян пресаташето на Регионалната инспекция по околната среда и водите Екатерина Гаджева. Тя обясни, че е започнал проект, по който се работи в такава посока, че да бъдат намалени щетите от мечки. Към момента по този проект са преминали основно обученията, т.е как специалистите да бъдат максимално ефективни, въпреки че оценката на екипа е, че ние много добре работим в тази посока и има какво да се покаже, обясни Гаджева. По нейните думи през тази година е предвидено и да бъдат раздадени електропастири на стопаните. „Дори и в зимния сезон продължаваме да мислим какво да се направи”, заяви Гаджева и допълни, че за борба с мечешките набези са проведени най-различни срещи. Проведена е среща със Сдружение „Родопска пчела”, на която се е оказало, че съществуват общи проблеми, т.е нерегистрираните пчелни семейства създават проблеми за всички, каза още Гаджева. Според нея много пъти безстопанствените пчелни кошери са лесна плячка за мечките, източник са и на болести, които се разпространяват по пчелите. Обсъждан е и вариантът безстопанствените кошери да бъдат премахнати, т.е търсят всевъзможни варианти, заяви Гаджева и допълни, че трябва да се взимат превантивни мерки.

miroslav
Full Member

« Reply #129 on: May 16, 2010, 21:49:10 PM »

lichi si che kangalite sa po izdajlivi .... eto toq e ostanal vse oshte jiv  lol
dandi
Hero Member

« Reply #130 on: May 17, 2010, 12:44:56 PM »

И това за капак,хищници хич нямало при нас no lol
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=351264
vankata
Jr. Member
**

« Reply #131 on: May 17, 2010, 14:29:46 PM »

Хубаво е да има хишници, стига да не станат прекалено голема напаст.  Изчезнат ли хишниците, каракачанеца вече няма да е същия. Губи се равновесието. Останат ли кучетата без работа и ненужни край стадата краи с тях.
Които е поглеждал в очите на куче останало без стадото с което е израсъл и свикнал, знае за какво говоря.
BQLA ROZA
Sr. Member

« Reply #132 on: May 17, 2010, 14:50:50 PM »

Ванката,бъди сигурен,че двукраките хищници никога няма да изчезнат!
И там няма равновесие-стрели,отрови,ултра звуци и т.н.Майка България
без хишници няма никога да остане(според мен).Така че,кучетата не са
застрашени от безработица-даже и при нас,в полето.
DIO
Sr. Member

« Reply #133 on: May 17, 2010, 17:08:15 PM »

ДИМИТЪР БАЛЧЕВ-БАЛКАН
BGDOGFORUM
Потребител

Публикации: 454

Re:Типични Овчарски Кучета в България
« Отговор #234 -: Май 11, 2010, 07:53:13 » 

Цитат на: Николай Николов - Карабаш в Май 11, 2010, 06:05:05
това куче от кога е р-к Балкан 

....................от както имам дамазлък от него
а от кога Карабаш на Дойчин е КК и е на вашия календар за 2010г.

Имаш дамазлък от него?Случайно собственика ми е приятел,утре ще питам по телефона какъв дамазлък имаш.

То няма лошо,че има дамазлък,но защо пише на снимката  р-к балкан?
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #134 on: May 17, 2010, 20:48:43 PM »

!!! dandi, дай малко информация за днешния трагичен случай в смолянско свързан с фатално нападение от мечка при, което за съжаление този път е загинал човек.  confused
« Last Edit: May 17, 2010, 20:50:09 PM by runka » Logged

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27
  Print  

Jump to: