dandi
|
 |
« Reply #45 on: November 03, 2009, 15:32:31 PM » |
|
Евтим Стамболов - Вълчан Потребител
Публикации: 542
Re:Еволюция на КК « Отговор #365 -: Днес в 11:48:42 »
--------------------------------------------------------------------------------
красив кавказ но защо не сао отрязани ушите  Пак бълваш помия,Ефтинчо.Чакър е много далеч от Кавказ,но ти отде ще знаеш?
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #46 on: November 03, 2009, 15:47:56 PM » |
|
Сега ще ти напускам още снимки на "кавказа" за да има какво да пускаш и пълниш галериите ,за да има и какво да пишеш,че ако трябва да напишеш нещо смислено и да слагаш снимки на твои кучета,снимани от теб си с пръст в устата.Нито имаш куче,нито умееш да снимаш,нито два лафа смислени на кръст можеш да кажеш.Затова и с чужди снимки(с чужда пита помен правиш),с чужди кучета се опитваш да направиш впечатление,та белким някой те забележи и ти обърне внимание. "Кавказа",като кутре преди да тръгне с овцете ни  Тук му са пък първите дни със стадото  
|
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #48 on: November 03, 2009, 15:55:09 PM » |
|
Това са братята му,родиха се само 3 кутрета-мъжки Мирчо,който за съжаление не е между живите вече  и Китан,който си е при нас 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #49 on: November 03, 2009, 15:59:48 PM » |
|
Това е майката на Чакър,Мирчо и Китан-Калина,преди да навърши 1 година  тук е по възрастна  А това е татко им-Мечкул  
|
|
« Last Edit: November 03, 2009, 16:00:21 PM by dandi »
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #50 on: November 03, 2009, 16:16:22 PM » |
|
Та ето ти Ефтине цяло семейство "кафкази" да не ти е скучно и да имаш материал за представяне. Щото ако не са хорските кучета и снимки ще онемееш,дори ще те хване липсата от кучкарските форуми. Ако искаш да ти пратя и някоя моя снимка на лични за да има с кво да майсториш колажи,защото в твоя форум за родопския вълкодав май това ти е най четената (най преглежданата)тема,то като другите са ти празни как тяма да е така. За другите теми се иска да имаш кучета,да умееш да ги снимаш и да можеш да говориш за тях.
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #51 on: November 03, 2009, 16:28:54 PM » |
|
Евтим Стамболов - Вълчан Потребител
Публикации: 542
Re:Еволюция на КК « Отговор #366 -: Днес в 11:53:45 »
--------------------------------------------------------------------------------
Съществува мит, че кавказката овчарка е тъпо и зло куче, което няма място до хората, а на полето с вятъра и овцете. Но ако между това великолепно животно и човека я нямаше безкрайно здравата връзка - стопанин-помощник, ако кавказецът не беше превърнат от овчаря в негови очи и уши, тази порода никога нямаше да се запази толкова дълго, нито щеше да бъде толкова популярна в цяла Източна Европа и ОНД. Балабан,Ефтине е не хич тъп,по умен е и от мен и от теб-гаранция ти давам. Мястото му не е на полето ,а в баира при овцете.Оставяме ги даже той да ти пасе заедно с другите кучета ей тъй без да има никой от нас.И той си върши работата перфектно,стои със стадото като заложник,не би ги оставил без надзор.Оправдал си е доверието. Ей го Балабан като го роди майка му черната Люта   тук пък току що е прогледнал 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #52 on: November 03, 2009, 16:32:30 PM » |
|
Тук са му първите стъпки с овцете  тук пък е с братята му 
|
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #54 on: November 03, 2009, 16:55:13 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #55 on: November 03, 2009, 16:58:54 PM » |
|
Ефтиме,ако ти трябват още снимки да има какво да пускаш из форумите свиркай 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #56 on: November 03, 2009, 17:12:00 PM » |
|
данди писала си "всичко се знае" което стана вече истьркан мохабет за КАРАКАЧАНСКАТА ДАНС еми като се знае напиши го покажи и каракачанското родословие аз не мога да пиша в сектата ти тук можеш аиде докажи с факти това което говориш  Знае се кое е кучето,има снимки на него и майка му дори. ето ти снимка на същото куче  Та не е като да не се знае.Кажи сега как се казва това куче и каква е майка му на цвят,ако не знаеш да ти пусна снимка  За каракачанско родословие никой никаде не е говорил или ти се привиждат таласъми. Това което се знае се знае Ефтине,аз не лъжа като теб.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #57 on: November 06, 2009, 11:45:12 AM » |
|
Д-р Вучков малко късно се включвам,но сега мога.И на мен ми попадна въпросната статия но така и не я прочетох цялата,стана ми ясно че няма нищо интересно,а само "експертно мнение"по въпроси за кк.Аз съм аматьор на тема кучета и не мога да давам каквито и да било оценки но мога да кажа че на мен ми харесват кучетата които виждам във форума и затова продължавам да го посещавам и да чета коментарите към снимките,мисля че всички привърженици на породата правят същото без значение на това кой каво пише и защо.Докато има хубави кучета ще има и посетители в сайта.Това е моето мнение.
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #58 on: November 06, 2009, 12:03:21 PM » |
|
Незнам дали тук е мястото,ама ще питам-от къде да изтегля филма "Козелът" в "Zamunda"-та го няма?
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
DIO
|
 |
« Reply #59 on: November 06, 2009, 12:52:55 PM » |
|
Незнам дали тук е мястото,ама ще питам-от къде да изтегля филма "Козелът" в "Zamunda"-та го няма?
Купи си диска бе ;)ти да неси пират,тези хора гладни ще умрат от вас
|
|
|
|
|
|
|
|