Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 15, 2025, 04:29:40 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 27
  Print  
Author Topic: Из медиите  (Read 281064 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
petko
Hero Member

« Reply #30 on: October 14, 2009, 18:57:15 PM »

блах виждал съм помиини ями ма като тази не

кириа ефтиниа скандалаки ,другиа пут когато ми се правиш на голиам булгарин и патриот се замисли ,оплиуваш булгарски чобанин и кучета наричаш ги продажници продашали се на гурци а шсъщност е по скоро обратното ,по виарно е да се каже че крадът за България
а ти ревеше на доги за аватара ми на петко воивода че сум се бил подигравал с него ти пук сложи неку фес ,сега си сложил за ник баиазид светкавицата ....тотално сбуркано лаино си куку ,дете с неизживиано детсво шемет ,плиунка комплексирана и озлобена ,ти си нищо ,чудиа се как ниакои хора казват  ефти знаел ефти ходел едно време с овцете .имат те за ниакъв афторитет иавно ....та на теб развитието ти е като на дете и аз се лигавиа поникога и си ги дрънкам ма твоито .тва ти е нормалното състоиание

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
DIO
Sr. Member

« Reply #31 on: October 15, 2009, 10:26:24 AM »

кириа ефтиниа скандалаки ,другиа пут когато ми се правиш на голиам булгарин и патриот се замисли ,оплиуваш булгарски чобанин и кучета наричаш ги продажници продашали се на гурци а шсъщност е по скоро обратното ,по виарно е да се каже че крадът за България
а ти ревеше на доги за аватара ми на петко воивода че сум се бил подигравал с него ти пук сложи неку фес ,сега си сложил за ник баиазид светкавицата ....тотално сбуркано лаино си куку ,дете с неизживиано детсво шемет ,плиунка комплексирана и озлобена ,ти си нищо ,чудиа се как ниакои хора казват  ефти знаел ефти ходел едно време с овцете .имат те за ниакъв афторитет иавно ....та на теб развитието ти е като на дете и аз се лигавиа поникога и си ги дрънкам ма твоито .тва ти е нормалното състоиание
Виждам че сте дружки с Евтим :lol:що неси уредите една среща барим се разберете кой за какво се бори ;)ако трябва ще дойда да снимам как се сдобрявате и си пийте ракията след това hug cheers
dandi
Hero Member

« Reply #32 on: October 15, 2009, 18:41:31 PM »

Петко,достатъчно е само да погледнеш новосъздадения форум(помийната яма) и те ти го факта.
Факт е,че там най най много публикации и най голям интерес именно към помийната яма-"Мелези",където дори не се показват кучета,а фотоколажи сътворени от "болни" мозъци.
Най много публикации и най много преглеждания clap lol
Но какво очакваш от хора,които нямат собствени кучета,какво да покажат освен чуждите.Но тях ги показваха многократно и станаха безинтересни.Сега са на мода собствениците им.Тъй като на приказките им никой не се връзва,решиха да подкрепят "истините" с фотоколажи да белким някой им се върже и им обърне внимание.
И виж на това се обръща голямо внимание в онзи форум,поради простата причина ,че няма на какво друго lol
petko
Hero Member

« Reply #33 on: October 17, 2009, 11:18:24 AM »

Виждам че сте дружки с Евтим :lol:що неси уредите една среща барим се разберете кой за какво се бори ;)ако трябва ще дойда да снимам как се сдобрявате и си пийте ракията след това hug cheers
sigurno imash neshto na lepkavo po okoto shtom ti se privijdat takiva raboti ...izmii si gorelite

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
dandi
Hero Member

« Reply #34 on: October 28, 2009, 16:40:52 PM »

Ееей,много интересни хора.Ако наистина се интересуваха баш от кучетата и следяха кое как и защо,нямаше да пишат глупости.
Как ли им се иска да имаха поне наполовин заслуга тези кучета да се появят на бял свят,ама нямат.
Заслугата е на други едни хора и сигурно затова не спират да слословят по техен адрес.

Шаро2   на   светлин   стоев"доцентите"   от   тунинг   макк      тарсете  му   кусури  и    коментираите 

Знае ли някой коя е майката на това куче?От кой развъдник е?

Жокер :smile:Тва е брат му
dandi
Hero Member

« Reply #35 on: October 28, 2009, 16:51:43 PM »

Тоя,Шаро Генерала,нали така се казваше.Кой е баща му,знае ли някой?Къде е роден?
Айде да ви видим,вие с какво сте допринесли за тия кучета та се биете в гърдите?
Ст.Попов веднъж измисли едно смешна история за това куче.Много жалко че изтриха темата от дог.бг.А и как няма той за смях стана и лъжите му цъфнаха пред всички.

Жокер-Шаро е полубрат на моя Балабан smile
dandi
Hero Member

« Reply #36 on: October 28, 2009, 19:40:07 PM »

мурджо    тоя черно  белия   е  ЧИСТ   мелез    това  което  аз  показвам  няма  нищо     общо   с  него    смешния  си ти   г-н   селекционер
Единия брат мелез,другия не е. lol lol lol
Браво,ти изби рибата Ефтиме.
petrov
Jr. Member
**

« Reply #37 on: October 28, 2009, 20:00:55 PM »

Данди,кучето от третата снимка не е ли потомък на Шаро Пепелян и Белка?

dandi
Hero Member

« Reply #38 on: October 28, 2009, 20:10:45 PM »

Да и с първото(и второто) са братя
dandi
Hero Member

« Reply #39 on: October 29, 2009, 08:17:52 AM »

Да и с първото(и второто) са братя
КАЗА   ОФЧЕРКАТА   СЕЛЕКЦИОНЕР
Аз селекционер :no:В грешка си Ефтиме.Виж за овчарка такава съм и никак не ме е срам от това.
Айде кажи кои са майката и бащата на Шаро 2.
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #40 on: October 29, 2009, 10:52:18 AM »

Поздравявам брадъра Стоев с ценната придобивка! Пожелавам му много и хубави кутраци от сина на Шаро Пепеленовия и Белка КараКитан.
Радостно и показателно за целите на всички нас е факта, че чистокръвните потомци на Пепеленовия Шаро са в структурите на любителите на Каракачанското куче.  cheers

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
dandi
Hero Member

« Reply #41 on: October 29, 2009, 17:03:36 PM »

рибата  я  избивате   ти  и   шефа  ти    човека  които   ми  даде  кучето   си  го  е  произвел    кучето  няма  нищо общо  с   каракитанските   мелези    справка  по   всяко  време   в  велинград  Аиде  спрете  с  льжите  чесе   осрахте   ЯКО

Eфтиме,аз шеф нямам.аз съм си шеф.

Айде сега да кажеш коя е майката на Шаро 2.Явно не си знаел.
Внимавай какви ще ги съчиниш,да не станеш за смях за пореден път или вече си свикнал?
Справките ги има не бой се.

По осирането срещу теб да бягаме няма как да те стигнем.
Пък лъжите все по често ти излизат наяве.

Майката......кажи коя е и гледай този път да не се объркаш.
dandi
Hero Member

« Reply #42 on: November 02, 2009, 13:44:31 PM »

"Тьргашите   на  мелези   споменават  това  куче  в   техните  линии   но   не  знаят  кое   е  "   

Сигурен ли си Ефтиме,пак се изказа неподготвен lol
Знае се кое е кучето,има снимки на него и майка му дори.
Кажи какъв цвят е майката на това куче?

По добре е да спреш да се изквърляш като..........,защото все по често се оплиташ.
STARTER
Hero Member

« Reply #43 on: November 02, 2009, 14:12:11 PM »

Недей му дава нишан за снимки, бре!

Само го чакам да изкара някой автентичен запис за каквото и да е и после гледай каква снимкова засечка  го чака.
 lol
dandi
Hero Member

« Reply #44 on: November 02, 2009, 15:14:55 PM »

Незнам дали чу какво казаха в Пловдив негови познати,че той от тук нататък и истина да каже няма кой да му повярва.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 27
  Print  

Jump to: