Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 12, 2025, 20:18:41 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 27
  Print  
Author Topic: Из медиите  (Read 279098 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
Pagan_fire
Hero Member

« Reply #255 on: January 30, 2011, 19:02:24 PM »

За Бялата Марта и аз съм чувал от самото величие кмет Славчо и Мето(химико) но Славчо си е едноличен лидер и "от него всеки се е учил и Атила е идвал при него,изкоментира ми и кучетата на Росен Михайлов,но това е друга тема,отдавна избягвам контакт с мошеници като бай ти Славчо.

"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си"
   Леонардо да Винчи
Pagan_fire
Hero Member

« Reply #256 on: January 30, 2011, 19:04:13 PM »

най-ми хареса болното изказване-анти българи,каракачанисти!!!!

Леонардо да Винчи
ТИТО
Hero Member

« Reply #257 on: January 30, 2011, 20:17:09 PM »

Ами то в България е нещо нормално да се изкоментирват определени кучета след като собственика не ги пусне да заплождат да ти кажа. Тези на които не съм заплодил или не съм дал куче най-много изкоментирват след това clap lol notworthy...Ама то тогава е най-сладко. Балчев и Митьо от Брани поле и много други няма как да ме заобичат по подобни причини...Но аз винаги съм казвал да са живи и здрави....
  Последната ми среща със Славчо беше преди 3 год., когато доведе една кучка за да я заплоди на мой Бельо-ТИТО.
Умряхме от смях .БЯхме няколко човека когато му казах на Славчо....
- Бате Славчо дай да не бъркаме породите бе човек. Той обаче си знае неговото и отговаря....Абе такива бяха кучетата на времето бе човек като тая кучка и показва неговата ....САмо да вметна ,че кучката му беше не знам колко висока но Бельо е 72см. и не можа да я стигне. А и гледаше само да ни хапе..Отказа се Славчо а на мен ми олекна..
 От там натам нека си говори Славчо и коментира колкото иска. Видях лично кучетата му в двора .Според мен ние отглеждаме различни породи кучета.
поздрави....,,, notworthy
« Last Edit: January 30, 2011, 20:23:47 PM by ТИТО » Logged

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
ТИТО
Hero Member

« Reply #258 on: January 30, 2011, 20:19:39 PM »

най-ми хареса болното изказване-анти българи,каракачанисти!!!!

А като си се видял с него не ти ли и показа още печата на фирмата му -Каракачан lol

Pagan_fire
Hero Member

« Reply #259 on: January 30, 2011, 20:23:15 PM »

cheers
 и аз съм ги виждал,не един и два пъти и моята последна среща с него беше преди три години,тогава чух коментара за кучетата от развъдник Тито,май е била същата случка  lol lol няма значение,живи и здрави  Wink

Леонардо да Винчи
svet
Newbie
*

« Reply #260 on: January 31, 2011, 11:26:07 AM »

Zdraveite. Imam edno prekrasno ku4e Omar Savel Haus na okolo tri godini. Mnogo dobre gledano po pravilata. Mnogo e edro i v 4erno/bjala okraska. Poradi mojata nekompetentnost vi molja da pomognete da mu namerim podhodjaqshta partnjorka taka da se kaje. O4akvam sadeistvie
vano
Guest
« Reply #261 on: January 31, 2011, 12:12:22 PM »

Zdraveite. Imam edno prekrasno ku4e Omar Savel Haus na okolo tri godini. Mnogo dobre gledano po pravilata. Mnogo e edro i v 4erno/bjala okraska. Poradi mojata nekompetentnost vi molja da pomognete da mu namerim podhodjaqshta partnjorka taka da se kaje. O4akvam sadeistvie

То хубаво, ама при положение, че казвате, че сте некомпетентен - наложително ли е да заплождате с него. Каква ви е целта с това евентуално заплождане?
ТИТО
Hero Member

« Reply #262 on: January 31, 2011, 12:21:54 PM »

По начина по който пишете по-скоро трябва да потърсите друг форум.По описанието ви мисля .че вашето куче е от породата БОК. Те са повечето такива много едри с чернобели украски. . По фамилното име на кучето ви се разбира ,че е производство с помоща на гения в БОК-Стефан ПОПОВ. Той най-много се радва и надраго сърце би помогнал на такива като вас. А също така можете да се обърнете ъ към този от когото сте го взели. Той е длъжен да ви помогне ..
поздрави....                 

SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #263 on: January 31, 2011, 14:08:33 PM »

Има някаква грешка, под името "Савел Хаус" БОК развъжда Любо Бояджиев от Банкя, в момента се е уединил в Лехчево окръг Монтана заедно с кучетата и конете. Най-добре се свържи с него, той си знае произхода на кучетата и ще ти насочи връзката най-добре. Любо е свестен човек.

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
ТИТО
Hero Member

« Reply #264 on: January 31, 2011, 16:45:50 PM »

OK,
 сигурно е така и се бъркам.Но преди години с такива фамилии бяха от БРФК - е да де то,,,,,.....   

milkojor
Sr. Member

« Reply #265 on: January 31, 2011, 16:47:48 PM »

и аз така съм чувал

Балкана ражда Хора,Полето Тикви !!!
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #266 on: March 20, 2011, 00:15:19 AM »

Япония - оцеляване:
http://www.youtube.com/watch?v=J3TM9GL2iLI&feature=player_embedded

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
borgvel
Newbie
*

« Reply #267 on: March 30, 2011, 22:47:15 PM »

Здравейте ,искам да кажа нещо по повод на господин попов.Запознах се с него случайно ,преди 10 години може и повече на една вила в района на язовир Доспат,има вилно селище Крушата се казва, бях доста млад тогава и се впечатлявах лесно и въпреки това не ми хареса този международен съдия, както се представи тогава.В хода на мохабета му казах че си търся каракачанка.Но сега, размисляйки ,не помня тогава ,тогава да е ставало на въпрос че неговите са бокове.Ставаше въпрос че е съгласен да ми даде каракачанец срещу един лев, при някои условия обаче.А именно,да го храня с два килограма месо дневно ,и когато му потрябва за да го ползва за разплод или за бой трябва да му го давам.Е това последното ме отказа от цялата работа.Другите негови съратници тука в Велинград ги познавам всичките що за стока са и дълго време не си взимах каракачака.Миналата година година обаче реших да си взема но пак имах едно наум,щото да си взема куче с произход не е много сигурно дали ще го имам дълго време,като са ми казвали какво става из района.Или за да го не закачат требва да го взема от тех а пък аз категорично не искам.Та си взех едно "немарково"от един овчарник (по точно две но едното го подарих)тука от Драгиново.Стана отлично куче само че на 7 месеца като стана, изправи ушите.Елиминиращ недостатък, но то си е мое аз съм си го гледал от 30 дневна възраст и тука при мен ще си остане.Та мисълта ми е че лошо влияние има господин попов.Както и да е, да са ви живи и здрави кучетата господа и да ви радват ,а тия дето разправят че било друго, а не каракачанка ,да си гледат работата,щото още от едно време като се каже че наоколо има каракачанец  и всеки почва притеснено да се оглежда, нали.
vano
Guest
« Reply #268 on: March 31, 2011, 06:32:24 AM »

и когато му потрябва за да го ползва за разплод или за бой трябва да му го давам.

Ти пък, той Попов не участва в такива работи, той е FCI съдия, а FCI не толерира боевете  lol lol lol
borgvel
Newbie
*

« Reply #269 on: March 31, 2011, 20:26:57 PM »

Да но FCI може и да не подозират, че имат такъв талантлив съдия,нали?
Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 27
  Print  

Jump to: