|
dandi
|
 |
« Reply #106 on: October 10, 2008, 16:04:41 PM » |
|
Сега като се изкъпят да спрат да се дръгнат и като им се даде и за вътрешно обезпаразитяване още по големи тикви ще станат. Благодаря ти,жива и здрава.
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #107 on: October 10, 2008, 18:59:38 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #108 on: October 11, 2008, 06:41:46 AM » |
|
изе трели ,are mad ,дели му сън .....на пиян на пушката да заставаш?и в стомаха ,ше умреш в мъки и бавно ,и на мен са ми стреляли кучетата и аз съм заставал на пътя ма до там не бих стигнал
пушка неможе да носи ей така чобанин,дори да е законна ,има малка вероятност да е с бележка за хищници ,но пък сега разправят че преди лов ше ги карат да духат (дрегера),с други думи твои чулияк му требва една лека проверка ,обясни му че може да дойдат ора ...ако и тва не помага ,саибиите да му наденат един чувал на главата
|
|
|
|
USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #109 on: October 11, 2008, 07:39:02 AM » |
|
Тя и простотията ходи по хората..
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #110 on: October 11, 2008, 08:05:23 AM » |
|
Бях шести клас. В голямото междучасие всички излязоха навън да се редят за закуски, а аз отидох при една моя приятелка от съседния клас да я видя. Тя беше пълна и всички я подиграваха.. В стаята имаше и едно момче - слабо но заможно.. Отдавна го тормозеха двама осмокласници - взимаха му джобните.. Влязоха в стаята, затвориха вратата, притиснаха го и го накараха да им даде парите си. Той съвсем по християнски - без никаква съпротива го направи.. Тогава моята приятелка им викна.. Те се обърнаха към нас, единият дойде и я ритна в стомаха. Хванах един стол, понечих да го вдигна и само облегалката остана в ръката ми.. Нямах много, много време да мисля и направо го шибнах.. В тоя момент вратата се отвори и влязоха около 5-6 човека.. Би първият звънец. Тоя само се обърна и ми каза, че няма да ми се размине.. Уплаших се. До края на деня не смеех да изляза от класната стая. Като приключиха часовете се облякох, нарамих си раницата и тръгнах по коридора. Видях ги тия двамата че ме чакат отвън.. Знаеш ли колко е странно - страхът и беса като се съберат в определено количество и като че ли ставаш безсмъртен. Свих си ръцете на юмруци, стиснах зъби и излязох. Тръгнах директно към тях. Като ги наближих си хвърлих раницата на земята, разкопчах си якето и извиках: "Давайте! Ще ме биете ли? Щото ако не ме биете аз почвам!" и се сбихме. После изядох един бой и от баба си, че се връщам такава от училище.. 
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #111 on: October 11, 2008, 08:11:32 AM » |
|
малеи , ти не си била луда am смела по рождение ,да са прекръстиш на смело сърце
|
|
|
|
USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #112 on: October 11, 2008, 08:46:57 AM » |
|
|
|
« Last Edit: October 11, 2008, 08:51:32 AM by Mad Max »
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #113 on: October 21, 2008, 17:04:00 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #114 on: October 21, 2008, 17:06:03 PM » |
|
Временни "капани" и доене.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #117 on: October 21, 2008, 17:10:02 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
innuendo
Jr. Member

|
 |
« Reply #118 on: October 21, 2008, 19:57:25 PM » |
|
Данди, не им ли е късно да ги къпите... на село помня август месец ги водеха на "баня" и после 3 дена млякото на пътя...
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #119 on: October 21, 2008, 20:00:34 PM » |
|
Не,ние винаги ги къпем по това време горе долу.
|
|
|
|
|
|
|
|