ГОООРДААААА СТАРА ПЛААААААНИНАААААААААА
ДООО НЕЕЕЕЙ ЛУДОГООООРИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
СЛЪЪЪНЦЕЕЕЕЕЕ ТРАКИИИЯЯЯ ОГРЯЯЯВААА
НААААД ПИИРИИИИНАААА ПЛААААМЕНЕЕЕЙ!!!!
ЛУУУДОООГООООРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦ !
"
Невероятна футболна нощ за БЪЛГАРИЯ! Един невероятен отбор в зелено продължава своя поход по европейските терени. Един непреклоним, борбен, уверен, и вярващ Лудогорец. Този отбор не познава отчаяние, униване, предаване, и слаб дух. Тези момчета предложиха обичайния ад и на Лацио. Първо го подчиниха на ''Олимпико'', а след това го довършиха на националния стадион. Слабо първо полувреме, но се събудиха тъкмо, когато трябваше. Аз лично трудно намирам думи, с които да опиша тръпката, емоцията и радостта си сега. Но най-вече гордостта си, с този абсолютен дебютант в Европа, който не спира да пише история, и да сътворява чудеса. Респект момчета! За Играта, за Вярата, за Борбата, за това, че ни направихте толкова горди за пореден път. Респект и за великата публика, която остави гърлото си по трибуните днес. 12-тия играч е винаги важен. Вие заслужихте тази подкрепа, заслужавате уважение и признание за всичко, което творите. Толкова много се гордея с Вас!!!! Но каквото и да се беше случило тази вечер, Гората пак щеше да заслужава адмирации и поздравление!
Жалко за хейтърите на които им изгоряха парите за билет днес. Жалко, че сме най-завистливото племе. Жалко, че се делим за глупости. Ясно е, че Левски и ЦСКА никога няма да пречупят езиците си, и да се подкрепят взаимно-това няма как да стане и в световен мащаб. Живеейки обаче в скромната ни футболна държава, която изживява такива футболни велики нощи през голям интервал от време, аз не виждам какво лошо има в това да удариш едно рамо на неутрален отбор. Това, че ще отдадеш подкрепата си на Лудогорец в Европа не те прави по-малко Левскар, или фен на ЦСКА! Но....такъв ни е манталитета. Как те ще са добре, щом ние сме зле. Успехите на Лудогорец са плод на правилна политика, стабилни финанси, търпение, и много работа. И в това аз не виждам нищо лошо.

))
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА! СМЕЛО НАПРЕД!!!!"
http://www.vbox7.com/play:c779140227http://www.dailymotion.com/video/x1dmz5k_ludogorets-razgrad-3-3-lazio-highlights-27-2-14-watch-online_sportДУХ И ВОЛЯ! НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!