Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 12, 2025, 18:36:38 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 26
  Print  
Author Topic: Проблеми на българското животновъдство  (Read 308390 times)
0 Members and 8 Guests are viewing this topic.
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #195 on: October 11, 2013, 16:44:57 PM »

Ей ей, айде стига де, повече от това на къде да раста biggrin
Всеки с мнението си smile

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
петко
Hero Member

« Reply #196 on: October 11, 2013, 22:10:37 PM »

абе андрешко не беше ли положителен герои в краина сметка ,и човещинка трябва понякога

Ами ако е бил от онези служители, които не са виждали животно и трактор(образно казано) и дето като ходят хората при тях да им свършат някаква работа(по-точно да си вършат работата) ги гледат надменно и се позовават на не знам си коя безсмислена клауза, заради която не може да им се помогне, или пък въобще не им обръщат внимание и ги прецакват - така му се пада не, ами му е и малко!!!!
не бива да обвиняваш някого по презумпция ,ами може и да не е бил ,със сигурност обаче е ударил кучето и азтова са го били а не от омраза към професията му или пък изпълнение на задълженията му
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #197 on: October 12, 2013, 19:27:09 PM »

Ами ако е бил от онези служители
Това "ако" нищо ли не ви говори!? Четете внимателно, казвам АКО е бил, може и да не е Wink

Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #198 on: October 12, 2013, 19:30:52 PM »

Брех, какви хуманисти и защитници на човешките права се извъдихте, да ви се не надява човек clap

rex
Hero Member

« Reply #199 on: October 13, 2013, 06:01:54 AM »

Дон Краси, за пореден път ми прави впечатление, че първо хвърляш няква остра теза, а в последствие като ти я "понатиснат" започваш да се полу-съгласяваш с другата страна, полу-да си отричаш собственото твърдение. Но това както ти казах го отдавам на младата ти възраст, за която е типично такова хем нахакано, хем неподплатено  поведение.
Относно хуманизма - ако недай си Боже такова "невинно" вкарване в спешното  се случи на твой близък, не съм убеден че ще реагираш по същия начин. Така, че недей пожелава такива работи на други хора.
Както ти каза Петко, заиграваш се с опасни определения, когато вкарваш всички под един знаменател. Това, че някой е чиновник, не означава автоматично, че е некадърник и не си върши работа. Ти в колко държавни/общински администрации си работил, та познаваш поименно персонала? Между чиновниците има много читави хора, на които системата не им позволява да работят още по-добре, както и да е.
Та в този ред на мисли, на въпроса ти "ами ако е бил от онези служители", единствения логичен отговор е "ами ако баба беше мъжка?".

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #200 on: October 13, 2013, 09:39:49 AM »

Не съм се съгласявал, вие не четете или не вниквате в напиканото.Като казвам "ако" означава, че написаното от мен е мнението ми относно тези, които не знаят за какво са там, но иначе са със завидно самочувствие и "пожеланието" ми, както го наричаш, се отнася за тях. Естествено, че не всички са такива, навсякъде има хора, които си вършат работата но или не ги отразяват или подобни "специалисти" ги засенчват щото са на еди кой си род, примерно.Та и да ме изкарваш млад, пеленаче и  какъвто още искаш, мнението ми и неприязънта ми към "специалистите", които дърпат всичко надолу, няма да се промени.Нямам нищо против тези, които съвестно си вършат работата, напротив Wink

П.П. Ако и ти си част от подобна администрация се надявам да си от тези, които си вършат добре работата biggrin

П.П.2 Ами ако баба беше мъжка - щеше да има дръжка, най-вероятно lol
« Last Edit: October 13, 2013, 09:43:59 AM by DonKrasi » Logged

rex
Hero Member

« Reply #201 on: October 13, 2013, 10:42:41 AM »

Извърташ се. Почна от това, че някой по принцип заслужава да бъде пребит, а стигнахме до ниво "ако, ако".
Не ми отговори на въпроса колко чиновника познаваш и лично на тебе колко не са ти свършили работа?  И между другото като каза 20 години преход (всъщност 24 почти), ти колко от тях помниш в съзнателния си живот?
Ако наистина както казваш, си градиш впечатленията от "телевизора", това не е добре. На крачка си от това да обсъждаш разпалено в кварталната кръчма колко милиона е откраднал Бойко Борисов и колко му е дълга пишката на Обама.

ПП Това за бабата беше отговор, а не въпрос.

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #202 on: October 13, 2013, 10:50:24 AM »

Прочети най-първия ми пост по темата и ще разбереш дали сега съм стигнал до "Ако" или е от самото начало, не се извъртам аз - вие не четете.
На мен малко са били тези, които са ми свършвали работа качествено и без да ме гледат като пребозали.
Може и да не помня всичките години но други ги помнят.
Не само от телевизията, но тези най са ме дразнили(не всички) и затова ги дадох за пример.
Няма смисъл да продължаваме да спорим, аз си имам моето мнение, ти твоето  Wink
Жив и здрав.

rex
Hero Member

« Reply #203 on: October 13, 2013, 12:15:05 PM »

Винаги съм уважавал прякото и директно мнение по даден въпрос. Особено ако е базирано на лично виждане по въпроса, на личен опит - и то подплатено със съответните аргументи, а не ей така по принцип - лаф да става. Правилното светоусещане дори.
Точно в такива тези рядко присъстват думички като "май" и "ако". 

rex
Hero Member

« Reply #204 on: March 25, 2014, 14:29:06 PM »

http://e-vestnik.bg/18353/desislava-dimitrova-ot-slow-food-unikalni-balgarski-hrani-izchezvat/
Статията не е от днес или вчера, но така или иначе е достатъчно актуална.
Аз лично мога да кажа, че моето семейство е  100% в групата на търсещите такива продукти. Каквито за жалост почти не се предлагат, а е и крайно трудно да се намерят. "Благодарение" на държавата.

vano
Guest
« Reply #205 on: August 27, 2014, 11:03:05 AM »

http://archp-bg.com/index.php/component/k2/item/1578-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%B4%D0%BE-%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%B6%D0%B0%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0
vano
Guest
« Reply #206 on: August 27, 2014, 11:03:27 AM »

http://archp-bg.com/index.php/component/k2/item/1579-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #207 on: August 27, 2014, 19:07:18 PM »

Много добри мнения, НО политици акъл не искат.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #208 on: August 27, 2014, 20:27:20 PM »

Както каза колега от форума, той знае кой е, няма политика за промяна в начина на разпределяне на субсидиите!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
Zahari
Hero Member

« Reply #209 on: August 28, 2014, 02:34:10 AM »

Проблема е че няма справедлива политика  във всички  сфери,вихрушката от онбашии менкащи власта си,не искат да  я  има.
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 26
  Print  

Jump to: