kennel Vucho
|
 |
« Reply #45 on: June 12, 2009, 04:59:02 AM » |
|
Г-н Русев, виждам че пишете из форумите но отговор на въпросите които лично поставих към вас не виждам!? Аз пак повтарям за всичко написано в отчета си съм готов да отговарям пред всички и пред всичко, но вие като чели ми се струва че избягвате въпросите! В крайна сметка аз член ли съм на МАКК и откога, къде ми е заявлението за членство? 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #46 on: June 14, 2009, 09:37:01 AM » |
|
Той ли да ти отговори на въпросите  ,няма как да го стори. И защо го наричаш господин той и кучешкато име дето си е сложил за ник не заслужава ,ти г-н му викаш. Чудя ти се Наско,защо му отговаряш на тая махленска клюкарка. И да питам аз по просветените-точно тоя караман(русев),какво е свършил в полза на КК,пък било то и мъничко каквато е и бедната му душица.Защото гледам в темата в която пише постоянно се плюе по КК,ама тоя същия Караман как да напише нещо с което да опровергае написаното против КК,нали е по интересно да пише кой какво накарал еди кой си,кой на кой се обадил и т.н. и т.н.,даже му е добре в компанията на тия дето не спират да бълват помия по адрес на КК на което той уж симпатизира. Симпатизира единствено на собствената си злоба май. Браво карамане,продължавай в същия дух пък дано станеш по забележим.....пък глей да се не задавиш в толкава много пенявене 
|
|
|
|
|
|
|
spartak888
|
 |
« Reply #47 on: June 14, 2009, 09:43:14 AM » |
|
Надявам се от така представените документи да стане ясно на всички подръжници на МОКК,че те не са това за което са се представяли,и да спрът най после да си правят проветрение на езиците. И дано г-н Русев има смелоста да отговори на поставените му въпроси.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #48 on: June 14, 2009, 14:54:49 PM » |
|
Каква смелост у тия хора бре?  От умрял писмо чакал ли си? -> Подвижни карикатури.
|
|
|
|
|
|
|
DIO
|
 |
« Reply #49 on: June 25, 2009, 06:44:34 AM » |
|
Я да попитам вас като по навътре в нещата:
Вярно ли е че Росен-Тито е осъден и трябва да плати 10 000лв
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #50 on: June 25, 2009, 08:01:41 AM » |
|
Осъден за какво? На кой да плати?
|
|
|
|
|
|
|
DIO
|
 |
« Reply #51 on: June 25, 2009, 10:24:08 AM » |
|
Осъден за какво? На кой да плати?
Такааа , първия вече "Повърна" крадените пари от МОКК ( МАКК ) . Росенчу Титов се отчети .Малко късно , но народа е казал : ............... от колкото никога . Росенчу се обадил по телефона на Тихомир Кунев с молба да му върнем парите ,които съда присъди на МОКК . Абе какво е това нахалство не мога да разбера . Първо жена му се обажда , сега той . Уж новия УС на МОКК беше смешен , а сега кой е смешника .
|
|
|
|
|
|
|
STARTER
|
 |
« Reply #52 on: June 25, 2009, 11:12:52 AM » |
|
дио, защо не се опиташ да кажеш ясно, това, което искаш да кажеш? Сега трябва да пишеш , как още не си ми върнал парите, дето ти ги дадох онзи път, когато ти ги дадох, а ти не ми ги върна, защото съм виновен, че не съм ти ги дал.
Май така е най-лесно, щото ако почнеш да говориш нещо сериозно ще ти се отговорят сериозно. А ти май не искаш това, а?
|
|
|
|
|
|
|
DIO
|
 |
« Reply #53 on: June 25, 2009, 12:34:45 PM » |
|
дио, защо не се опиташ да кажеш ясно, това, което искаш да кажеш? Сега трябва да пишеш , как още не си ми върнал парите, дето ти ги дадох онзи път, когато ти ги дадох, а ти не ми ги върна, защото съм виновен, че не съм ти ги дал.
Май така е най-лесно, щото ако почнеш да говориш нещо сериозно ще ти се отговорят сериозно. А ти май не искаш това, а?
Абе стартер невиждаш ли че съм го копирал това от друго място и питам дали е истина,ама ти нали си СТАРТЕР бързо запали 
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #54 on: June 25, 2009, 18:22:12 PM » |
|
DIO след като пуснатият от теб текст не е индикиран като нечий цитат, не очаквай че ще бъде приет като цитат и съответно коментиран като такъв.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
sabev
Newbie

|
 |
« Reply #55 on: July 03, 2009, 07:30:58 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #56 on: July 04, 2009, 13:04:01 PM » |
|
Изнесеното в горните журналистически материали е свързано с тежките нарушения извършени от определени служители на Министерство на земеделието и храните при осъществяване на държавната политика в селекцията и репродукцията. Действия целящи изместване на няколко стари работещи развъдни асоциации с новосъздадени лъжеасоциации протежета на определена група червени партийни функционери. Съвсем неслучайно Бъчварова, Желев и компания насочват властовите си хватки към пресиране на асоциациите на породи с най-голями популации. Голямата популация означава многобройно умножаване на селекционната такса за животно, която асоциацията взема от животновъда. Да не забравяме и държавната субсидия към самата асоциация, която също се базира на броя животни. Главните изпълнители в „червеният” план за прилапване на държавни средства са две подставени лица на Желев от Силистра – Тихомир Кунев и Стефан Николов. Същите през 2007г. приложиха „червеният” план и върху МАКК Стара Загора, не без активното участие на тогавашният председател Светлин Стоев. В резултат неудобните бяха елиминирани с поредица нелегитимни решения. А МАКК Стара Загора, пребоядисана и оформена вече като МОКК, се превърна в поредното послушно червено протеже на кликата около Желев и Бъчварова.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #57 on: July 04, 2009, 13:14:08 PM » |
|
Едно от заключенията в неотдавнашния доклад за корупцията на "Центъра за изследване на демокрацията" бе: “Неправителствените организации (НПО) са новите форми, чрез които корупционните практики проникват на най-високо ниво в държавата… Една от многото характеристики, че България е засегната от политическата корупция, са целенасочените опити за завладяване на НПО и създаването на квази-НПО." Именно това беше приложено и към МАКК Ст.Загора и я превърна в инструмент облужващ финансовите домогвания на червената партийна клика около екс зам. министър С.Бъчварова и екс директор на ИАСРЖ К.Желев.
На 5.01.2009г. от Министъра на земеделието и храните Валери Цветанов е разпоредена проверка относно нарушения при осъществяване на държавната политика в областта на селекцията и репродукцията в животновъдството. Описаните факти във доклада от проверката са скандален пример за корупция на високи нива!
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #58 on: July 04, 2009, 21:31:32 PM » |
|
Ето и самият доклад от назначената проверка от Министъра на земеделието и храните. Четете внимателно!  
|
|
« Last Edit: July 04, 2009, 21:32:18 PM by KaraKitan »
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #59 on: July 04, 2009, 21:34:02 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|