нещо ми се издъни съобщението- даже помислих, че някой ме дялна със сътъра.
та исках да кажа, че искам документа дето пише, че камен литов има жестоко отношение към щучетата или към животните въобще -э не помня как точно го бяхте заклеймили.
Тия истории с изложбите, съдиите, кой кого лъгал, защо лъгал дали въобще е лъгал хич не ме интересува.
Дай рандолчо този документ, за който ти пиша.
Ако не го дадеш, значи не си нищо повече от останалите плюнки дето само храчат. и до там им цялата кинология

Първо ако нямаш нищо против да се върнем малко назад в темата - ти спомена ,че г-н Литов има жестоко отношение към животни , а аз сам потвърдих и казах , че притежавам запис , а също и снимки - а ти си измисли ,че това не било доказателство , което само по себе си толкова смешно твърдение , колкото и теб самия .
Второ - че откъде накъде ще давам официялен документ на някакъв жалък тип , който няма смелоста да излезе със собствено име , а се крие като мишка. Някак си много глупаво изглежда аз да съм честен и да предоставям доказателства , на анонимни смешни типове без доблест с дребни и злобни душици. Просто не намирам логика да го правя , има си закони и места където се търсят такива сметки ,и смятам да те оставя да тръпнеш в очакване какво ще се случи

,пък ми дреме на ... какво ще кажеш оттук натам .