pes
Newbie

|
 |
« Reply #15 on: April 07, 2009, 14:19:34 PM » |
|
Ти не знаеш че нищто незнаеш "не може да проумеете елементарни неща!" - обясни кои са тия неща да заеме за какво говориме
|
|
« Last Edit: April 07, 2009, 14:20:43 PM by pes »
|
|
|
|
|
randol
Newbie

|
 |
« Reply #16 on: April 07, 2009, 14:29:54 PM » |
|
За това казах ,че ще ми е интересно да разбера какво незнам! А явно и доста други незнаят , така че моля , просвети ни!
|
|
« Last Edit: April 07, 2009, 14:32:03 PM by randol »
|
|
|
|
|
pes
Newbie

|
 |
« Reply #17 on: April 07, 2009, 14:44:56 PM » |
|
Ти му говориш оно рупа ли рупа.  Eто какво написа по горе Интересно ми е , защо някои хорица са с толкова ограничено мислене и винаги търсят под вола теле? Каква е тази изкривена представа , че всичко трябва да е само за далавера , че всички са като двамата господа изключени от БФК. Нещо много яко бъркате смисъла за това кое е добро и кое лошо, ама явно доста от началните ви годинки липсват та не може да проумеете елементарни неща! С де думите попитах кои са тия елементарни неща за кото пишеш а ти пак се опитваш да се измъкнеш със некакви неорентирани въпроси.
|
|
|
|
|
|
|
randol
Newbie

|
 |
« Reply #18 on: April 07, 2009, 15:13:51 PM » |
|
Ти му говориш оно рупа ли рупа.  Eто какво написа по горе Интересно ми е , защо някои хорица са с толкова ограничено мислене и винаги търсят под вола теле? Каква е тази изкривена представа , че всичко трябва да е само за далавера , че всички са като двамата господа изключени от БФК. Нещо много яко бъркате смисъла за това кое е добро и кое лошо, ама явно доста от началните ви годинки липсват та не може да проумеете елементарни неща! С де думите попитах кои са тия елементарни неща за кото пишеш а ти пак се опитваш да се измъкнеш със некакви неорентирани въпроси. Чета темата и какво да видя , едни жалки хорица напднаха хората , които се опитват да направят нещо с ясна цел , което да е наистина от полза на хората , а не само за един . Вместо да кажете - евала , браво , намери се някой да даде алтернатива на тази еднолична фирма "БРФК", веднага се намериха хора , които да оплюят всичко по стар български обичай. Съжалявам ,но такива хора които знаят само да седят отстрани и да цъкат с език - кой какво бил направил , и колкото по-нагло същия е излъгал хората , толкова повече му се кефят - за мен са просто едни нещастни човечета ,които нямат своя позиция и скачат само от цвят на цвят за да бъдат актуални ! Сега разбра ли или пак ти е трудно? Сега ще събереш ли сили да напишеш какво незнам?
|
|
|
|
|
|
|
pes
Newbie

|
 |
« Reply #19 on: April 08, 2009, 06:23:04 AM » |
|
И пак общи приказки и нищо конкретн
|
|
|
|
|
|
|
pes
Newbie

|
 |
« Reply #20 on: April 08, 2009, 06:31:41 AM » |
|
И пак общи приказки и нищо конкретно  Kажи ми с две думи какво свърши тая организация, каква деиност развива и със какво е помогнала на кинологията в България - За да е по-добра от БРФК! А не ми се обяснявай като ученичка какви били за тебе тия или ония щот ми дреме на....шапката за твоито мнение. пп. "Сега ще събереш ли сили да напишеш какво незнам?" Незнаеш каква е деиноста на тая БФК и какво е сршила през тия години от както съществува.
|
|
« Last Edit: April 08, 2009, 06:32:56 AM by pes »
|
|
|
|
|
randol
Newbie

|
 |
« Reply #21 on: April 08, 2009, 08:02:07 AM » |
|
И пак общи приказки и нищо конкретно  Kажи ми с две думи какво свърши тая организация, каква деиност развива и със какво е помогнала на кинологията в България - За да е по-добра от БРФК! А не ми се обяснявай като ученичка какви били за тебе тия или ония щот ми дреме на....шапката за твоито мнение. пп. "Сега ще събереш ли сили да напишеш какво незнам?" Незнаеш каква е деиноста на тая БФК и какво е сршила през тия години от както съществува. За такива като теб , каквото и да се каже никога и нищо няма да е конкретно, просто защото така ви е удобно.Винаги ще намирате оправдание за всички абсурди които са станали , стават , и ще продължават да стават в БРФК . Винаги ще гледате от една единствена гледна точка , да има хаос в Бг кинолгията за може отговорнстта да се размива , и да продължавате да правите дребните си далаверки. За БФК - Тепърва ще се доказва като организация , и веднага се опитвате да я очерните , без да знаете и вие самите защо , т.е. знаете тъй като със сигурност съдите според себе си и си мислите ,че щом в една организация лъжат , навсякъде другаде е същото(такива изводи може да правят само интелектуално ограничени хора).Не можеш да твърдиш , че не е направила нищо , без да знаеш дори кога е създадена и с каква цел , какво е станало за да остане в забвение и т.н. Просто престанете да прибързвате със заключения, а и всичко различно от БРФК винаги ще е по-хубаво поради един куп всеизвестни причини ,които са обществена тайна! П.С. Смени си проксито , доста е калпаво.А и самия факт , че ползваш такова показва каква дребна и злобна душица си .
|
|
|
|
|
|
|
pes
Newbie

|
 |
« Reply #22 on: April 08, 2009, 08:23:40 AM » |
|
Абе майсторе аз може да съм секакъв ама не изместваи темата а отговори на въпросите щом си толкова компетентен и си навътре в нещата.
|
|
|
|
|
|
|
randol
Newbie

|
 |
« Reply #23 on: April 08, 2009, 08:44:34 AM » |
|
Казах предостатъчно точно по темата.Друг е въпроса ,че ти е трудно и да четеш за да разбереш, но явно незнаеш колко букви има в българската азбука - чудя се как пишеш изобщо или може би друг пише вместо теб.А?
|
|
« Last Edit: April 08, 2009, 08:45:47 AM by randol »
|
|
|
|
|
pes
Newbie

|
 |
« Reply #24 on: April 08, 2009, 08:54:39 AM » |
|
Кво си казал бе шушляк - едно големо НИЩО A относно писнето сме 4-5 човека и с общи усилия горе долу сглобяваме ме 1-2 изречения 
|
|
|
|
|
|
|
randol
Newbie

|
 |
« Reply #25 on: April 08, 2009, 09:01:25 AM » |
|
Браво  Хубаво е, че си го признаваш/те  Така се стига до душевно спокойствие , което ви липсва  Как е времето в северна България, много се криете там.
|
|
|
|
|
|
|
pes
Newbie

|
 |
« Reply #26 on: April 08, 2009, 09:27:23 AM » |
|
 Нещо не ти е център GPSа и бърака посоките 
|
|
|
|
|
|
|
DIO
|
 |
« Reply #27 on: April 08, 2009, 17:47:56 PM » |
|
Браво  Хубаво е, че си го признаваш/те  Така се стига до душевно спокойствие , което ви липсва  Как е времето в северна България, много се криете там. Много е хубаво в северна България времето 22 градуса  И ако си познал някой стига се прави че ги разбираш тия проксита,ами кажи кое? Ама ти щот неси дребна и злобна душица затова си се скрил зат тоя ник 
|
|
|
|
|
|
|
randol
Newbie

|
 |
« Reply #28 on: April 08, 2009, 18:16:08 PM » |
|
Браво  Хубаво е, че си го признаваш/те  Така се стига до душевно спокойствие , което ви липсва  Как е времето в северна България, много се криете там. Много е хубаво в северна България времето 22 градуса  И ако си познал някой стига се прави че ги разбираш тия проксита,ами кажи кое? Ама ти щот неси дребна и злобна душица затова си се скрил зат тоя ник  Не се крия ,който трябва знае кой съм , но все пак казвам се Милен Димитров , администратор съм на http://bsv.bg ,колкото до pes нека сам се представи ,нали е ербап.
|
|
|
|
|
|
|
Марин Христов
Newbie

|
 |
« Reply #29 on: April 09, 2009, 06:27:47 AM » |
|
Така кажи бе, човек. Защо не започна с това. Давай в същия дух. Брани ги със зъби и нокти. Простено ти е!!!
|
|
|
|
|
|
|
|