novaka
|
 |
« Reply #2100 on: December 25, 2012, 12:36:42 PM » |
|
:cheers:Криси много добре се развиват  ,за мен са най добрите от кучилото.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2101 on: December 25, 2012, 12:46:22 PM » |
|
Благодаря, новак! И аз им се зарадвах искрено. Ще видим след третата година как ще се развият нещата  За сега са просто симпатични кутраци.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2103 on: December 28, 2012, 18:40:16 PM » |
|
п.с.Относно родословието на Хан ще го получат.Просто през изминалите дни бях повече от зает. Просто му кажи да не ти досажда на теб и да не се притеснява за педигрето.До няколко дни ще е в ръцете му!
N.B! Nemeth Patrik [27.12.2012 - 18:44]... hey we dont get still the pedigree of HAN what shall we do with puppies of him ? without pedigree.... i wrote to mr stoev 100times... ...
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2104 on: January 03, 2013, 20:44:52 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2105 on: January 03, 2013, 23:01:50 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2106 on: January 08, 2013, 19:14:28 PM » |
|
На 5-ти януари се родиха 5 кутрета от АКЧА АГ и АПАК в Италия. Живи и здрави да са, искрено им се радвам! Кучката с бебетата -> 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2109 on: January 08, 2013, 21:12:51 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2110 on: January 08, 2013, 21:13:55 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2111 on: January 08, 2013, 21:15:04 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2112 on: January 08, 2013, 21:16:06 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2113 on: January 26, 2013, 14:26:34 PM » |
|
|
|
« Last Edit: January 26, 2013, 14:27:12 PM by Mad Max »
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2114 on: January 26, 2013, 14:48:09 PM » |
|
Още една хвалба.  Станахме горди съсобственици на МЕЦА Максимус Хан Мо и междувременно автономна част от проекта наречен развъдник "Максимус Хан Мо" - за съхранение на чистокръвни туркменски линии.  Представям ви интегрирането на МЕЦА в нашата глутница.  "Мама", Батко и Аз     Из дневниците на наглата Мецана.. "Драги ми Смехурко, вече десет дена съм тук. С лично удовлетворение ти споделям, че крада каквото мога и по колкото мога.. И да не мога - пак е на мойта! Скрадвам си от млякото на малките досадки, скрадвам си от храната на батко - дори вече го приучих сам да ми оставя половината си порцион. Много съм горда със себе си. Няма по-голям пазач и терорист от мене. Тая ловна цвъкня и грозният му вой - едва го понасям - кога ли ще ме изкарат с него да му покажа кой е шефа? Запознах се с малкият терор, който стопаните ми все още считат за по-голям от мен самата - кутраците. Сдавих се с трима от тях вече и се кротнах. Много са ми и ми се качват на главата, ще измисля как да ги подчиня в най-скоро време - честна кучешка! Вече нося нашийник и вървя на повод. Почти без проблем. Отвреме навреме считам за необходимо да си покажа ината и изобретателността, тъй като ми се струва, че покрай толкова много работа всички забравят, че това са едни от нещата дето ги мога най-добре! Много ме кефи тая рошавата - мачка ме всяка сутрин и вечер, разтрива ми баджачетата и ми прави масажче на томбака.. И все ми говори, макар и през зъби, аз знам, че ме обикна вече. Все ме щипе по веждите - откъде ми ги измисли мама тези жълти двойни очи се чудя? Поскарвам Арзанчо и Бабу отвреме навреме и ми е кеф да ги гледам да се дърлят заради мен. Какво му трябва на едно диване..  Чувствам се закриляна отвсякъде и спокойна да си върша всичките бели, които съм си наумила. Няма по-щастливо парче от мен за сега. До нови срещи, твоя малка Патиланка"
|
|
|
|
|
|
|
|