rex
|
 |
« Reply #1860 on: September 15, 2012, 16:03:42 PM » |
|
Мад супер е Борката  Бабур, Бабур милия ...
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1861 on: September 15, 2012, 17:44:19 PM » |
|
По характер е същия като майка си.  59 килограма е, изглежда слаб, но главата му е доста голяма и веднага впечатлява. Снимките не придават реалната визия. Доста кучки качва, дори една роди 4 кутрета от него, докато бях там. Има проблем с китките на предните крайници - малко по-криви са от допустимото в стационарно положение, но в движение не му личи - движи се леко като лъв. Рано е за изводи - дали е наследствено или придобито, или вследствие на резултат от инбридирането.. Впечатление прави на пръв поглед - главата, изражението, широката челюст и дебелата муцуна отпред; за сметка на това - зъбите му са малко по-дребни от желаното и поочупени /един от резците има изкъртен/. Коститете му са широки, висок е около 76-78см. Изглежда набит. Гръдният му кош е разширен в задната част и се скъсява в предната /желателно е да е по-широк отпред, за да може хубаво да отвори лактите, а не да ги забива в ребрата/. Малко по-раздължен формат е /поясница и гръден кош/, но на фона на широките кости не се набива на очи. Крупата му е малко по-къса, но пък права. Това което ми достави огромно удоволствие е поведението му - досущ като на Багира. Това което ме изненада е силата му. Никога не бих предположила, че Борил притежава такава мощ, ако нямах възможността да го сравня с над 70кг азиатец, около 86-88см, с перфектна анатомия.. Имах възможността да се разходя и с двата мъжкаря поотделно, и двамата са на по година и нещо, но другия няма и на половина силата на Борил..
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1862 on: September 15, 2012, 17:54:55 PM » |
|
Имам определени очаквания.. ->   Пък ще видим!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1865 on: September 16, 2012, 18:24:52 PM » |
|
Алтын Кумлы БУРГУТ /БЕРГУТ, Горохов Х АЛТЫН, Окорочкова/ 
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #1866 on: September 16, 2012, 19:08:34 PM » |
|
Бабур определено ми харесва повече от Бовсер, да не говорим от Бергуд (на четвъртия Берк не съм виждал снимки от няколко месечен). Харесва ми много повече и от Расул Хан. А като гледам поколенията на братята- сигурно пак Бабур е най-добрия производител от тях (ако и Бовсер да има най-близък фенотип до Ровшан). Страшно съжалявам, че това куче се затри младо без да се използва и 1/10 от потенциала му. Лично за мен най-хубавия мъжки алабай влизал в Бг, докато се интересувах активно.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1867 on: September 17, 2012, 19:49:06 PM » |
|
Алтын Кумлы БУРГУТ /БЕРГУТ, Горохов Х АЛТЫН, Окорочкова/  Полубрат на ТОКАДО-ЧАКАН, дядо на БАБУ -> 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1868 on: September 23, 2012, 19:08:34 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1869 on: September 24, 2012, 18:50:33 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1870 on: September 25, 2012, 18:19:36 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1872 on: September 26, 2012, 05:43:46 AM » |
|
Криси, поздравленияза връзката Борил Х Бабу! Страхотно прозрение, дано да има и добър резултат! 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1873 on: September 26, 2012, 19:42:46 PM » |
|
Благодаря за поздрава!  Отдавна го замислям, пък каквото стане.. Липсва ми много тоя от аватара ми, но уви, не откривам негови наследници, които да ме грабнат.. Жалко.
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #1874 on: September 27, 2012, 06:01:16 AM » |
|
Той Акбай по принцип е дал малко синове, последно четох за негов жив син мисля в Украйна и то не толкова отдавна. На внуци поне няма ли доволен избор?
|
|
|
|
|
|
|
|