rex
|
 |
« Reply #1680 on: January 30, 2012, 14:19:16 PM » |
|
Киро, няма ли да размразяваш скоро дейността бе човек? Айде, че много скучно стана в последно време! 
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
Ак Езгер
Newbie

|
 |
« Reply #1681 on: January 30, 2012, 15:35:32 PM » |
|
Киро, няма ли да размразяваш скоро дейността бе човек? Айде, че много скучно стана в последно време!  Леко полеко се започва ;)При мен има една цоцолана от Гаплан и Акгушата.Скоро требе да прибера една невеста от Алгир и Маня. Другото което е Довлет Ватан е при мен и е заплодена на Алгир.И ще има още няколко интересни гадинки,ама си трайкам за сега  А,Сурчето ми неизменно си седи дома 
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #1682 on: January 30, 2012, 16:31:34 PM » |
|
При мен има една цоцолана от Гаплан и Акгушата. Тоя Гаплан по кой върви?
|
|
|
|
|
|
|
Ак Езгер
Newbie

|
 |
« Reply #1683 on: January 30, 2012, 17:33:08 PM » |
|
При мен има една цоцолана от Гаплан и Акгушата. Тоя Гаплан по кой върви? Син на шампиона Алберт.Алберт е внук на Акела 3
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1684 on: January 30, 2012, 19:04:40 PM » |
|
Усетих ти веднага бъзика.. Та и аз като брат ти /нищо че е чорбар/ чекам тука некой да разбие скуката, че той колкото и да се пъне все не успява нещо..
|
|
|
|
|
|
|
Ак Езгер
Newbie

|
 |
« Reply #1685 on: January 30, 2012, 19:11:53 PM » |
|
Усетих ти веднага бъзика.. Та и аз като брат ти /нищо че е чорбар/ чекам тука некой да разбие скуката, че той колкото и да се пъне все не успява нещо..
След малко ще ви кача две три снимчици. Само ме светнете,че нали съм тъпото и немога да пиша.Търса за нов отговори и нема бреееейййй 
|
|
|
|
|
|
|
novaka
|
 |
« Reply #1686 on: January 31, 2012, 08:03:41 AM » |
|
Всичките са страхотни Мад  Пълнят ми душата  Влизам и почвам да се заяждам :naughty:по-какво разбра,че са страхотни? п.с.много ви е сложен форума майка му стара.Аз нали имам трето отделение и нема справяне  Аз пък няма да се заяждам :biggrin:различни хора,различни идеали 
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #1687 on: January 31, 2012, 08:55:15 AM » |
|
Така е, така е - аз претенции за разбиване на скуката нямам. Ти си по тия работи - кучета с двама бащи и т.н. незначителни подробности. Гледам вече и на едноседмична възраст ги познаваш кое как е. Както я караш скоро и тестове за бащинство няма да ти трябват - ако дадено кучило е с няколко татковци, при раждането още ще ги разпознаваш кое кутре от кого е.  Успех!
|
|
|
|
|
|
|
novaka
|
 |
« Reply #1688 on: January 31, 2012, 09:01:01 AM » |
|
Киро, няма ли да размразяваш скоро дейността бе човек? Айде, че много скучно стана в последно време!  Леко полеко се започва ;)При мен има една цоцолана от Гаплан и Акгушата.Скоро требе да прибера една невеста от Алгир и Маня. Другото което е Довлет Ватан е при мен и е заплодена на Алгир.И ще има още няколко интересни гадинки,ама си трайкам за сега  А,Сурчето ми неизменно си седи дома  Ак Езгер-г-н Стоев имате ли направено(за нета) родословие на малката(Гаплан и Акгушата)? Ако може да го качите,интересна ми е кръвта назад.За Акгушата ми е ясно,но за Гаплан имам малко инфо.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1689 on: January 31, 2012, 11:11:08 AM » |
|
Киро, няма ли да размразяваш скоро дейността бе човек? Айде, че много скучно стана в последно време!  Така е, така е - аз претенции за разбиване на скуката нямам.
Тука има, тука няма.. Гледам вече и на едноседмична възраст ги познаваш кое как е. Ново ДВАЙСЕ  Успех на теб, на мен не ми е нужен 
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #1690 on: January 31, 2012, 11:22:54 AM » |
|
Ако притежаваше способността първо да четеш, а после да осмисляш щеше да постигнеш по-добри резултати в комуникацията си с хората, в частта "да разберем какво искат да ни кажат другите"... Като каза тука има, тука няма - забелязвам нещо избирателно ми коментираш поустингите, някои незначителни подробности са пропуснати. Що ли не съм учуден. 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1691 on: January 31, 2012, 12:06:07 PM » |
|
рекс, скайпа ми е taklamakan6, можем спокойно да обсъдим способностите ми щом ти е важна тема. Нямам кво да крия, тука предпочитам за кучета да говоря. Не ми се тъпче на едно място и не ми се повтаря до безкрай, че съм допускала грешки - сигурно и вбъдеще ще допускам. Нормално е за хора които практикуват нещо. Кире, дай коментар за тоя пес, нали си бил в Туркмения -> до колко е типичен, породен с характерен ли е за породата цвят спрямо произхода си и отговаря ли на развъждането на братята Кяризови?   
|
|
« Last Edit: January 31, 2012, 12:07:54 PM by Mad Max »
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #1692 on: January 31, 2012, 12:36:10 PM » |
|
И като не желаеш да коментирам твоите действия, другият път може да се опиташ да не се намесваш в разговорите ми с други хора. Няколко пъти съм казвал, че ако ме интересува някаква информация от теб, ще те попитам лично. Когато ме интересува какво става с развъдната дейност на Киро, питам Киро, не теб. Трябва ли всеки път, когато искам да питам някого или кажа нещо по тази тема в този форум, да ми се налага да те слушам? И това за грешките го разправяй на някой друг. Дето не прави разлика между грешка и добре обмислено действие.  Хайде чао и не си прави труд да ми отговаряш.
|
|
|
|
|
|
|
Ак Езгер
Newbie

|
 |
« Reply #1693 on: January 31, 2012, 14:40:31 PM » |
|
E,защо сега почвате да се ядете с моята поява? :no:Недейте моля ви.Просто се по-майтапих и хоп готови сте за гушите да се хванете.
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #1694 on: January 31, 2012, 14:49:04 PM » |
|
Твоето появяване няма нищо общо, споко човече!  Киро, имаш ли някаква информация какво става с Бабур. Бая отдавна чух някакви лоши работи, че с пушка бил стрелян и било под въпрос дали ще се възстанови? Ти остави ли си нещо от него? Поздрави
|
|
|
|
|
|
|
|