DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #2280 on: July 03, 2013, 14:52:07 PM » |
|
Този ли премолар липсва? P1 долу отдясно? 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #2281 on: July 03, 2013, 14:54:22 PM » |
|
Изглежда хубаво куче,но щом са решили,че не е "племенно" здраве да е,някой ще му се радва 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2282 on: July 03, 2013, 14:59:41 PM » |
|
Този ли премолар липсва? P1 долу отдясно?
Да. Изглежда хубаво куче,но щом са решили,че не е "племенно" здраве да е,някой ще му се радва Ще ми се аз да му се радвам.  Броят на мъжките породни представители на туркменски кучета в България е ограничен /под критичния минимум/. И който се занимава трябва все да му мисли..  Мен постоянно ме тресе алчнотията за кучета, но разумът ме ограничава. Вече имам шест. 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #2283 on: July 03, 2013, 15:10:43 PM » |
|
Не си единствената, и други страдат от тая алчнотия  Е щом те спира пак е добре,ама мене не знам дали ще има какво да ме спре един ден,както беше модерно да се казва : "като му дойде времето"........... Разум няма да е със сигурност 
|
|
|
|
|
|
|
петко
|
 |
« Reply #2284 on: July 03, 2013, 20:00:23 PM » |
|
Брех че си ми..  Искаш да ми бегаш, ама нема да ти дам.  ... И ти пишеш, че гледаш и си гледал кучета по стечение на някакви обстоятелства и си достатъчно любопитен да ръчкаш, да се ровиш, да търсиш и да си намираш.  Присъствието ти е задължително, макар и в повечето случаи нежелано /приличаш на мен  /. ... Тъй че НЕ вАжи оправданието ти за "ви". Следващият път си помисли преди да натиснеш ентъра.  имах впредвид че не съм азиатаджия ... аиде приемаи оправданието бре ако бехме хептен нежелани да са ни изгонили -още ни търпят 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2285 on: July 04, 2013, 05:18:34 AM » |
|
То не е нужно да си азиатаджия, или  каракачанджия. Там ли беше - там беше. . Не се реже туй що се е бясно вкоренило.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2286 on: July 04, 2013, 05:52:39 AM » |
|
Не си единствената, и други страдат от тая алчнотия  Е щом те спира пак е добре,ама мене не знам дали ще има какво да ме спре един ден,както беше модерно да се казва : "като му дойде времето"........... Разум няма да е със сигурност  Ще го мислиш като ти дойде до главата. Дойде ли до там, все нещо ще натиска газта, пък друго - спирачката, трето съединителя и т.н.  Аз му викам "разум", пък може и мухи да са. 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2287 on: July 04, 2013, 13:06:47 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2288 on: July 05, 2013, 06:36:19 AM » |
|
Продаден в подмосковието за 1500 лева. 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2289 on: July 06, 2013, 07:55:44 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2290 on: July 08, 2013, 06:07:09 AM » |
|
Хоссар, 6 лет. Крупный, рост 83 см в холке кобель .Жесткий и неподкупный, отлично охраняет территорию и хозяина. Происхождение Хоссара: Отец: Кара-Келе Хоссар (Кара-Келе Айбар х Алтын-Кумлы Карабаш) вл. Девятияровы г.Тула инбреден 2х2 на Карагеза (Горохов) и 4х4 на Акгуша (через сук Кара-Гез и Акбай) Мать: Кара-Келе Эл (Гаплан (Акула) х Сарыгыз) вл.Дедикин г.Тула - внучка Гаплана Нурыева и правнучка Старого Гаплана Хусейнова. Хоссар сдал норматив по караульной службе КС-1, на выставках оценки не ниже «отлично», а так же 3 САС и СС. Тестирован. Хоссар, очень нефотогеничный кобель, на самом деле ах, какой классный! Кобелище!  
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2291 on: July 10, 2013, 10:30:23 AM » |
|
Саят Каракум РАХАТ, 16 мес. , соб. р-к "Зар Хакан". Баща: А-Гарахан (Сырлон х Эрлен Мато) Майка: Кара-Келе Карлавач (Токадо Чакан х Кара-Келе Гёрк) Полусестра на моята БАБУ.   
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2292 on: July 10, 2013, 10:33:24 AM » |
|