Ак Езгер
Newbie

|
 |
« Reply #2025 on: November 14, 2012, 19:27:55 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #2026 on: November 14, 2012, 20:22:49 PM » |
|
Е**СИ!!! Това куче е.....Нямам думи!!! Все едно виждам невероятен кавказец!!!! Ето така мога да определя тази гледка, въпреки че не съм в час с тази порода.
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #2027 on: November 15, 2012, 07:03:15 AM » |
|
Рекси,тука ако може един коментар от теб най-приятелски
Ами здрава, опъната кучка. Сухи устни, няма изразен стоп. Дълбоки гърди със заоблени ребра до колкото мога да видя.Щироки и здрави бедра, широк постав. Правилен формат - нито много приземиста, нито скоклеста. Харесва ми кучето. ПП За тазите питах, щото нали има една теория, че азиатските лисунгери идват баш от миксиране с тези хрътки.
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
skolev
|
 |
« Reply #2028 on: November 15, 2012, 08:01:45 AM » |
|
A postanovkata na zadnite krainitzi ne e li malko X-obrazna?
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #2029 on: November 15, 2012, 08:10:19 AM » |
|
То затова и от снимки не се правят такива изводи.  Първо кучето е снимано в ляв профил, второ как да разбереш нормално положение ли е това или снимката го е хванал в момент на извъртане/пренасяне на тежестта примерно, щото и левия лакът се вижда отворен малко на тази снимка. Туй може да каже този, който е виждал кучето на живо.
|
|
|
|
|
|
|
Ак Езгер
Newbie

|
 |
« Reply #2030 on: November 15, 2012, 18:05:28 PM » |
|
A postanovkata na zadnite krainitzi ne e li malko X-obrazna?
Така е хваната на фокус.Едва ли има кучки с такава задница като нея освен сестрите и.Кучката е с уникално здрава задница!Които желае,може да дойде и да види. п.с.Мерси Ники.
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #2031 on: November 15, 2012, 18:54:34 PM » |
|
Киро, от къде го извади това животно? Напоследък няма къде да ти следя работата (не си я представяш форумно) и явно много съм изостанал.  ПП Забравих да напиша, че кучката е и с отлична пигментация на видимите лигавици - гъба, джуки, въпреки почти изцяло белия си цвят. А относно задницата - така широко стъпило куче наистина трудно ще има споменатия проблем. Дори и ръчно да е нагласено за снимката, предните крака най-вероятно ще покажат. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Ак Езгер
Newbie

|
 |
« Reply #2033 on: November 15, 2012, 20:27:49 PM » |
|
Киро, от къде го извади това животно? Напоследък няма къде да ти следя работата (не си я представяш форумно) и явно много съм изостанал.  ПП Забравих да напиша, че кучката е и с отлична пигментация на видимите лигавици - гъба, джуки, въпреки почти изцяло белия си цвят. А относно задницата - така широко стъпило куче наистина трудно ще има споменатия проблем. Дори и ръчно да е нагласено за снимката, предните крака най-вероятно ще покажат.  Никсън,кучката е щерка на Сурмека. Майката е щерка на Гисар и Юрга.Честно казано момите от това кучило ме радват и само едно мъжко което е в Турция. п.с.По-горе бях постнал един тюлен :lol:какво ще кажеш за него?Па после аз ще ти пообясня за кучето.
|
|
|
|
|
|
|
петко
|
 |
« Reply #2034 on: November 16, 2012, 06:48:14 AM » |
|
След като Борил се спуска след Алар значи не е толкова опасен и доминантен за колкото го мислехме, просто още другите не могат да му свикнат, а и той се чуди за кво иде реч, но видно, почва да му прищраква.. Wink наистина неможе да се разбере кои какъв е така през пет чифта очи и уши това че се спуска след друго куче ,не е признак за доминатност или липса на такава ,и доминатите се спускат ако това имаш впредвид ,всеки един член може да предупреди за опасност и естествено е да реагират останалите ,друг е въпроса ,че различните кучета приемат за заплаха различни работи ,палетата даже и на костенурки лаят ,наи опитните почти само на истинска заплаха ,неща за които знаят ,че деиствително могат да нападнат стадото(донякъде тука вече и от чобанина ако е толерирал реакция към нещо кучетата го научават- да речем хора ) малките и младите се учат от старите кучета(аз съм абсолютен привърженик на това ,обачее трябва кучето което ги учи да е добро),залаиваики нещо последва реакция от старите обаче ако нещото ,не представлява заплаха според домината ,тои си се връща и по този наин малките разбират ,че не трябва да лаят по това съответно ако има реакция разбират от кое трябва да бранят ,е не става от раз това обучение но е наи правилно Домината се разбира наи лесно на паницата когато ги храниш или забележи как когато се разминават срещаики се из сюрията се подушват и подчинения понякога привежда глава и ближе муцуната на по старшия ,донякъде и при разгонена кучка ,ама донякъде щото нагона на някои кучета е толкоз силен ,че не спазват иерархията имал съм случаи гонче даже да се дръвчи и да се налага да яде зъбите
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #2035 on: November 16, 2012, 06:54:22 AM » |
|
Ако за това питаш, да ти кажа не мога да видя много по снимките. Освен, че е бая здрав добитък. 
|
|
|
|
|
|
|
bovser-beri
Jr. Member

|
 |
« Reply #2036 on: November 17, 2012, 06:16:04 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
goce_07
|
 |
« Reply #2037 on: November 17, 2012, 11:41:28 AM » |
|
хубаво и яко ку4е ,ама май майка му е съгрешила с були кута или с някой американски гладиатор 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #2038 on: November 18, 2012, 16:36:27 PM » |
|
|
|
« Last Edit: November 18, 2012, 16:37:09 PM by Mad Max »
|
|
|
|
|
novaka
|
 |
« Reply #2039 on: November 19, 2012, 18:51:19 PM » |
|
:cheers:Криси малките са супер да са му живи и здрави на човека,ще видим как ще се развият в бъдеще. Братята на Ерли са много хубави  ,по леки са от нея, повече приличат на майка им(може и снимките да ме лъжат).Имаш ли инфо. за размерите им?
|
|
|
|
|
|
|
|