Интересна за клиничната психология обаче е бурната реакция на лицето Н. Атанасов срещу публикуваният пост на малкия Адриан( виж цитатите по-долу).
Очевидно е, че срещу дете "академика" е голям курназ. Лее грозни обиди и закани. Да се чудиш това същият елемент ли е дето бяга като дявол от тамян когато го поканят на публичен диспут или когато го срещнат на изложбите в Сливен.
Николай Атанасов - cynology
BGDOGFORUM
Re:За овчарското куче на България... И още нещо
« Отговор #631 -: 28.01.2011 23:05:07 »
Тази вечер мой познат ме изненада „приятно”, изпращайки ми няколко снимки с думите: „преди няколко години ти ми показа тези снимки като твои, а сега според каракачанкаджиите се оказва, че кучето е каракачанско, отдавна е отлетяло в кучешкия Рай и най-важното – че го изкарват за съвсем друго. ”
Както винаги, нищо ново под слънцето. Шайка недодялани манипулатори, че на всичко отгоре и убедителни в твърденията си.
Това куче охранява стадо крави, живее в едно село на около 5 км от Нова Загора. Направил съм му повече от 30 снимки, снел съм му екстериорните измерения и най-важното – живо и здраво е все още по простата причина, че няма нищо общо с 80-те години.
...
Явно, ще пиша продължение на статията "За каракачанското куче или как дявола чете евангелието".
BGDOGFORUM
« Отговор #634 -: 29.01.2011 18:14:12 »
Какви имена, какви чувства, каква кал ?!
Това куче съм го снимал лично и тези снимки са правени от мене на 15 Май 2005 година. Собственикът на кучето живее в село на около 5 км от Нова Загора. Казва се Андрей, има мандра и дойни крави, които отглежда в сграда на разтурената кооперация.
Още нещо като информация ?!
Защото на тая мошеническа пасмина все нещо не им достига, все нещо неправилно са ги разбрали, а те - Ангели небесни !
BGDOGFORUM
« Отговор #635 -: 29.01.2011 19:18:18 »
Тук е същото куче. За сведение на безгрешните и вечно ощетените:
BGDOGFORUM
« Отговор #640 -: Днес в 08:56:17 »
Не, силата им е в поместването. А като ги хванеш в крачка, бягат като плъхове от потъващ кораб.
И ни лук яли, ни лук мирисали.
p.s. Атанасов, в твой интерес е да идеш на лекар и да списваш публично след консултация със специалист. Хем ще получиш облекчение за тежките си комплекси за малоценност, хем няма да се излагаш пред хората. Но пък ако те напъва твърде много отвътре можеш и да продължиш автосатирата си за евангелията. Излагацията си е лично твоя.