Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 23, 2025, 09:33:50 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 50
  Print  
Author Topic: Основни линии и фамилии включени в селекционната работа на М.А.К.К.  (Read 455150 times)
0 Members and 11 Guests are viewing this topic.
dandi
Hero Member

« Reply #210 on: September 08, 2010, 18:01:57 PM »

Кой Аго Сабри?Джамбазов ли?
goce_07
Hero Member

« Reply #211 on: September 08, 2010, 18:08:28 PM »

не знам фамилията му.сега двамата му внука се занимават с овци.единия се казва Аки.миналата година като бях там имаха едно много старо сиво куче и един негов син на 5-6 год. на име Белич.
dandi
Hero Member

« Reply #212 on: September 08, 2010, 18:19:08 PM »

Същия трябва да е,ходи все с каскет.Има го на една стара снимка с едно черно бяло куче-Кемал
goce_07
Hero Member

« Reply #213 on: September 08, 2010, 18:22:20 PM »

да май е същия
aborigen
Sr. Member

« Reply #214 on: September 09, 2010, 08:27:26 AM »

нямам фотография,знам само ,че е било средно на ръст ,кундо(гуджук) и с малко високопоставени сравнително малки уши.кучето е било много корав боец, затова в Самоков са плодели на него ,щото е мачкало местните кучета.
Глупости на тракълета.
Нито едно друго кучило няма от бащата на Кашо. hmm hmm hmm
Кашо мачкаше всички кучета от всички породи ама за бащаму незнам дали е така.
Кашо само не е пускан на Кангал щото по това време нямаше кангали . biggrin biggrin biggrin
Гоце много не си наясно с некой работи.
aborigen
Sr. Member

« Reply #215 on: September 09, 2010, 08:32:44 AM »

И по Гергьовския събор в Богданов дол мачкаше със сърце доста по-голямите коматани от разни породи и безпородия.
Уточни за кое куче става на въпрос защото на Кашо бащаму никога не е воден на борби.И Гоце си прави грешните изводи.
Кашо нямаше загуба по Богданов дол и Батановци.
goce_07
Hero Member

« Reply #216 on: September 09, 2010, 10:51:11 AM »

не ,не си правя грешни изводи.аз не знам дали бащата на Кашо е воден на борби .знам само ,че е бил на едни помаци от Якоруда , които са работели по Самоковско.и наистина ще се радвам ,ако някой пусне снимка на кучето.
ТИТО
Hero Member

« Reply #217 on: September 10, 2010, 06:59:43 AM »

То ние ако пасти не ядем с нашите костенски ,кой друг да ги яде?-Нали трябва да ги яде тоя дето ги има notworthy. Ще ги ядем ,пък барем направим и върнем някое на старите кучета. clap
  Един ден Ники ако остана без кучета ще дойда да си взема от вашия костенски дамазлък-ако ми дадете де... lol lol

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
aborigen
Sr. Member

« Reply #218 on: September 10, 2010, 10:14:26 AM »

То ние ако пасти не ядем с нашите костенски ,кой друг да ги яде?-Нали трябва да ги яде тоя дето ги има notworthy. Ще ги ядем ,пък барем направим и върнем някое на старите кучета. clap
  Един ден Ники ако остана без кучета ще дойда да си взема от вашия костенски дамазлък-ако ми дадете де... lol lol
Ще ти дадеме biggrin biggrin biggrin
А пък може и по Бодровския Рекс да ти дадеме. biggrin biggrin biggrin
Тука в Самоков имаме всичко. biggrin biggrin biggrin
Когато Ники от Самоков извади кучета от Бодровския Рекс някой хора не бяха и чували затова куче.
Скачка на Бодровския Рекс и Канджа.
Канджа,на СПАС ТУНЕВ ПО КУЧЕТАТА.
Сори за качеството ама технологийте по това време бяха други. cheers cheers cheers

ТИТО
Hero Member

« Reply #219 on: September 10, 2010, 10:40:21 AM »

Благодаря ти предварително Ники за обещаните кученца clap. Аз не се и съмнявам ,че имате от "всичко "там. Оно нали знаеш от вашето по-убаво нема. notworthy
  Добре че е Огнян там че да има и от наречената "костенска кръв"..от Борето.
 По бодровския какво ще ми дадете?Ако има давай и сега.Ама да си приличат малко от малко на него.lol lol Някой път наминете от тук на живо да видите как изглежда в поколенията Рекси не на снимки.
айде много здраве на Говедарци.
Като се видиме ще обсъждаме повече...

goce_07
Hero Member

« Reply #220 on: September 10, 2010, 16:59:30 PM »

Абориген ти като си толкова наясно ,защо и сега не ги мачкаш другите породи.И ми чети по-внимателно постовете и не ги меши с тези на Каракитан.Чудно ми е защо винаги ви става криво ,като някой каже откъде е бащата на Кашо.
aborigen
Sr. Member

« Reply #221 on: September 11, 2010, 08:25:07 AM »

Абориген ти като си толкова наясно ,защо и сега не ги мачкаш другите породи.И ми чети по-внимателно постовете и не ги меши с тези на Каракитан.Чудно ми е защо винаги ви става криво ,като някой каже откъде е бащата на Кашо.
Бащи много майката е една. biggrin
Чувал съм друга история от този който произведе Кашо, Гошо от Широки дол. cheers cheers cheers
Така че може и да не е по ЯКУРУДСКИ КУЧЕТА. lol lol lol
Ти просто пишеш неща за който незнаеш.

aborigen
Sr. Member

« Reply #222 on: September 11, 2010, 08:41:35 AM »

Благодаря ти предварително Ники за обещаните кученца clap. Аз не се и съмнявам ,че имате от "всичко "там. Оно нали знаеш от вашето по-убаво нема. notworthy
  Добре че е Огнян там че да има и от наречената "костенска кръв"..от Борето.
 По бодровския какво ще ми дадете?Ако има давай и сега.Ама да си приличат малко от малко на него.lol lol Някой път наминете от тук на живо да видите как изглежда в поколенията Рекси не на снимки.
айде много здраве на Говедарци.
Като се видиме ще обсъждаме повече...

Росене по Бодровското куче
имаме живи и синове и дъщери и още много други наследници.
Когато Ники води кучката при ШОПА от Бодрово да се гони,Шопа му подари едно черно женско кутре дъщеря на Рекси по неговите си кучета.
Та тая дъщеря все още е жива и здрава и още се кучи.И от нея има за тия 12 години толкова много кучета.
Червени ,черни,шарени каквито искаш такива мога да ти покажа.
Но ти сега си имаш като ги загубиш като кръв тогава можеме и дати подариме някое.
Кво стана с МАНГАЛА нали беше по Бодровския.Четох някъде, че сега си купил най чистия жив екземпляр по Рекси.
Пусни някоя снимка на Рекси и до нея сложи на някой от наследниците му за да видиме ПРИЛИКАТА.
ТИТО
Hero Member

« Reply #223 on: September 11, 2010, 15:42:04 PM »

Ники няма да ти пусна ,ще те чакам да дойдеш да ги видиш. Кръвта скоро няма да я загубя.Дано де.
Като дойда някой ден по САмоков ще ти се обадя да ме заведеш да ги видя тия кучета...и не се притеснявай няма да купувам ...Имам достатъчно.
« Last Edit: September 13, 2010, 17:53:14 PM by kennel tito » Logged

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #224 on: September 14, 2010, 20:34:07 PM »

Кой ще спретне една биография и на Сирак:

hammer hammer hammer

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 50
  Print  

Jump to: