,neshto pak si minala na vie .rabotata mi e spukana .vikai mi kakto precenish ,to kaka li ne sa m narichali
djolyp .zashto kogato zatyvash iskash da hvanesh za rykava i vashite
,ako ima edno kuche deto na teb ne ti haresva ti smiatash che i tam ima melezi a mnogog vyv vashata deto i vie i nie"gi vijdame" ? e nali i dvete sa melezi
sushto i prosvolutata ti fraza nali beha bok kak stana kk ,murdjo ti go kaza iasno bok e sinonim na mleziata po tova ime e vuzmojno da ima i karakachanski kucheta
tuk vuprosa ne e kokoshkata ili iaiceto ......v nachaloto beshe kk
imash navika da pliuesh neosnovatelno tam vyv foruma vi tona ti e korenno razlichen ...a tuka sme ravni -"i nashte i vashte melezi" posle se pravish na jetva i tva ne mi haresva
Не претендирам моите да са чисти и истински-и не ме интересува
кой какво си мисли за тях-отглеждам си ги и си ги обичам.
Ако не стават-какво от това-няма да ги наритам и да ги натиря.
Но е смешно много смешно че всички работят с едни и същи кучета
.az puk zaiaviavam che moite do edno sa melezi pretendiram samo che sa chobanski .e i? kakvo obshto imat te s porodata za koiato uj mileem .bilo to kk ili bok(kakto tam se harchat) s tvoite obache ne e taka chatkash li ? tvoite se iavaiavat kato etalon edin vid ,hubavko e da razpraviash imam bok ot edi kakvi si roditeli na edi kava si cena ma tva si ima i nedostatyci .nevyrvi samo s az si gi obicham i kvo da gi naritam li .selekciata e jestoko neshto napraktika ednoto izgaria za da sveti na drygoto . ednoto umira za da prosushtestvuva drygoto ,niama miasto za vsichki
za edni isushtite kucheta .edni isushti praroditeli nishto neznachi ...az imam hibrid deto edinia djins mu e rodopski drygia anadolski ,moga da ti izkaram polubratia deto e vidno che niamat nishto obshto taka che ne priravniavai keliavoto klonche kato katrish vurha na dryvcheto ,nishto che sa ot edin koren
Все Джоли ви е в очите-където и да пише-където и да чете.
Нещо против мен ли имате-кого съм обидила лично или засегнала по някъкъв начин.
Винаги съм била коректна и с едните и с другите -какво лично имате към мен ?

radvai se ..s rovshan ne bih pisal