Аз имах предвид гаврата на ромите с българските гробища.
имал си впредвид вандалщината на някои циганин ,а не на ромите ,нищо не си разбрал от това което ти каза каракитан
Но ако проследя мисълта ти за прогонването, измъчването и каквото и да е ставало тогава с българските "турци", тогава може да се върнем още по-назад във времето и да те питам какво можем да кажем пък за 5 века робство ?
И сега какво? Да си караме "око за две, зъб за чене" .
специално тази и без кавички можеш да я пишеш ,вече е чиста туркиня , макар и от името и от селото от което произлиза се вижда че била помакиня ,и тя не говори за възродителния процес като ми заговори за зъби ченета ,тя помни и 64 и и 70 чак после за за 85 ,нещо повече помни разказите на баба си от преди комунизма 1912 -13 година и тогава е нямало атака ,но човешката глупост винаги си я имало
така вследствие на недалновидната ни политика са си заминали хора които ,ако не преди то сега вече са милиони ,това е и част от проблема с ромите и топенето на българската нация ,нация която през 5 века кланета е цъфтяла ,че и вързала ,там са се родили и ботев и левски ,там във тъмното робство българите са си "извоювали'(слагам го в кавички защото не било с оръжие) и независима църква ,там е писана и история славянобългарска там е имало богаташи които със собствения си акъл са забогатяли
а сега когато сме свободни ...
самия факт ,че ми говориш за 5 века робство ме кара да спра да ти пиша ,но няма ,вярвам в теб просто се опитаи да излезеш от клишетата и да помислиш (нали ти споменах за образованието на запад)
https://librev.com/discussion-bulgaria-publisher/1795-2012-10-06-09-10-59винаги когато чуя 5 века ще ги пускам такива
Този филм беше излъчван, ако не се лъжа, още преди Атака да ги има. А и филмът обхващаше общото мнение на цяло населено място. Сега къде точно е това място, не мога да ти кажа. Ще се разровя в интернет и ще се опитам да го намеря, но едва ли, имайки предвид колко е стар. Между другото, хората интервюирани в този филм, бяха изключително агресивно настроени към християни, българи и държава.
Това не го намирам за нормално, след като живеят тук с нас... Но така ще е, след като има толкова либерални и търпеливи хора, които да ги подкрепят.
Айде, да речем че тая агресия е породена от неправилното отношение към тях по време на комунизма.
Тогава ние след 5 века робство как трябва да се държим с тях? Ако се замислиш... а?
може и вмро да е пък и шовинизма не е патент на атака винаги е имало и ще има такива хора ,даже не само сред българите и сред помаците ги има и сред турците ,защо си мислиш ,че само някои имат право на това низшо чувсто ...за робството пак ......абе къв е тоя реваншизъм бре точно тези даже и не са живяли може би тогава ,както и ти ама миризливата ни история към това ни води история нагодена към недалновидната ни полтика
Това не го намирам за нормално, след като живеят тук с нас... Но така ще е, след като има толкова либерални и търпеливи хора, които да ги подкрепят.
......ау ,ами вземеи им поканата и да си ходят в турция
можеш ли да ми кажеш колко години родопа е била под византииско владичество ,колко под българско колко под османско ,аз даже се учудвам отде тва запазване ,като се имавпредвид колко време са били българи и колко турци и то турците всеки ден колене изнасилване и пак накрая да се налага да ги приютява от братята им
и накрая да те питам докога ще търсиш различното у хората барем при помаците нещо общо не видя ли?
И искам да се съглася с теб за едно. Наистина има наслояване на омраза между едните и другите от страна на хора, които имат интерес да не сме единни.
и ти ама хич не ги затрудняваш
Но пък и народа не е чак такова стадо, та да се хваща на всичко.
не сме народ а мърша ...не съм фен на дядото но все пак
точно стадо е народа немаме си интелигенция изтрепаа я комунетата и братушките ,между другото народа дето помнил ятагана го е освободил чорбаджията и интелигента
Я виж в интернет колко много млади и стари Българи проявяват съпричастност към турците със случващото се в момента там. Дори и аз, "нацистът" и "расистът", подкрепям турския народ в борбата им с несправедливостта.

,маи ти дотегна титлата националист и либерал ще станеш
еи тука един колега със твоито съпричастие
http://ivo.bg/Искам да те питам нещо. Какво е, според теб, разрешението на проблема с паразитите, не за хората които имат различна вяра и разбирания? След като си чешем езиците вече толкова време, дай да дадем предложение за изход на ситуацията? Защото най-накрая ще вземе да изкараш нещата така, че нямаме никакъв проблем с тях...

,ами честно незнам ,обаче знам ,че не става така както сме го подкарали ,проблем определено имаме и то голям ,на първо да се учат ,наиденов искаше малцинствата да ги прави овчари ,колко жалко обаче е прав ,те не могат да се включат в трудовия пазар и да искат ,както казах да се учат ,после трябва да намерим работа ,тоест да отваряме работни места ,и накрая да ги приемаме като равни ,касулацията ги прави истински цигани ,и помаците ги прави помаци тя ,това са етноси с изградена култура и оставаики отделно и сочени както различни ,те никога няма да се интегрират особенно помаците (за циганите не съм убеден ,че и след това ще успеят )когато едно село е изцяло помашко то си запазва всичко ,ако е сред българи стават българи барабар с табиетите им и атеизма ,ако е сред турци стават такива сред американци американци ,не ме караи да ти давам примери има бол за инегрирани такива и сус друго вече самосъзнание ,както и обратното ,с други думи да не се делим и да се приемаме