ами аз и за гръцкия че и за сръбския национализъм говорех ,само не споменах наи големите на балканите албанците ,ама тяхното повече на патриотизъм и шовинизъм на едно място ми изглежда
еи ти на да видиш ,че другите са по зли ,ама ми е чудно що милеете за чужди пък ваще ....е те нали са си ваши и може другите нямат право да се отнасят така?
а може и да видиш един два каракачана ама сиви

ако те вълнуват такива мога да ти ги пусна за търция албания гърция абе из целите балкани странното е едно все българската реч е от мюсюлмани
а и в мала азия и странно ама тамръшлии още помнели българския и посрещат с добре дошли българите инак техното село го няма ,перущица си е там
http://e-vestnik.bg/9123Милея аз... всичките под ножа... нали съм нацист!

това ти го казваш ,и повтаряш и повтаряш ,ше вземеш да си повярваш накрая ...искаш ли да ти се извиня пак?
https://librev.com/discussion-politics-publisher/2083-2013-06-11-09-27-32 Национализмът не трябва да се обърква с патриотизма.
...аз бих казал и с патриотарството
Националист е онзи, който мисли единствено, или най-вече, чрез понятията на конкурентния престиж. Той може да бъде положителен или отрицателен националист – с други думи, той може да употребява мисловната си енергия за да възхвалява или омаловажава – но при всички случаи мислите му се въртят около победи, поражения, триумфи и унижения. Той вижда историята, и особено съвременната история, като безкраен възход и падение на велики властови общности и всяко случващо се събитие му изглежда като доказателство, че неговата собствена общност е във възход, а някакъв омразен съперник – в падение. Но в края на краищата е важно и да не се обърква национализма с простото преклонение пред успеха. Националистът не изхожда просто от принципа да се присъединява винаги към най-силната страна. Напротив, щом веднъж е избрал страна, той убеждава себе си, че тя е най-силната и е в състояние да се придържа към убеждението си дори и когато фактите са против него до съкрушителна степен. Национализмът е жажда за власт, смесена със самозаблуда. Всеки националист е способен на най-очебийна нечестност, но заедно с това – тъй като смята, че служи на нещо по-голямо от самия себе си – той е в състояние да вярва непоклатимо, че е на страната на правдата.
Почти във всеки възможен случай, националистът не мисли, говори или пише за нищо друго освен превъзходството на собствената си силова единица. Трудно, ако ли не невъзможно е, за който и да е националист, да прикрие привързаността си. И най-дребната забележка за собствената му формация, или пък каквато и да било косвена похвала за някоя конкурентна организация, го изпълва с неудобство, което той може да облекчи само чрез изказването на остър отговор...
маи не става националист от мен

,и аз да почна като теб ..та щом не ставава и повече се възхищавам на "обидни" писаници какъв съм? патриот и националист било едно значи съм национален предател така ли?такъв ли ме наричаш ?