Караманчо,ти не знаеш какво да ме питаш за да ти обяднявам
Данди, най-напред помислих, че си мъж и тъкмо щах да те питам защо вървиш с рогата напред, пък то се оказа че си жена
Както и да е, това не е толкова важно. Важното е че си овчарка, че имаш и кучета, че бая си препускала по баирите и би трябвало да си навътре в нещата.
Аз на зная наистина какво точно да питам, защото все още "опипвам почвата" - казах вече, че засега чета и разглеждам а като видя някой коментар, реагирам. Е може реакцията ми да е грешна - все пак нито кучета мои си имам, нито личен опит. но затова пък съм тук да гледам и да питам. Казах ти - братовчед ми има две, на които вика каракачанки. да ти кажа едно с друго не си приличат. Караман ми хареса повече и исках така да се включа във форума но ми излезе съобщение, че името е заето и аз се регистрирах като Караманчо.
Това което най-напред видях бяха едни уши с едни нескопосано сложени точки. После прочетох, че коментари по снимки не се правят, което сигурно е правилно, ама се изненадах, че после ти веднага скочи да показваш снимки за съпоставяве. пък те всичките ти снимки от БОК. Попитах те, нали това е форум за каракачанки, темата е за нашите кучета - казано с други думи - за каракачанските, а ти намесваш други породи, за да си защитиш тезите си или по-точно - не да ги защитиш ами да минеш в защита чрез атака.
Каква работа имат тези снимки дето ти ги накачи при условие, че не са на каракачански кучета. Уж не търсиш интрига, дори мене обвиняваш в това, пък то това дето го правиш си е жива интрига.
Та питам те - ха кажи кои са истинските каракачански - тези с късите уши или тези, дато им висят като парцали. щото има и и от едните, има и от другите и все каракачански им викате.
хайде обясни ми първо кое как е по отношение на тези прословути уши, дето се хванахме за тях, пък после ще питам и за друго, щото доста снимки вече видях и доста въпроси ми се въртят вече из главата. Ама дай да оправим първо ушите.