Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: XII Национална изложба на Каракачански кучета, 22 април 2023г. с.Железница - фотогалерия, резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 13, 2025, 17:15:50 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2408874 times)
0 Members and 8 Guests are viewing this topic.
dandi
Hero Member

« Reply #630 on: March 21, 2009, 21:42:38 PM »

ААаааа тъй ли караманчо,виж ти clap
Каквото повикало такова се обадило.

"Какво се повикало".
Нещо не ми стана ясно какво искаш да кажеш.
Аз написах - форума е за каракачански кучета, темата е за нашите, демек, каракачанските кучета, а ти вместо да се опиташ да защитиш или обориш написаното по темата за нашите, демек, каракачанските кучета, си тръгнала да се "защитаваш" като показваш кучета от друга уж порода.
Ти какво си написал за каракачанските кучета?Нямаш куче,няма какво да напишеш,спри да лаеш като рабаджийски мъник
dandi
Hero Member

« Reply #631 on: March 21, 2009, 21:44:18 PM »

Е и какво показваш това порода ли е  едно с едно няма
И виж колко са дребни а вашите сега ги правите по големи от БОК такива каракачанки не е имало
Ти няма и какво да показваш,покажи едно голямо мое куче.
dandi
Hero Member

« Reply #632 on: March 21, 2009, 21:45:54 PM »

Ти нали четеше и се учеше,много бързо искаш да се научиш да коментираш плювчо
nepokis /Лайката/
Newbie
*

« Reply #633 on: March 21, 2009, 21:59:42 PM »

Боже ти си била много ограничена много си бедна на епитети

Явно си плювалник щом другите плюят по тебе clap
Karamancho
Newbie
*

« Reply #634 on: March 21, 2009, 22:03:04 PM »

ААаааа тъй ли караманчо,виж ти clap
Каквото повикало такова се обадило.

"Какво се повикало".
Нещо не ми стана ясно какво искаш да кажеш.
Аз написах - форума е за каракачански кучета, темата е за нашите, демек, каракачанските кучета, а ти вместо да се опиташ да защитиш или обориш написаното по темата за нашите, демек, каракачанските кучета, си тръгнала да се "защитаваш" като показваш кучета от друга уж порода.
Ти какво си написал за каракачанските кучета?Нямаш куче,няма какво да напишеш,спри да лаеш като рабаджийски мъник

Нищо не съм написал. Аз съм дошъл тук да чета и като не ми е ясно да питам. Ама нещо и с четенето не се получава - до момента и нищо не съм прочел.

Ти тръгна нещо да обясняваш, а сега почна да изпадаш в истерия. между другото какво означава "рабаджийски" ?

Да, вярно е, че аз нямам мое куче - виждал съм само чужди, но като те гледам как се държиш вместо да се навия да имам куче по-сокоро ще се отвратя от таквиз набедени специалисти - дето хем не виждат къде са сложени точките, хем квичат като прискрипани свине.

Хайде, недей да беснеиш ами обяснявай, че да не задавам глупави въпроси.
Karamancho
Newbie
*

« Reply #635 on: March 21, 2009, 22:05:04 PM »

много си бедна на епитети

ами те епитетите не растат по гората no
dandi
Hero Member

« Reply #636 on: March 21, 2009, 22:10:41 PM »

Тая тема незнаех че е за мен no
Кой плюе по мен,за теб и компания знаем,вие друго не умеете освен да плюете clap
dandi
Hero Member

« Reply #637 on: March 21, 2009, 22:11:51 PM »

Караманчо,ти не знаеш какво да ме питаш за да ти обяднявам
nepokis /Лайката/
Newbie
*

« Reply #638 on: March 21, 2009, 22:26:00 PM »

Тая тема незнаех че е за мен no
Кой плюе по мен,за теб и компания знаем,вие друго не умеете освен да плюете clap

Казах ти че те гони параноя каква компания те гони аз не знам никой от тук пишещите

Много се надценяваш щом мислиш че всички са те зяпнали и им е много кеф с теб да се занимават no Wink
Chakala
Newbie
*

« Reply #639 on: March 21, 2009, 22:27:04 PM »

"Покажи ги тия старите да ги видим
И колко подтипа са в момента в МАКК ако знаеш да кажеш?
А тези дето ги показваш боковците нети ли писна да ги слагаш?Що не покажеш на един дето пише с ник Теофил и те приличат на тези или неприличат?"

да ме извинят тия чиито снимки съм ползвала

SLOJI  SEGA    NIAKOI   OT  NOVITE  DO  TEZ
Karamancho
Newbie
*

« Reply #640 on: March 21, 2009, 22:32:22 PM »

Караманчо,ти не знаеш какво да ме питаш за да ти обяднявам

Данди, най-напред помислих, че си мъж и тъкмо щах да те питам защо вървиш с рогата напред, пък то се оказа че си жена hmm
Както и да е, това не е толкова важно. Важното е че си овчарка, че имаш и кучета, че бая си препускала по баирите и би трябвало да си навътре в нещата.

Аз на зная наистина какво точно да питам, защото все още "опипвам почвата" - казах вече, че засега чета и разглеждам а като видя някой коментар, реагирам. Е може реакцията ми да е грешна - все пак нито кучета мои си имам, нито личен опит. но затова пък съм тук да гледам и да питам. Казах ти - братовчед ми има две, на които вика каракачанки. да ти кажа едно с друго не си приличат. Караман ми хареса повече и исках така да се включа във форума но ми излезе съобщение, че името е заето и аз се регистрирах като Караманчо.

Това което най-напред видях бяха едни уши с едни нескопосано сложени точки. После прочетох, че коментари по снимки не се правят, което сигурно е правилно, ама се изненадах, че после ти веднага скочи да показваш снимки за съпоставяве. пък те всичките ти снимки от БОК. Попитах те, нали това е форум за каракачанки, темата е за нашите кучета - казано с други думи - за каракачанските, а ти намесваш други породи, за да си защитиш тезите си или по-точно - не да ги защитиш ами да минеш в защита чрез атака.

Каква работа имат тези снимки дето ти ги накачи при условие, че не са на каракачански кучета. Уж не търсиш интрига, дори мене обвиняваш в това, пък то това дето го правиш си е жива интрига.

Та питам те - ха кажи кои са истинските каракачански - тези с късите уши или тези, дато им висят като парцали. щото има и и от едните, има и от другите и все каракачански им викате.

хайде обясни ми първо кое как е по отношение на тези прословути уши, дето се хванахме за тях, пък после ще питам и за друго, щото доста снимки вече видях и доста въпроси ми се въртят вече из главата. Ама дай да оправим първо ушите.
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #641 on: March 21, 2009, 22:34:43 PM »

za edin komentar za uho i kakvo stana. njma dialog a samo kavga. dandi i ti ne si prava. prestavisi she si posnala snimka na moe kuche i mu se prismivash che bilo dalgouho. kak she se pochustvat horata. te ne sa po malko meraklii ot teb. tova imat tova pokazvat. puk i v ochite na drugite i tvoite moje da sa smeshni.
Chakala
Newbie
*

« Reply #642 on: March 21, 2009, 22:35:27 PM »

niakoi   shte   komentirali   kucheto  ot   3str.    na  razvadnik  tito    
Karamancho
Newbie
*

« Reply #643 on: March 21, 2009, 22:40:44 PM »

za edin komentar za uho i kakvo stana. njma dialog a samo kavga. dandi i ti ne si prava. prestavisi she si posnala snimka na moe kuche i mu se prismivash che bilo dalgouho. kak she se pochustvat horata. te ne sa po malko meraklii ot teb. tova imat tova pokazvat. puk i v ochite na drugite i tvoite moje da sa smeshni.

Повечето от каракачанските дето ги видях тази вечер едно с едно не си приличат, а все са уж породисти. как така.

Е, не мога да си изкривя душата, че има хубави, направо красиви кучета, ама какви са...

за това питам, но никой от специалистите не отговаря, а тръгва да се заяжда и да се подиграва.

Едно дребно като барак, друго едро като санбернар, трето с уши като на глист, четвърто-ушите му като подметки на цървул, пето кривокрако, шесто джуките му като на мастиф и така нататък. И всичките каракачански Huh?

Хайде, съвсем сериозно питам - обяснете ми, независимо дали сте развъдчици, овчари или каквито там щете - все с кучета се занимавате, все претенции имате, ама само на подигравка и опит да обиждате го докарвате.
Karamancho
Newbie
*

« Reply #644 on: March 21, 2009, 22:42:27 PM »

niakoi   shte   komentirali   kucheto  ot   3str.    na  razvadnik  tito    

Абе Койот, дай го туй куче тука бе.
Ако не можеш, дай поне линк към този тито - къде да го търся посреднощ.
Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 589
  Print  

Jump to: