Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на български породи кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 13, 2025, 23:14:47 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2410029 times)
0 Members and 15 Guests are viewing this topic.
Chakala
Newbie
*

« Reply #585 on: March 21, 2009, 19:22:26 PM »

http://www.youtube.com/watch?v=KY2L9EfwZF0&feature=related        specialno  za    goce007
dandi
Hero Member

« Reply #586 on: March 21, 2009, 19:24:30 PM »

Айде сега г-н Непокис ,понеже ти много ги разбираш да ми обясниш та и аз да разбера ,защо на трите кутрета не са им пораснали ушите най бързо.
Chakala
Newbie
*

« Reply #587 on: March 21, 2009, 19:26:28 PM »

kneper     благодаря   сега  да  чуем   компетентните      за  тез  уши
Chakala
Newbie
*

« Reply #588 on: March 21, 2009, 19:27:54 PM »

вьв   развьдник   тито  на  стр.3      има  една   кучка    меца      китан  ако   тие    удобно   коментираи  неините   уши

Чакал, я сложи това куче тук. До развъдник Тито още не съм стигнал.

данди ще му слои точките апък останалите ще я оценят по точковата система  notworthy
не  знам  как  става   ти  ако  можеш   даваи

Това ли искаш чакале
даваите   с  червените   точки  да   видим Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh??
dandi
Hero Member

« Reply #589 on: March 21, 2009, 19:37:43 PM »

Давайте и вие да видим no

nepokis /Лайката/
Newbie
*

« Reply #590 on: March 21, 2009, 19:38:59 PM »

Айде сега г-н Непокис ,понеже ти много ги разбираш да ми обясниш та и аз да разбера ,защо на трите кутрета не са им пораснали ушите най бързо.

Защо трябва да обяснявам на такава всезнайковица те и децата са на ясно Гледам те как и в другия форум се изхвърляш като риба на тенекия и ставаш за смях
dandi
Hero Member

« Reply #591 on: March 21, 2009, 19:40:30 PM »

Защо трябва да обяснявам на такава всезнайковица те и децата са на ясно Гледам те как и в другия форум се изхвърляш като риба на тенекия и ставаш за смях
[/quote

Ти на мен смешко няма какво да ми обясняваш,видно за всички е кой как се изхвърля и кой става за смях
« Last Edit: March 21, 2009, 19:41:04 PM by dandi » Logged
robert knepper
Newbie
*

« Reply #592 on: March 21, 2009, 19:50:05 PM »

[/quote
Данди като нямате други развлечения по селата що си избивате комплексите във интернет   форумите

Ти на мен смешко няма какво да ми обясняваш,видно за всички е кой как се изхвърля и кой става за смях
nepokis /Лайката/
Newbie
*

« Reply #593 on: March 21, 2009, 19:51:10 PM »

[/quote

Смешко е на майка ти дъщерята.Леко с нервите ще погрознееш  Истината боли.Кажи на Атилчо да ми сложи бан и той подскочи онзи ден щато ощипана госпойца
robert knepper
Newbie
*

« Reply #594 on: March 21, 2009, 19:53:13 PM »

[/quote

[/quoteДанди като нямате други развлечения по селата що си избивате комплексите във интернет   форумите
Karamancho
Newbie
*

« Reply #595 on: March 21, 2009, 19:55:36 PM »

Ами аз мисля щото са пълни с калифорнийските червеи на петко.

Данди, ти луд ли си или на луд се правиш - ушите ли са най-важните са каракачанката или пък за останалите.
Ако е така, кажи защо. А пък аз ще ти кажа, че като ровя тука из форума има и от едните и от другите и все за каракачанки минават. ха сега де? как така. Хайде да те чуя.
dandi
Hero Member

« Reply #596 on: March 21, 2009, 19:56:08 PM »

Не ми бери грижа дали ще погрознея lol
Коя истина(тая дето искате да е истината или ИСТИНАТА,нали я гледаш истината или си сляп.
Че от къде на къде ще казвам на Атилчо кой да баннва,негова си работа
Ако те банне кой ще ни разсмива
velislav6
Full Member

« Reply #597 on: March 21, 2009, 20:00:24 PM »

Данди видя ли какво стана овчарите станаха за смях а гражданите истинските разбирачи
dandi
Hero Member

« Reply #598 on: March 21, 2009, 20:08:47 PM »

Велиславе,ти не разбра ли,че овчарите от овчарски кучета хал хабер си нямат.
Виж тия дето вържат по едно куче някъде,или затворят няколко в клетки или апартаменти,те най много разбират от тия кучета,
Chakala
Newbie
*

« Reply #599 on: March 21, 2009, 20:10:43 PM »

Данди видя ли какво стана овчарите станаха за смях а гражданите истинските разбирачи
kato  si  ovchar  ne  znachi  che  si  razbirach
Pages: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 589
  Print  

Jump to: