Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 13, 2025, 23:05:24 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2410024 times)
0 Members and 14 Guests are viewing this topic.
Karamancho
Newbie
*

« Reply #570 on: March 21, 2009, 18:51:37 PM »

Караманчо,разбирачите сте вие както ти казах.Ни куче имаш ни дявол,и сигурно си видял тия двете на братовчед ти,но  много си в час,браво.

Не знам дали съм в час или в междучасие. За сега чета и гледам.
Продължавай,с четене и гледане професор можеш да станеш no

Може, надявам се да стана. Затуй предпочитам да чета и да гледам. Доста шарена работа.
Ще потърся и ония дога и вано май бяха, както ме посъветва твоя колега.
Влязах тук защото братовчед ми каза че кучетата му били каракачанки и това бил форума за тях.
dandi
Hero Member

« Reply #571 on: March 21, 2009, 18:52:19 PM »

вьв   развьдник   тито  на  стр.3      има  една   кучка    меца      китан  ако   тие    удобно   коментираи  неините   уши

Чакал, я сложи това куче тук. До развъдник Тито още не съм стигнал.

данди ще му слои точките апък останалите ще я оценят по точковата система  notworthy
не  знам  как  става   ти  ако  можеш   даваи
Това кутре Атина май се казваше или бъркам,е произведено от елитен развъдник за Българско овчарско куче,не че плюя,но я му сложете червени точки да видим колко са му големи ушите,пък може и да сбъркате,то се вижда.
nepokis /Лайката/
Newbie
*

« Reply #572 on: March 21, 2009, 18:52:59 PM »

И какво да ти разбира,като говорош само глупости и те гонят от всички форуми Петко
robert knepper
Newbie
*

« Reply #573 on: March 21, 2009, 18:54:19 PM »

Какво му е на Ураган на долната челюст,как откри че му има нещо от една снимка confused

Напротив, нищо не съм открил. само искам да кажа, че нещата са долу горе като снимката с точките - слагани, но защо са слагани и колко точно са сложени, никигеен го е казал - смешници, коментиращи по снимки.
смешници, коментиращи по снимки -Точно :clap:това са такива като тебе,нямат куче ама под вола теле търсят.

Точките с колко см са сбъркани с 15 сигурно
Tи кат имаш 20 кучета незначи че ги разбираш
И как ще сложеш точките ако не на снимка?

По вашия начин неизкам и да ги разбирам no
Като няма за какво е ясно че за точките ще се хващате и за снимките.
С точките или без точките ухото се вижда,вземи ги сложи ти точките по плавилно.
Кът неискаш да ги разбираш що взимаш отношение за точките дето нямаш и понятие
Karamancho
Newbie
*

« Reply #574 on: March 21, 2009, 18:55:57 PM »

вьв   развьдник   тито  на  стр.3      има  една   кучка    меца      китан  ако   тие    удобно   коментираи  неините   уши

данди ще му слои точките апък останалите ще я оценят по точковата система  notworthy
Това кутре Атина май се казваше или бъркам,е произведено от елитен развъдник за Българско овчарско куче,не че плюя,но я му сложете червени точки да видим колко са му големи ушите,пък може и да сбъркате,то се вижда.

Колко са големи? Ами колкото на онова черно-бялото, дето беше по-нагоре и почти колкото на това дето му сложили червените точки.
Кои са елитните развъдници за каракачанки?
petko
Hero Member

« Reply #575 on: March 21, 2009, 18:56:20 PM »

И какво да ти разбира,като говорош само глупости и те гонят от всички форуми

i az tva se pitam zakvo iska da pisha na kirilica sled kato samo gluposti pisha ,moje bi da gi razbira po dobre lol

nepokis  poneje vijdam che me poznavash dobre a imash skromnite devet posta ,si pravia izvodite che si stara riba ,i to vmirisnata dotolkova che ne smee da se regne s nika s koito vliza v drygite forumi ,prav li sum?

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
petko
Hero Member

« Reply #576 on: March 21, 2009, 18:59:01 PM »

neznam dali e ot vuzrasta ama tva e s po golemi ...niaka shiroki mu sediat ne sa prilepnali ,,no po princip na malkite im izglejdat po golemi ushite

dandi
Hero Member

« Reply #577 on: March 21, 2009, 19:00:20 PM »

Какво му е на Ураган на долната челюст,как откри че му има нещо от една снимка confused

Напротив, нищо не съм открил. само искам да кажа, че нещата са долу горе като снимката с точките - слагани, но защо са слагани и колко точно са сложени, никигеен го е казал - смешници, коментиращи по снимки.
смешници, коментиращи по снимки -Точно :clap:това са такива като тебе,нямат куче ама под вола теле търсят.

Точките с колко см са сбъркани с 15 сигурно
Tи кат имаш 20 кучета незначи че ги разбираш
И как ще сложеш точките ако не на снимка?

По вашия начин неизкам и да ги разбирам no
Като няма за какво е ясно че за точките ще се хващате и за снимките.
С точките или без точките ухото се вижда,вземи ги сложи ти точките по плавилно.
Кът неискаш да ги разбираш що взимаш отношение за точките дето нямаш и понятие
Ха ,кой те е излъгал че нямам понятие,разбирачо.
Ти да не би повече да разбираш,какво си написал или направил за кучетата.
Или ти се струва че си взел правилното отношение
Chakala
Newbie
*

« Reply #578 on: March 21, 2009, 19:03:34 PM »

neznam dali e ot vuzrasta ama tva e s po golemi ...niaka shiroki mu sediat ne sa prilepnali ,,no po princip na malkite im izglejdat po golemi ushite
даи   да   видим  ти  кви  отглеждаш    като  гледам   кво  пишеш  явно  си  голям  разбирач   и  развьдчик
petko
Hero Member

« Reply #579 on: March 21, 2009, 19:05:19 PM »

даи   да   видим  ти  кви  отглеждаш    като  гледам   кво  пишеш  явно  си  голям  разбирач   и  развьдчик

mi gledai po dobre pisal sum "neznam" .......otglejdam cherveni kaliforniiski chervei ,ma reshih da zatvoria cikula i si vzeh i kravi da serat ,sledvashta stypka da si poseia domati nakrai i she si gi iziam 
« Last Edit: March 21, 2009, 19:07:25 PM by petko » Logged

nepokis /Лайката/
Newbie
*

« Reply #580 on: March 21, 2009, 19:06:59 PM »

Е вижда се колко ги разбираш щом показваш кутре и не знаеш че първо и най бързо израстнат ушите и това мисля че не е БОК
dandi
Hero Member

« Reply #581 on: March 21, 2009, 19:16:42 PM »

Това и то е кутре ама не са му пораснали ушите сигурно

тава също

това също
dandi
Hero Member

« Reply #582 on: March 21, 2009, 19:18:51 PM »

"и това мисля че не е БОК"
Какво е според теб smile
Chakala
Newbie
*

« Reply #583 on: March 21, 2009, 19:21:13 PM »

"и това мисля че не е БОК"
Какво е според теб smile
  za  karucata   mi  trjabva    takova
robert knepper
Newbie
*

« Reply #584 on: March 21, 2009, 19:21:59 PM »

Това ли искаш чакале
Pages: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 589
  Print  

Jump to: