kennel Vucho
|
 |
« Reply #7935 on: December 15, 2016, 09:45:45 AM » |
|
Ицо, кой по точно казус визираш? Това че да не вярвам на собствените си очи? Това че липсва кучешки зъб вродено? Това че заплождаме на Бордер колита!? И това да го казва човек който ей така само да се заяжда? Айде нека да сме сериозни.
|
|
|
|
|
|
|
no member
Newbie

|
 |
« Reply #7936 on: December 15, 2016, 10:20:13 AM » |
|
От всичко написано до тук, виждам един единствен - информацията, по-точно нейното пречупване, препредаване, тълкуване не на последно място и т.н. А частните случаи, които споменаваш са, сам знаеш какви са. Но пак казвам, това е начин на изразяване, понякога плод на емоция. А и може да се чуете, белким се разберете, защото като гледам има други пък, които едвам държат да се включат в "мелето".
|
|
|
|
|
|
|
Khagan
Jr. Member

|
 |
« Reply #7937 on: December 15, 2016, 10:25:38 AM » |
|
От това което чета излиза, че един твърди едно, друг друго, трети трето и всички се кълнат и не отстъпват. На хората им остава да си изберат страна върху думите и клетвите. Няма ли някакъв по-сигурен начин да се докаже или опровергае нечия версия или винаги си има някакъв % не доказуемост който се намира в нечия глава? При другите държави и породи как ги решават тея неща?
|
|
|
|
Upton Sinclair: 'It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it...
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7938 on: December 15, 2016, 16:46:08 PM » |
|
От всичко написано до тук, виждам един единствен - информацията, по-точно нейното пречупване, препредаване, тълкуване не на последно място и т.н. А частните случаи, които споменаваш са, сам знаеш какви са. Но пак казвам, това е начин на изразяване, понякога плод на емоция. А и може да се чуете, белким се разберете, защото като гледам има други пък, които едвам държат да се включат в "мелето".
Никаква емоция просто не съм зависим от никоя организация и знам много за измишльотините им.И неми пука от никой. Ама лъжат хората. Та като имат толкова снимков материал да покажат и да ме оборят. А иначе знаят да плямпат че Мето е мелез и че Славейко е лъжец. Толкова заблудени момчета има във тая организация та ега прогледнат. Пусти страх. Гледайте си по Китан и нека ви се подиграват хората. И нека Вожда ви обясни от къде е КИТАН  А Вучков да ви обясни откъде по беловеца идват жълтите очи.  Та кой гледа мелези незнам. Това е форум за дискусия да питаш и всичките да разберат.А телефона е за любовни работи. 
|
|
|
|
|
|
|
Zahari
|
 |
« Reply #7939 on: December 15, 2016, 19:59:38 PM » |
|
Всички знаят пътя,но малцина вървят по него. Пътят преминава през онова,от което се страхуваш,а не покрай него.
Бодхидхарма
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #7940 on: December 15, 2016, 20:25:17 PM » |
|
Всички знаят пътя,но малцина вървят по него. Пътят преминава през онова,от което се страхуваш,а не покрай него.
Бодхидхарма
Така е Захари, напред и нагоре!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #7941 on: December 16, 2016, 11:40:24 AM » |
|
Никаква емоция просто не съм зависим от никоя организация и знам много за измишльотините им.И неми пука от никой. Ама лъжат хората. Та като имат толкова снимков материал да покажат и да ме оборят. А иначе знаят да плямпат че Мето е мелез и че Славейко е лъжец. Толкова заблудени момчета има във тая организация та ега прогледнат. Пусти страх. Гледайте си по Китан и нека ви се подиграват хората. И нека Вожда ви обясни от къде е КИТАН  А Вучков да ви обясни откъде по беловеца идват жълтите очи.  Та кой гледа мелези незнам. Това е форум за дискусия да питаш и всичките да разберат.А телефона е за любовни работи.  Туй със светлите очи не е критерий според мен и от наблюденията ми. Желателно е и повечето хара ги харесват тъмни. Разни хора разни идеали  Яяя земи ми обясни, от де идат светлите очи от по Шабан на Славейко  И той ли е мелез в този ред на мисли 
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7942 on: December 16, 2016, 12:04:36 PM » |
|
Никаква емоция просто не съм зависим от никоя организация и знам много за измишльотините им.И неми пука от никой. Ама лъжат хората. Та като имат толкова снимков материал да покажат и да ме оборят. А иначе знаят да плямпат че Мето е мелез и че Славейко е лъжец. Толкова заблудени момчета има във тая организация та ега прогледнат. Пусти страх. Гледайте си по Китан и нека ви се подиграват хората. И нека Вожда ви обясни от къде е КИТАН  А Вучков да ви обясни откъде по беловеца идват жълтите очи.  Та кой гледа мелези незнам. Това е форум за дискусия да питаш и всичките да разберат.А телефона е за любовни работи.  Туй със светлите очи не е критерий според мен и от наблюденията ми. Желателно е и повечето хара ги харесват тъмни. Разни хора разни идеали  Яяя земи ми обясни, от де идат светлите очи от по Шабан на Славейко  И той ли е мелез в този ред на мисли  На беловския мурад кви са му очите.Тъмни кат маслина. :biggrin:Ако бяха негови те жълти ок. Аба всички предци с тъмни очи а поколенията със жълти те това немога го разбера. Значи има нещо. Затова питам да обясни точно от къде идват тия светли очи.  Първо не знаеш на Шабан коя е майката.  Вчера Славейко обясни на Стоянчо от Полянци на мене и на Наско Даргов който пише тука във тоя форум. Каза так на Шабан майка му е БЯЛА КУЧКА ГУДЖА.ЦИГАНИТЕ Я ДОКАРАХА КРАДЕНА НЯКЪДЕ ОТ САМОКОВ. А кви са му били очите и ушите не знам. 
|
|
« Last Edit: December 16, 2016, 12:05:34 PM by aborigen »
|
|
|
|
|
Iliyan Dushanov
|
 |
« Reply #7943 on: December 16, 2016, 12:45:10 PM » |
|
Абориген Ники кажи си го в прав текст каквото изкаш да кажеш с това ??Славейко казал бялата гуджа кучка от циганите  то сега и за Шабан ще излезне съмнение хубава работа.?
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #7945 on: December 16, 2016, 15:53:29 PM » |
|
И кой каза че по Беловеца са със светли очи?
|
|
|
|
|
|
|
Zahari
|
 |
« Reply #7946 on: December 16, 2016, 17:26:19 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #7947 on: December 16, 2016, 17:44:30 PM » |
|
И кое куче със жълти очи е от Беловеца?
|
|
« Last Edit: December 16, 2016, 18:47:31 PM by kennel Vucho »
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7948 on: December 17, 2016, 10:24:32 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #7949 on: December 17, 2016, 12:00:42 PM » |
|
Разбрахме, че майката на Шабан е бяла и с незнаен произход  ти имаш бели кучета, кви са им очите 
|
|
|
|
|
|
|
|