Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 06, 2025, 21:59:00 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 528 529 [530] 531 532 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2555887 times)
0 Members and 15 Guests are viewing this topic.
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #7935 on: December 15, 2016, 09:45:45 AM »

Ицо, кой по точно казус визираш? Това че да не вярвам на собствените си очи? Това че липсва кучешки зъб вродено? Това че заплождаме на Бордер колита!? И това да го казва човек който ей така само да се заяжда? Айде нека да сме сериозни.
no member
Newbie
*

« Reply #7936 on: December 15, 2016, 10:20:13 AM »

От всичко написано до тук, виждам един единствен - информацията, по-точно нейното пречупване, препредаване, тълкуване не на последно място и т.н. А частните случаи, които споменаваш са, сам знаеш какви са. Но пак казвам, това е начин на изразяване, понякога плод на емоция. А и може да се чуете, белким се разберете, защото като гледам има други пък, които едвам държат да се включат в "мелето".
Khagan
Jr. Member
**

« Reply #7937 on: December 15, 2016, 10:25:38 AM »

От това което чета излиза, че един твърди едно, друг друго, трети трето и всички се кълнат и не отстъпват. На хората им остава да си изберат страна върху думите и клетвите. Няма ли някакъв по-сигурен начин да се докаже или опровергае нечия версия или винаги си има  някакъв % не доказуемост който се намира в нечия глава? При другите държави и породи как ги решават тея неща?

Upton Sinclair: 'It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it...
aborigen
Sr. Member

« Reply #7938 on: December 15, 2016, 16:46:08 PM »

От всичко написано до тук, виждам един единствен - информацията, по-точно нейното пречупване, препредаване, тълкуване не на последно място и т.н. А частните случаи, които споменаваш са, сам знаеш какви са. Но пак казвам, това е начин на изразяване, понякога плод на емоция. А и може да се чуете, белким се разберете, защото като гледам има други пък, които едвам държат да се включат в "мелето".
Никаква емоция просто не съм зависим от никоя организация и знам много за измишльотините им.И неми пука от никой.
Ама лъжат хората.
Та като имат толкова снимков материал да покажат и да ме оборят.
А иначе знаят да плямпат че Мето е мелез и че Славейко е лъжец.
Толкова заблудени момчета има във тая организация та ега прогледнат.
Пусти страх.
Гледайте си по Китан и нека ви се подиграват хората.
И нека Вожда ви обясни от къде е КИТАН biggrin biggrin biggrin
А Вучков да ви обясни откъде по беловеца идват жълтите очи. biggrin
Та кой гледа мелези незнам.

Това е форум за дискусия да питаш и всичките да разберат.А телефона е за любовни работи. biggrin biggrin biggrin

Zahari
Hero Member

« Reply #7939 on: December 15, 2016, 19:59:38 PM »

Всички знаят пътя,но малцина вървят по него.
Пътят преминава през онова,от което се страхуваш,а не покрай него.

Бодхидхарма
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #7940 on: December 15, 2016, 20:25:17 PM »

Всички знаят пътя,но малцина вървят по него.
Пътят преминава през онова,от което се страхуваш,а не покрай него.

Бодхидхарма
Така е Захари, напред и нагоре!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #7941 on: December 16, 2016, 11:40:24 AM »

Никаква емоция просто не съм зависим от никоя организация и знам много за измишльотините им.И неми пука от никой.
Ама лъжат хората.
Пусти страх.

Това е форум за дискусия да питаш и всичките да разберат.А телефона е за любовни работи. biggrin biggrin biggrin

Туй със светлите очи не е критерий според мен и от наблюденията ми. Желателно е и повечето хара ги харесват тъмни. Разни хора разни идеали  Wink Яяя земи ми обясни, от де идат светлите очи от по Шабан на Славейко  confused И той ли е мелез в този ред на мисли  eek
aborigen
Sr. Member

« Reply #7942 on: December 16, 2016, 12:04:36 PM »

Ама лъжат хората.
Пусти страх.

Туй със светлите очи не е критерий според мен и от наблюденията ми. Желателно е и повечето хара ги харесват тъмни. Разни хора разни идеали  Wink Яяя земи ми обясни, от де идат светлите очи от по Шабан на Славейко  confused И той ли е мелез в този ред на мисли  eek
На беловския мурад кви са му очите.Тъмни кат маслина. :biggrin:Ако бяха негови те жълти ок.
Аба всички предци с тъмни очи а поколенията със жълти те това немога го разбера.
Значи има нещо.
Затова питам да обясни точно от къде идват тия светли очи. biggrin

Първо не знаеш на Шабан коя е майката. lol lol lol
Вчера Славейко обясни на Стоянчо от Полянци на мене и на Наско Даргов който пише тука във тоя форум.
Каза так на Шабан майка му е БЯЛА КУЧКА ГУДЖА.ЦИГАНИТЕ Я ДОКАРАХА КРАДЕНА НЯКЪДЕ ОТ САМОКОВ. lol lol lol

А кви са му били очите и ушите не знам. biggrin biggrin biggrin
« Last Edit: December 16, 2016, 12:05:34 PM by aborigen » Logged
Iliyan Dushanov
Full Member

« Reply #7943 on: December 16, 2016, 12:45:10 PM »

Абориген Ники кажи си го  в прав текст каквото изкаш  да кажеш с това ??Славейко казал бялата гуджа кучка от циганите  confused то сега и за Шабан ще излезне съмнение хубава работа.?
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #7944 on: December 16, 2016, 13:04:32 PM »

Туй със светлите очи не е критерий според мен и от наблюденията ми. Желателно е и повечето хара ги харесват тъмни. Разни хора разни идеали  Wink Яяя земи ми обясни, от де идат светлите очи от по Шабан на Славейко  confused И той ли е мелез в този ред на мисли  eek
[/quote]На беловския мурад кви са му очите.Тъмни кат маслина. :biggrin:Ако бяха негови те жълти ок.
Аба всички предци с тъмни очи а поколенията със жълти те това немога го разбера.
Значи има нещо.
Затова питам да обясни точно от къде идват тия светли очи. biggrin

Първо не знаеш на Шабан коя е майката. lol lol lol
Вчера Славейко обясни на Стоянчо от Полянци на мене и на Наско Даргов който пише тука във тоя форум.
Каза так на Шабан майка му е БЯЛА КУЧКА ГУДЖА.ЦИГАНИТЕ Я ДОКАРАХА КРАДЕНА НЯКЪДЕ ОТ САМОКОВ. lol lol lol

А кви са му били очите и ушите не знам. biggrin biggrin biggrin
[/quote] Кво ми се смееш  lol lol lol Ами по твоята смотана логика тез по беловския дето казваш, че са със светли очи знаеш ли коя е майка им. Много тъпо размишляваш  lol Я сега ми кажи що на 90 % по шабан са със светли очи  lol lol lol
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #7945 on: December 16, 2016, 15:53:29 PM »

И кой каза че по Беловеца са със светли очи?
Zahari
Hero Member

« Reply #7946 on: December 16, 2016, 17:26:19 PM »

Е как кой,всичко знам-всичко мога! lol lol lol
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #7947 on: December 16, 2016, 17:44:30 PM »

И кое куче със жълти очи е от Беловеца?
« Last Edit: December 16, 2016, 18:47:31 PM by kennel Vucho » Logged
aborigen
Sr. Member

« Reply #7948 on: December 17, 2016, 10:24:32 AM »

Като не знаете майката коя е на Славейковия Шабан кво ми го давате за пример за очи и тем подобни. biggrin lol lol
Като ми покажете такова куче от преди 90те години със жълти очи тогава ще спорите.И ще ме убедите че е имало и затова сега са наред с такива очи. biggrin

За мене са критерий жълтите очи. biggrin
Сухата муцуна също. biggrin
 Та  вие ако искате си ги въдете кви то искате ама не лъжете хората че запазвате старотипното куче lol lol lol
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #7949 on: December 17, 2016, 12:00:42 PM »

Като не знаете майката коя е на Славейковия Шабан кво ми го давате за пример за очи и тем подобни. biggrin lol lol
Като ми покажете такова куче от преди 90те години със жълти очи тогава ще спорите.И ще ме убедите че е имало и затова сега са наред с такива очи. biggrin

За мене са критерий жълтите очи. biggrin
Сухата муцуна също. biggrin
 Та  вие ако искате си ги въдете кви то искате ама не лъжете хората че запазвате старотипното куче lol lol lol

Разбрахме, че майката на Шабан е бяла и с незнаен произход Wink ти имаш бели кучета, кви са им очите confused
Pages: 1 ... 528 529 [530] 531 532 ... 589
  Print  

Jump to: