Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 06, 2025, 19:26:25 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 527 528 [529] 530 531 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2555828 times)
0 Members and 36 Guests are viewing this topic.
aborigen
Sr. Member

« Reply #7920 on: December 14, 2016, 14:34:17 PM »

Спора се разгорещи, ама я да видим дали не си говорите за различни кучета:

Това ли са Калин и Гуджо?

Това е Гуджо само че тук на снимката е по тъмен излазъл.Някой цветове един път е едно после като смени е малко по друг.
На мене ми се е виждаше по към кафяво.Тука бие по на сиво.Иначе е това кучето.
А майката знаете ли коя е на гуджо.
Щото Вале имаше и една кучка от Гошо от Широки дол.
Да не излезне да има от Джили. biggrin
« Last Edit: December 14, 2016, 14:36:48 PM by aborigen » Logged
aborigen
Sr. Member

« Reply #7921 on: December 14, 2016, 14:43:45 PM »

Сто процента се бъркаш!  Казах ти това което съм видял с очите си и съм бил там, ти ми обясняваш вреди некипели!  Та ние с Рангел се запознахме в края на 2001 година официално бре!?
Мене това не ме интересува кога си се запознал със Рангел.А кога кучето е умряло. biggrin
Вие като ги взехте тия кутрета как разбрахте че са от Калин. lol lol lol
Вале Юрдов имаше кучка на Славейко от сивата кучка. biggrin cheers
Сигорно щом си бил със Рангел и Калин е закачил кучката имате снимка на скачката. clap
СЕГА ТРЕБВА ДА Я ПОБЛИКУВАШ ТУКА ДА ВИДЯТ ХОРАТА. biggrin
Тогава вече ще ти се извиня публично. blush blush blush
« Last Edit: December 14, 2016, 14:47:19 PM by aborigen » Logged
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #7922 on: December 14, 2016, 15:27:02 PM »

Имаше такава кучка знам. Но всичките тези кучета бяха живи тогава!   И в крайна сметка въртиш сучеш все искаш твойта да е - все да измислиш някаква нова версия! Е да ама не става ! И накрая ги нали си въдиш по Паная. Давай си по пътя нас не ни мисли.
aborigen
Sr. Member

« Reply #7923 on: December 14, 2016, 16:15:43 PM »

Имаше такава кучка знам. Но всичките тези кучета бяха живи тогава!   И в крайна сметка въртиш сучеш все искаш твойта да е - все да измислиш някаква нова версия! Е да ама не става ! И накрая ги нали си въдиш по Паная. Давай си по пътя нас не ни мисли.
ХАХА И снимки немате.Епа как че имате като кучето е умряло. lol lol lol
Аз по кой си искам ще си въдя. lol lol lol
А ма вие лъжете тия млади момчета и ги зарибявате само със мелези пък им викате че били по тоя и по оня а те по БОДЪР КОЛИ. cheers biggrin
Май ти скоро беше искарал такова по Беловския Мурад lol lol lol
А пък чувам че по Китанчо изкарвате кутрета със липса и на КУЧЕШКИ ЗЪБИ. biggrin biggrin biggrin lol
Това ако е верно сте майстори. notworthy notworthy notworthy
Zahari
Hero Member

« Reply #7924 on: December 14, 2016, 16:44:12 PM »

Стресни се,племе закъсняло!
Живейш ли,мреш ли,ти не знайш!
След теб потомство иде цяло-
какво ще да му завещайш?

~Иван Вазов
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #7925 on: December 14, 2016, 16:46:37 PM »

Стресни се,племе закъсняло!
Живейш ли,мреш ли,ти не знайш!
След теб потомство иде цяло-
какво ще да му завещайш?

~Иван Вазов
smile

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #7926 on: December 14, 2016, 16:49:07 PM »

А ма вие лъжете тия млади момчета и ги зарибявате само със мелези пък им викате че били по тоя и по оня а те по БОДЪР КОЛИ. cheers biggrin
А пък чувам че по Китанчо изкарвате кутрета със липса и на КУЧЕШКИ ЗЪБИ. biggrin biggrin biggrin lol

Правилно!  Карай си как знаеш - през тая мелезачка и дерзай! ТИ за това се го докарал до тук!
aborigen
Sr. Member

« Reply #7927 on: December 14, 2016, 17:14:44 PM »

Правилно!  Карай си как знаеш - през тая мелезачка и дерзай! ТИ за това се го докарал до тук!
Избягваш кво те питам. biggrin
Имаш ли скачката на Калин за която говориш. biggrin
Вярно ли е за БОДЪР КОЛИТО. lol
Вярно ли е че вече по Китан кутретата имат липси на кучешки зъби.ТАКА ВЕЧЕ СЕ РАЖДАТ. biggrin

Отговори на тия въпроси щото много хора вече започнаха да ви коментират.
Ако неми отговориш значи е ВЕРНО lol lol lol
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #7928 on: December 14, 2016, 17:33:23 PM »

Никога не избягвам уместните въпроси! Но плоските елементарни опити за интриги, показваща безбрежна некомпетентност,  подминавам. Ти как мислиш че може да се прояви липса на кучешки зъб? Това говори за изключително НЕ познаване на материята! Какво бордер коли те гони не знам!? А за другото можеш да питаш Рангел и Вальо.
aborigen
Sr. Member

« Reply #7929 on: December 14, 2016, 17:54:51 PM »

Никога не избягвам уместните въпроси! Но плоските елементарни опити за интриги, показваща безбрежна некомпетентност,  подминавам. Ти как мислиш че може да се прояви липса на кучешки зъб? Това говори за изключително НЕ познаване на материята! Какво бордер коли те гони не знам!? А за другото можеш да питаш Рангел и Вальо.
Това вече е отговор браво. clap
Значи за скачката нямаш нищо само локуми. biggrin
За зъбите и аз не вярвам и затова питам.Лошоли е да пита човек.Викам данеби нещо от ЧЕРНОБИЛ да ги е ударило тия по Китан biggrin
Що да не искараш Бодър Коли като много ги не знаеш твойте от де идат.Като постояно взимаш от тук от там мелези. lol
Така бехте искарали от един Вълчак и го бя хте продали на Александър. lol
Та викам на това момче дане би да сте му дали пак некое със прави уши.  lol
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #7930 on: December 14, 2016, 18:45:40 PM »

Слушай Ники, имах те за стабилен пич! Съжалявам че съм се излъгал. Очевидно си в точно противоположния полюс. Това е последно което си казвам с теб! Най напред ти нямаш право да се държиш по подобен елементарен начин!  Самия ти забрави че беше член на тази същата организация по която така обилно плюеш! Освен това как не те е срам! Вместо да се поклониш пред всички онези които се опитват да направят нещо съвестно и по определени правила, ти ги олигавяш в твойте гнусни инсинуации!  Хора които са оставили следа след себе си в тая порода - Сидер и Атила, Рангел и  Петьо,  Миро от Змеево и т.н, мен ме остави, аз не съм важен! Ти си поредния неосъществен фактор който никой и нищо не признава, само самия себе си!  Ти не си важен за породата! Ти не си оставил нищо след себе си,независимо че си имал златен материал под носа си! Ти Ники не знаеш какво е кауза и да се бориш за нея! Ти не можеш да преглъгнеш че някой прави нещо повече от теб! Искренно съжалявам че останах излъган в твоите качества, наистина ми изглеждаше свестен!
« Last Edit: December 14, 2016, 19:02:38 PM by kennel Vucho » Logged
lingo diesel
Full Member

« Reply #7931 on: December 14, 2016, 19:25:51 PM »

Тва накрая алаПопов бие.. biggrin
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #7932 on: December 14, 2016, 21:09:39 PM »

Ужас, до къде може да се докара човек!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
no member
Newbie
*

« Reply #7933 on: December 15, 2016, 09:02:32 AM »

Човекът се опитва да постави чрез примерите определени казуси, да се зададат важни въпроси, първо всеки за себе си, а после между съратниците. Това, че го прави точно по този начин - това е неговия начин. Та, до къде се е докарал?
« Last Edit: December 15, 2016, 09:03:04 AM by no member » Logged
kotrag
Newbie
*

« Reply #7934 on: December 15, 2016, 09:34:51 AM »

как до къде.... да я кара без тоалетна хартия lol
Pages: 1 ... 527 528 [529] 530 531 ... 589
  Print  

Jump to: