aborigen
|
 |
« Reply #7845 on: December 10, 2016, 16:54:34 PM » |
|
Прав съм я!  И все през декември те наляга скуката, та се разписваш с небивалици. Но дерзай, не ми пречиш. Пророк, порок, лъжепророк... важно е, че сам си се разбираш, сам си измисляш казуси, оборваш си ги пак сам и си се кефиш. А това е важно при убиването на скуката. Впрочем, когато си научиш собствените кучета от къде идат, тогава може и да станеш интересен. До тук не си. Пожелавам ти успех с агненето  Мерси за пожеланието. Мойте си ги знам много добре.Аз Педигрита не издавам. Ти си виж твойте от къде идват първо.Що то Ишляма никога не е имал ГУДЖО КУЧЕ.  На вас или на някой друг ако искам да съм интересен няма да е по тоя начин. Що не коментираш кучето където е ударено с чук в главата и му е издадено Педигри.А ми коментираш кой месец и коя година пиша.  Що един път като МЪЖЕ не си признаете че сте сгрешили.А винаги увъртате. 
|
|
« Last Edit: December 10, 2016, 16:56:16 PM by aborigen »
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #7848 on: December 10, 2016, 19:39:17 PM » |
|
Абе Ники, ти верно си нямаш работа и се чудиш как да си чешеш егото като познавач. То не беше Санбернар въпросния Самур, - видя се че всъщност няма нищо общо със санбернарите кучето! После Шампиона бил Санбернар! СегА пък на Миро кучето било мелез! ? Демек всичко де що видиш е мелез!? Хубави, лоши такива са нашите кучета! Имат и недостатъци, не са идиални, но с известен произход Ники! Ти твойте които са без забележки, можеш ли да ги върнеш поне три поколения назад?
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #7849 on: December 10, 2016, 19:46:08 PM » |
|
И друго Ники - все говориш за кучетата които са тш били под ръка минало време - кашо, Куна, караман, Бодровеца, ишлямова кръв и т.н.! Някои които са били в двора ти кажи речи! Та въпроса ми е къде са техните наследници сега? Защо нямаш нищо от тях? Защо не запази от тия кучета и косъм?
|
|
|
|
|
|
|
kotrag
Newbie

|
 |
« Reply #7850 on: December 10, 2016, 19:56:48 PM » |
|
Сега кво стана никой нищо не сме е да напише за ИШЛЯМОВИТЕ КУЧЕТА. Имало ли е гуджи нямало лие.Що не вземете да хвърлите боб може да видите нещо  aborigen според теб каква е истината за китан
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #7851 on: December 10, 2016, 20:06:58 PM » |
|
Сега кво стана никой нищо не сме е да напише за ИШЛЯМОВИТЕ КУЧЕТА. Имало ли е гуджи нямало лие.Що не вземете да хвърлите боб може да видите нещо  aborigen според теб каква е истината за китан Как каква!? То е ясно - Мелез! 
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #7852 on: December 10, 2016, 20:08:38 PM » |
|
Чакайте малко, поспрете се! Тя истината за Китан е една и е ясна. Истина за другите кучета също. Че идеални кучета няма, не е имало е факт, който всички знаем, но въпросът е, че наистина в нашата татковина МАКК се старае най-организирано да запази кучетата чисти и без примеси. Остава и да следваме развъдната си програма и всичко ще бъде наред. Можем и без да се обиждаме да погледнем положението обективно. Миналото е минало. Нека се стараем да променим бъдещето заедно, като идея и съмишленици в една идея, ако искате. Ако ли не, давайте нататък кой, както акъл го учи!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7853 on: December 11, 2016, 10:19:22 AM » |
|
Абе Ники, ти верно си нямаш работа и се чудиш как да си чешеш егото като познавач. То не беше Санбернар въпросния Самур, - видя се че всъщност няма нищо общо със санбернарите кучето! После Шампиона бил Санбернар! СегА пък на Миро кучето било мелез! ? Демек всичко де що видиш е мелез!? Хубави, лоши такива са нашите кучета! Имат и недостатъци, не са идиални, но с известен произход Ники! Ти твойте които са без забележки, можеш ли да ги върнеш поне три поколения назад?
МОГА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ 5 ДАТИ ГИ ВЪРНА. Хората Насе виждат ама не смеят да ви го кажат.Ужким са ви проследени а пък ги дават нетипични.  Да не ти цитирам другия пост а ще ти отговоря. Янко ми е във двора и е по Бодровеца и по Кашо Самоков и по Гърлатия по Минчо на Катевите.Виж го него как изглежда.Ще ти го опиша. Уши малки. Очи ТЪМНИ. Глава перфектна. Косъм прав. Зъб доста голям Глас трябва да се чуе неможеш го опишеш. Просто перфектно куче.  Кажи нИ сега от къде го докарахте тоя КИТАН и си измислихте че е от ИШЛЯМА.Е ТОВА Е ЛЪЖАТА.
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7854 on: December 11, 2016, 10:25:26 AM » |
|
Сега кво стана никой нищо не сме е да напише за ИШЛЯМОВИТЕ КУЧЕТА. Имало ли е гуджи нямало лие.Що не вземете да хвърлите боб може да видите нещо  aborigen според теб каква е истината за китан О незнам ква е истината.Само знам че ИШЛЯМА НИКОГА НЕ Е ИМАЛ ГУДЖО КУЧЕ. Нека тоя където го е притежавал да си каже. Аз знам какво е имал ИШЛЯМА.И много други хора знаят какви кучета е имал. Та тоя където го е притежавал се хвалеше че има 3 кашона от банани със стари снимки на овчарските кучета в българия да покаже той. Така според мене е редно.А не да ви взима парите за куче с НЕЯСЕН ПРОИЗХОД.
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7855 on: December 11, 2016, 11:14:01 AM » |
|
За сверяване на часовниците. Насе виж кво съм притежавал и са родени при мене. Шабан със Генерала.
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7856 on: December 11, 2016, 11:18:46 AM » |
|
Ястер и той раждан при мене.
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7857 on: December 11, 2016, 11:24:35 AM » |
|
Те ти дзвер  е тоя е за вуци и мечки а не лисичките с козина по петичките дето показвате Те тоя Насе ми е в двора и още ми е жив в момента е на близо 10 години. Тоя е по бодровеца по тунини по ишлямови по катеви и по сапаревски кучета. Давай коментирай кво не ти харесва.
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7858 on: December 11, 2016, 11:29:58 AM » |
|
По шабан на Славейко и по тунините. Написал съм го И БОГОВЕТЕ МАЛЧЪТ И ГЛЕДАТ.
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #7859 on: December 11, 2016, 11:38:21 AM » |
|
Много пъти съм казвал Ники , че на фасони много каматни кучета ми се е нагледало окото! Но това че били "по тая или по оная кръв" , " по това или онова " куче нищо не означава! Всяко куче си има преки родители е прародители. Много говорят имам по еди кое си куче пък въпросното куче му е прапрадядо! Никой не отчита точната информация - всички кучета трябва да се знаят! Това е ролята на родословията всъщност!
|
|
|
|
|
|
|
|